#املت_قارچ_وسبزیجات🥚🧀🥘🍄
#صبحانه
#عصرانه
#شام
#غذای_فوری
دو عدد تخم مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری شیر.نمک و فلفل و یک قاشق مرباخوری ارد مخلوط و کمی با چنگال میزنیم.سپس به ان گوجه گیلاسی خرد شده .ساقه کرفس جوان و نازک و در صورت تمایل قارچ ووپیازچه و حتی فلفل دلمه ای خرد شده افزوده و در قالب مینی تارت چرب شده میریزیم..در فر و یا اون تستر با گزینه کانوکشن و بمدت پانزده دقیقه و با حرارت 180 پخت انجام میشه .این املت هم میتواند به عنوان صبحانه و هم میان وعده میل شود.دوستانی که فر ندارند و در عوض مایکروفر ی دارند که گزینه کانوکشن داره هم میتونن از این روش استفاده کنند و دیگه مشکلی با فلزی بودن قالب هم برای مایکروفرشون پیش نمیاد.
پینوشت:من بخاطر کالری بالای پنیر ازش استفاده نمیکنم ولی اگه با کالری مشکلی ندارین استفاده از پنیر طعم و ظاهر بهتری به املتتون میده
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@mivhe71
#اسموتی_ملون
#نوشیدنی_سرد
#کافی_شاپ
مواد لازم:
دو عدد ملون + بستنی وانیلی لیتری
ملون ها رو پوست کنده خرد میکنیم به همراه چند اسکوپ بستنی وانیلی با مخلوط کن یا غذاساز یا میکسر یا گوشت کوب برقی پوره کرده در ظرف سرو میریزیم سپس با یه اسکوپ بستنی وانیلی و سس شکلات و پودر پسته تزیین و سرو میکنیم .
bita.56
╭┄✵🍋🍊🍈🍓🍉✵┄╮
@mivhe71
#اسلایس_خرما
#شیرینی_بدون_فر
#عصرونه
#پذیرایی
صد گرم خــرمــاي هســتــه گــرفــتــه و چــرخ شــده
بيست و پنج گرم كره
درصــورت دلــخــواه مــغــز مــورد عــلــاقــه مــقــداری
بــیــســكويت پتي بور بــور یــڪ تــا یــڪ ونــیــم بــســتــه
پــودر دارچــیــن در صــورت دلــخــواه یــڪ قــاشــق مــربــاخــوری
مــخــلــوط آب و گــلــاب بــه مــقــدار مــســاوي(تــقــریــبا دو تاش روهم نــصــف لــیــوان)
خــرمــاروداخــل تــابــه مــیــریــزیــم كمي حــرارت مــیــدیــم تــا نــرم بــشــه و بــعــد كره رو اضــافــه مـيكنيم و در آخــر اگــر مــغــز دوســت داشــتــیــن اضــافــه مــیكنيد
ودارچين به دلخواه.
خوب مخلوط ميكنيم.بيسكويت پتي بور رو يكي يكي داخــل مــخــلــوط آب و گــلــاب مــیــزنــیــم و از مــخــلــوط خــرمــا روي بيسكويت ها ميزنيم و تا چهار مرحله تكرار ميكنيم(چهار تا بيسكويت روي هم مثل تصوير).وقتي تموم شد،روشون مشما ميكشيم و داخل يخچال ميذاريم تا بيسكويت ها كمي نرم بشن و بعد برش ميزنيم
samaneh.r67
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@mivhe71
امروز حلوای هویج درست کردم بسی خوشمزه و خوشرنگ بود 😋🌈
من عاشق رنگش شدم 😍 یه نارنجی پررنگ😅😅 اگه طعم هویج رو هم دوست ندارید این حلوا رو دوست دارین چون اصلا طعم هویج نمیده
#حلوا_هویج
موادلازم:
هویج ۲۵۰ گرم
شکر ۳/۴ پ
آب ۱/۴ پ
گلاب ۱/۴ پ
آرد ۱/۲ پ
زعفران ۱ و ۱/۲ ق چ
روغن مایع ۱/۴ پ
طرزتهیه:
اول از همه هویج رو بپزید و با آب و گلاب و شکر توی مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
آرد رو تفت بدین تا بوی خامی اون گرفته بشه بعد روغن و زعفران رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا زیر شعله رو خاموش کنید و مخلوط هویج رو اضافه کنید (هویج هارو بریزید روی آردا 😅😂) و هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
پ.ن: رنگ آرد نباید عوض بشه.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تابه_ای👇
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق ماست
کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری)
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد)
سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد
و ... مواد لازم برای سس:👇
1 قاشق مربا خوری رب
1 قاشق مربا خوری سس کچاپ
1 قاشق چای خوری آویشن
1 حبه سیر رنده شده
طرز تهیه:
برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بگذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید
@mivhe71