میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_فنجونی_بدون_فر
آرد 8 ق غ
شیر 10 ق غ
پکینگ پودر یک ق غ سر خالی
وانیل نوک ق غ
شکر 6 ق غ
روغن 6 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
پودر کاکایو 2 ق غ
ابتدا آرد و شکر و پکینگ پودر و وانیل و پودر کاکایو را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم، شیر و روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و با چنگال میزنیم تا خوب یک دست شود فنجانها را چرب کنید تا نصفه از مواد پر میکنیم فنجانها را کف قابلمه میگذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجانها آب میریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن میگذاریم 20 دقیقه به همین حالت میماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجانها را از قابلمه خارج می کنیم.
موقع اضافه کردن پودر کاکایویی اگه الک کنید راحت بامواد مخلوط میشه و داخلش گلوله گلوله نمیشه
برای دراوردن کیک از فنجانها اصلا عجله نکنید بزارید کامل خنک بشه بعد با چاقو اطرافشو آزاد کنید بعد چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دورتادور کیک رو ازفنجان کنید.
@mivhe71
#سویا_برگر
#فست_فود
#ساندویچ
#گیاهخواری
یک برگر_گیاهی که اتفاقا خیلی هم خوشمزه و پر خاصیته.
مواد لازم برای چهار نفر :سویا دو لیوان،پیاز متوسط یک عدد،سیر دو حبه یا بجاش یک ق چایخوری پودر سیر (میتونید حذف کنید ولی اگه بریزید طعمشو یهتر میکنه)،تخم مرغ یک عدد،آرد سوخاری دو تا سه ق سوپخوری،نمک،فلفل، زردچوبه (زردچوبه طعم سویا رو بهتر میکنه)،جعفری ساطوری یک ق سوپخوری
طرز تهیه:سویا رو نیم تا یکساعت داخل آب نمک بزارید،بعد آبکش کنید و با آب سرد بشوریدش و با دست بچلونید تا کاملا آب اضافش گرفته بشه.حالا با پیاز و سیر چرخش کنید.بعد بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و ورز بدید.اگه مواد شل بود یکم آرد سوخاری دیگه اضافه کنید.
از مواد به اندازه پرتقال بردارید و مثل همبرگر،گرد کنید و نیم ساعت داخل یخچال بزارید.بعد سرخ کنید و با نون همبرگری،کاهو،خیارشور ،گوجه ، پیاز و سس دلخواه سرو کنید.
نکته اول:میتونید مقداری ذرت پخته یا هویج رنده شده هم به مواد اضافه کنید.
نکته دوم:اگه جوز_هندی دارید، یک چهارم ق چایخوری (خیلی کم) به مواد بزنید،خوش طعمش میکنه.
@mivhe71
#برگر_لوبیا_چشم_بلبلی
لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه از قبل خیس کرده
سیب زمینی یک یا دو عدد
پیاز یک عدد
هویج دو عدد
نمک، زردچوبه، پودر سماق
آرد نخودچی سه قاشق
پودر سوخاری سه قاشق
.
لوبیا چشم بلبلی و سیب زمینی رو با یک کم آب میذاریم که بپزه
پیاز و هویج رو رنده میکنیم
لوبیا و سیب زمینی کم آب شده رو با کوبنده برقی میکوبیم، و به مخلوط هویج و پیاز همراه با آردها و ادویه ها اضافه میکنیم و حسابی با دست مخلوطشون میکنیم
میزان چسبندگی رو با پشت قاشق امتحان کنین، اگر کم بود کمی دیگه از آردها داخل مواد بریزین
.
کف ظرف رو کاغذ روغنی پهن کنین و با یک قلم مو کمی روغن روی اون پخش کنین، و بعد از مواد به شکل برگر درست کرده و روی کاغذ بچینین و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۲۴۰ داخل فر قرار بدین.
.
این روش دو تا مزیت داره
یک این که رژیمی و سالمتره
دوم این که احتمال وا رفتن مواد برای کسانی که بارهای اولشون هست که از تخم مرغ استفاده نمیکنن خیلی کمه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@mivhe71