eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: دو و نيم كيلو آلبالو چند شاخه نبات دو قاشق غذا خوري سر خالي نمك و به مقداري كه روي آلبالو هارو سركه بگيره از سركه ي سفيد استفاده كردم. طرز تهیه: آلبالو هارو شستم و ريختم تو آبكش تا آب اضافه اش خارج شه بعد داخل شيشه ريختم و روي آلبالو ها تا حدي كه رويش رو بگيره سركه اضافه كردم بعدم چند تيكه نبات و يه قاشق نمك ريختم تو شيشه و دربشو بستم و تماااااام نکات: بهتره آلبالو ترشي رو توي يخچال نگهداري كنيد تا از له شدن و ليز شدنش جلوگيري بشه . چنانچه يخچالتون جا نداره يه جاي خشك و خنك ترجيحا واسش پيدا كنيد. جهت تهيه ي آلبالو ترشي بهتره از سركه و همچنين نبات سفيد استفاده كرد چرا كه بقيه ي سركه ها باعث تغيير رنگ آلبالو ها تون ميشن . البته اگه مث من رنگش واستون اهميت داره. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم : پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه پاستا ۳۰۰ گرم ( تقریبا نفری ۱۰۰ گرم ) گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز و سبز ۲ عدد پوره ی گوجه ۱ پیمانه خامه ۳ قاشق غداخوری پنیر پارمزان دو قاشق غذاخوری آویشن یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا پاستاها را با مقداری نمک در آب جوش ریخته تا بپزند در این فاصله پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و تغییر رنگ دهد سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید، پوره ی گوجه و خامه را به آن اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. به همراه پاستاهای آبکشی شده به آنها اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. سطح پاستاها را با پنیر رنده شده بپوشانید و در ماهیتابه را ببندید و با حرارت ملایم بر روی گاز قرار داده تا پنیرها آب شوند. یا به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار داده و این پاستای لذیذ را نوش جان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍫 سلام دوستای خوبم🙋 این دسرهای سه سوته واقعا خوشمزه هستن مثلا یکیش همین مهلبیه شکلاتی ک طعم محشری داره طرز تهیه: ۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید😍 ra.elya @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا