#تجربه
#یخ_میوه_ای
ایده استفاده از تکه های میوه در یخ برای خوش عطر و طعم شدن و زیبایی نوشیدنی خصوصاً در روزهای گرم😋
نکته:برای شفاف شدن تکه های یخ آب رو بجوشانید و بعد بریزید توی قالب، برای دوغ هم میتونید گلپر و نعنا بریزید توی قالب یخ
╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پلو_مرغ
#پلو_ران_مرغ
یه پلو مرغ خیلی ساده و خوشگل
🔸مواد لازم و طرز تهیه
10 عدد ران مرغ
5 پیمانه برنج
3 ق.غ روغن
40 گرم کره
2 عدد پیاز
3 عددگوجه فرنگی
2 ق.چ نمک
1 ق.چ فلفل سیاه
1 ق.چ فلفل قرمز
1 ق.غ سس گوجه فرنگی
10 عددگوجه گیلاسی
3 پیمانه عصاره مرغ
.
ابتدا مرع ها را در یک قابلمه همراه با نمک و آب، آبپز کنیدبرنج را با آب و نمک خیس کنیددر تابه، روغن بریزید و کره را آب کنید و پیاز را تفت دهید، سپس گوجه نگینی شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید، سپس برنج را اضفه کنید و هم بزنید، و در ظرف را بگذارید تا به مدت ده دقیقه نیم پز شودسپس در ظرف سرو مناسب فر(یا قابلمه یا تابه) برنج را در کف ظرف بریزید، روی آن مرغ ها را قرار دهید، گوجه ها را بچینید و سپس بصورت دلخواه میتوانید روی مرغ ها را با سس گوجه، یا زعفران، یا ترکیب سیر و سبزیجات یا سس سویا با برس بپوشانیدسپس عصاره مرغ را روی مواد بریزید و ظرف را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25-35 دقیقه قرار دهید و سپس سرو کنیدنوش جان
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#جامبو_شلز
جامبو شلز از اونجاییکه گوشتی و خمیریه من اصلا بعنوان غذای سرد نمی پسندم اینکه با الویه و یا سالاد ماکارونی پرشه بنظرم فقط زیبایی داره و اون لطافتی که از یک پاستا توقع دارم اصلا در این حالتش نیست.
نظر خودم اینه که حتما یک سس لطیف باشه که اون حالت خمیری رو پوشش بده.
برای همین من معمولا یک پیاز و تفت میدم تا سبک و شفاف بشه و بعد دو حبه سیر رنده میکنم و 5 تا گوجه رو پوست می گیریم خرد میکنم به پیاز و سیر اضافه میکنم و اجازه میدم تا ابش کشیده بشه.
تو این فاصله یک فلفل دلمه قرمز و کباب میکنم پوستشو میگیریم با گوجه های اماده همراه پودر ریحون، اویشن، نمک و فلفل تو مخلوط کن میریزیم.
حالا این سسو کف ظرفم میریزیم و تو جامبو شلزهای جوشونده شده طبق دستور بسته بندی رو با مواد گوشتی پر میکنم.
(گوشت، قارچ، جعفری، فلفل دلمه، ادویه کاریو پنیر خامه ای صبحانه 2 ق و کمی سس کچاپ)
حالا روی هر کدوم کمی پنیر می ریزیم و روسُس ها می چینم حتما روی ظرف فویل میکشم و برای 35 دقیقه تو فر 180 میپزم و بعد فویلو برمیدارم
@mivhe71
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شیرینی_بدون_فر
پودر قند نصف لیوان
کره ۱۰۰گرمی
تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک ق چایخوری
آرد یک لیوان و دو سوم لیوان
بکینگ پودر ۱ق قاشق چایخوری
@mivhe71