#رولت_مرغ
سینه مرغ چرخ کرده
کره
آرد سوخاری
پیاز و سیر رنده شده
نمک، فلفل و زردچوبه
هویج پخته
زعفران دم کرده
سبزی خشک مثل ترخون
اول پیاز، سیر، ادویه ها و زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یه نایلون پهن میکنیم و روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خرد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد آروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم.
توی ماهیتابه روغن میریزیم و رولت رو داخلش قرار میدیم تا آروم سرخ بشه
سس:
برای سس یه پیاز رو سرخ میکنیم و بهش هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم آب جوش و میذاریم غلیظ بشه.
و در آخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی آروم رو شعله ملایم بپزه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#فرنی_بستنی_باتزیین_ژله_رولی
#دسر
بستنی ۲۰۰ گرم
خامه ۳ ق غ
پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی
نشاسته ذرت ۷ ق غ
شیر ۳ لیوان
وانیل نوک ق چ
گلاب ۲ ق غ
شکر ۱۱ ق غ
طرز تهیه:
شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه
ژله رولی :
ژله (هر طعمی که خواستین) یک بسته
بستنی وانیلی نصف پیمانه
اب جوش یک پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا یک بسته ژله رو داخل یک لیوان اب جوش حل کنید و بعد روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و بعد همونجور ک داغ هستش بهش نصف پیمانه بستنی وانیلی سرد اضافه کنید و اجازه بدید خودش داخل ژله حل بشه و هم نزنید وقتی کاملا داخل ژله حل شد خیلی کم هم بزنید و داخل ظرف مربع یا مستطیل که سلفون یا نایلون انداختید و خیلی کم چرب کردید بریزید . ارتفاع موادتون باید کم باشه چون در غیر اینصورت هنگام رول کردن ژله میشکنه . و بعد داخل یخچال قرار بدید و اجازه بدید تا سفت بشه تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشه تا سفت بشه . نباید زیاد سفت بشه وقتی دست زدین و ژله ب دست نچسبید امادس . بعد با استفاده از چاقو نوار های باریک ببرید و به ارومی رول کنید و بعد داخل یخچال قرار بدید تا کاملا سفت بشه .
قالب اصلی رو خیلی کم چرب کنید و ژله رولی هارو ب دیواره ی قالب بچسبونید و بعد به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا بچسبن به دیواره و بعد فرنی بستنی رو ک کاملا خنک شده ب ارومی داخل قالب بریزید و بعد داخل یخچال قرار بدید ب مدت ۵ الی ۷ ساعت تا کاملا سفت بشه
@mivhe71
#_چیز_کیک_شکلاتی_اسپرسو
موادلازم:
بیسکوییت اورئو یا هر بیسکوییت شکلاتی در دسترس 1 بسته
کره ذوب شده 8 ق غ
پودر قهوه اسپرسو 1/2 ق چ
برای فیلینگ
شکلات 400 گرم
پودر قهوه اسپرسو 1و1/2 ق چ
پنیر خامه ای هم دما با اتاق 600 گرم
شکر 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 1 ق غ
عصاره وانیل 1و1/2 ق چ
خامه 1 پیمانه
برای گاناش رویه:
شکلات 1و1/3 پیمانه
خامه 1و1/4 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
پودر اسپرسو 1 ق چ
دانه قهوه برای تزیین
شکلات برای تزیین
طرزتهیه :
کف قالب چیز کیک گرد را چرب کنید بیسکوییت ها را پودر کرده و با بقیه مواد کراست مخلوط کنید و کف قالب پرس کنید قالب را در فریزر گذاشته تا بقیه مواد آماده شود. برای فیلینگ چیزکیک شکلات را خرد کرده روی بخار آب ذوب کنید پودر قهوه را به ان اضافه کنید. پنیر خامه ای را با پودر کاکانو و شکرها با هم زن بزنید حدود 2 دقیقه. وانیل و خامه را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مواد را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و مخلوط کنید. کرم چیز کیک را در قالب روی کراست ریخته و حدود 6 ساعت در یخچال گذاشته. برای گاناش روی چیز کیک خامه را روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شود اما نجوشد شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. نیمی از گاناش را روی دسر ریخته 1 ساعت در یخچال بگذارید. بقیه گاناش را با قیف روی سطح چیزکیک شکوفه بزنید و با دانه های قهوه و خرده شکلات تزیین کنید.
@shirini71