eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
اگه يه روز عين من ساعت ١١صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره ،گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم😊ما اين مدلي دوست ميداريم😉برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم داد😋 maryam_zakizadeh31 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر 1/4 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 ق غ بکینگ پودر 1 ق غ پودر قهوه و پودر کاکائو از هر کدام من 1 ق م نسکافه فوری هم زدم 1/4 ق چ وانیل شیر و پودر قهوه و نسکافه رو با هم مخلوط میکنیم. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم. شکر، تخم مرغ و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجیم.بعد روغن مایع و مخلوط شیر و پودر قهوه رو اضافه میکنیم و آرام و با لیسک هم میزنیم، قالب رو چرب وآرد پاشی یا کاغذ روغنی میندازیم و مواد کیک و داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده قرار میدیم بعد از پخت با سیخ چوبی تست میکنیم که کیک پخته باشه.بعد از پخت از فر بیرون میاریم و اجازه میدیم کمی خنک بشه. سس را درست کرده وقتی از داغی افتاد سس رو روی کیک میریزیم و به دلخواه برش میزنیم. من روی کیک شکلات رنده شده ریختم. 🌸من نصف موادو توی قالب لوف ۲۰×۱۰×۱۰ درست کردم. 🌸من طبق معمول همیشه با فر دستساز ۵۰ دقیقه پختم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نصف پیمانه نخود نصف پیمانه لوبیا جوپوست کنده۱/۵پیمانه 2پیمانه کشک رقیق شده 5 عددپیاز درشت برای پیاز داغ 8 پیمانه آب قلم(من خودقلم روبا حبوبات پختم) نمک.زردچوبه.فلفل نعناخشک به مقداردلخواه روزقبل حبوبات روخیس وچندبارآبشو عوض کردم باآب وقلم گذاشتم پخته بشن. پیازداغ درست کرده بعدازپخت حبوبات بانمک.زردچوبه.فلفل،اضافه میذاریم آش خوب جا افتاده و لعاب‌ دارشود. 🌸من کمی نعنا داغ هم به آش اضافه کردم. ۱۰تا ۱۵دقیقه مانده به سرو،کشک را اضافه کنید در ظرف کشیده تزیین می‌کنیم. ۱) این آش در اصل سبزی ندارد اما اگر دوست دارید کمی اسفناج یا سبزی آش به آن اضافه کنید.(🌸من نریختم) ۲) هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزه‌تر می‌شود. ۳) برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمک روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی کرده و مواد را یک بار از صافی رد کنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط کن بریزید. ۴) لازم بود کشک را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
تاس كباب يا خوراك گوشت پياز و ادويه و رب و تفت ميدم گوشت و اضافه ميكنم يك تيكه استخوان يا قلم اضافه ميكنم و يك ليوان اب .گوشت كه پخت بهش سيب زميني و هويج اضافه ميكنم اونها كه پختن الو اضافه ميكنم چون من دوست دارم الوهاحتما وقتي ميخوري ترش باشن اخر اضافه ميكنم يكم الوها پخت قارچ اضافه ميكنم در حين پخت هم از چوب دارچين و هل استفاده ميكنم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا