eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
خمیر پیتزای خانگی سینه مرغ پخته شده= ۱ عدد فلفل دلمه ای= نصف یک عدد قارچ= ۲-۳ عدد ذرت= ۲ قاشق غذاخوری کالباس= ۳-۴ ورق سس کچاپ= ۲ قاشق غذاخوری آویشن= به مقدار لازم پنیر پیتزا= به مقدار لازم بزای خانگی و آماده مون رو رو صفحه کار به شکل دایره با وردنه به ضخامت دلخواه باز کنید قالب پیتزا رو کمی با روغن جامد چرب کنید یا داخل قالب کاغذ روغنی قرار بدین و کمی چربش کنید خمیر رو داخل قالب پهن کنید بسته به سلیقه خودتون میتونید خمیر رو نازک یا ضخیم پهن کنید یک قاشق سس کچاپ رو روی خمیر بریزین و با پشت قاشق روی خمیر پخش کنید کمی پنیر پیتزا روی سس بریزین(پنیری که در این مرحله اضافه میکنید باعث میشه مخلفات پیتزا به نان پیتزا بچسبند و موقع خوردن جدا نشن اما در استفاده از پنیر زیاده روی نکنید) روی سس فلفل دلمه ای خرد شده و کالباس خرد شده بریزین مرغ پخته رو ریش ریش کنید یا با چاقو تکه تکه کنید(دلخواه) و روی فلفل دلمه ای و کالباس رو با مرغ بپوشونید روی مرغ ها آویشن بپاشین( اودیه اصلی و طعم دهنده پیتزا آویشنه پس حتما از آویشن استفاده کنید) کمی ذرت روی مواد بریزین و قارچ های ورقه ای رو روی مرغ ها بچینین( فرقی نداره که از قارچ خام یا قارچ پخته استفاده کنید از هر کدوم که در دسترس تون هست استفاده کنید) روی مواد رو با پنیر پیتزا پوشش بدین تا مخلفات پیتزا زیر پوشش پنیر قرار بگیره روی پنیر به دلخواه میتونید فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ ورقه ای، سوسیس یا زیتون ورقه ای برش خورده بچینین یک عدد تخم مرغ رو داخل ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید تا کاملا از حالت لختگی خارج بشه و به کمک قلمو با تخم مرغ کناره های خمیر رو رومال کنید و در صورت دلخواه کنجد بپاشین فر رو از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه پیتزا رو داخل فر قرار بدین تا بپزه و روی پیتزا طلایی بشه، اگه فرتون گازیه و روی پیتزا به خوبی طلایی نشد چند دقیقه آخر پخت گریل رو روشن کنید اما مراقب باشین تا نسوزه بعد از پخت پیتزا رو از فر خارج کنید و اجازه بدین کمی از حرارت بیفته و بعد به کمک کاتر پیتزا یا چاقو پیتزا رو هشت قسمت کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: سیب زمینی متوسط 7 عدد روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد (اندازه متوسط ​​، خرد شده) گوشت چرخ شده 300 گرم فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد (ریز خرد شده) فلفل دلمه‌ای سبز 2 عدد (ریز خرد شده) سیر رنده شده 2 حبه گوجه فرنگی 2 عدد (پوست کنده ، خرد شده) نمک 2 قاشق چایخوری برای سس گوجه فرنگی: آب 2 لیوان گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: داخل سیب زمینی‌ها را با کمک قاشق دسر یا بستنی خالی کنید و در روغن داغ سرخ کنید. در یک تابه روغن ریخته و پیاز را سرخ کنید، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده فلفل دلمه ای قرمز، فلفل سبز ، سیر رنده شده ، گوجه فرنگی خرد شده و نمک را اضافه کرده و تفت بدید از روی حرارت بردارید. مخلوط گوشت چرخ کرده را درون سیب زمینی ها ریخته و پر کنید. دلمه‌ها را درون قالب فر یا ظرف نشکن گذاشته روی آن سس آماده شده را بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 195 به مدت 35 دقیقه بذارید بپزه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: یک ایتکان روغن مایع یک استکان شیر یک استکان آب سه قاشق غذاخوری شکر یک قاشق چایخوری خمیرمایه خشک فوری 3_3/5 لیوان آرد برای وسط خمیر: یک لیوان ارده نصف لیوان شکر برای رومال: یک عدد زرده‌ی تخم‌مرغ یک قاشق روغن مایع گردوی خرد شده طرز تهیه: خمیر مایه شکر و شیر و آب ولرم را مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا شکر و خمیرمایه حل شود. روغن مایه را هم مخلوط می‌کنیم آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی‌ که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. خمیر را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و روی چانه‌ها را پوشانده و یک ساعت استراحت می‌دهیم. شکر را با ارده مخلوط می‌کنیم. هر چانه را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه تا جایی که بتوانیم نازک باز می‌کنیم از مخلوط ارده و شکر روی خمیر چند قاشق ریخته و با فاصله از کناره‌ها روی خمیر پخش می‌کنیم. از یک طرف خمیر را رول می‌کنیم و به شکل حلزونی پیچیده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌ایم قرار می‌دهیم. روی خمیرها را با مخلوط زرده و روغن مایع رومال زده و گردو یا کنجد می‌پاشیم. یک ربع داخل سینی استراحت داده و در فری که روی 200 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین تا طلایی شدن روی نان‌ها می‌پزیم. 🍔 @mivhe71