eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک داریم اونم چه کیکی پنبه ای ونرم با طعمی فوق العاده مناسب شب یلداتون درضمن خیلی هم پربرکته برای ده تا دوازده نفر مناسبه👍 طبق دستور وبدون کم وزیاد کردن مواد اولیه جلو برین ببینید چقد عالی می شه مواد لازم ........بهتره با ترازو وزن کنید آرد300گرم یا دونیم پیمانه تخم مرغ متوسط یا درشت 4عدد شکر 150گرم یا دوسوم پیمانه پودرژله انار یک بسته روغن مایع 250میلی لیتر یا یک پیمانه اب انار طبیعی دوسوم لیوان بیکینگ پودر دوقاشق چایخوری اندازه گیری منظوراست می شه قاشق سوم وانیل نصف قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری مواد لازم ژله روی کیک ...... ژله انار یه بسته آبجوش یک لیوان اناردون شده یک ونیم تا دولیوان طرز تهیه ........ ابتدا ارد رایکبار الک کنید وبا ژله ونمک وبیکینگ پودر مخلوط کنید در کاسه همزن تخم مرغ وشکر ووانیل را پنج دقیقه بزنید تا کرمی وسفید بشه بعد در حالیکه همزن روی حرارت کم کار می کنه روغن را کم کم بهش اضافه کنید تا تموم بشه بعد مواد خشک اردی واب انار رایکجا اضافه ویک دقیقه با دور متوسط بزنید قالب 25سانتی را کاغذ روغنی بیندازید وکف ودیواره را با روغن جامد چرب کنید قالب من مستطیل 28×18بود بعد مایه کیک را توی قالب ریخته وچند ضربه بزنید تا کیک یکدست بشه 🔴توجه کنید ....... حتما حتما فر یا توستر را فقط پنج دقیقه قبل با حرارت 160درجه گرم کنید وقالب را طبقه وسط بذارید بمدت فقط 50دقیقه اصلا بیشتر نشه بعد این مدت در فر را باز کنید وتست کنید باید کاملا پخته باشه نیاز به گریل کردن نیست مواد رویه ... ژله وابجوش را مخلوط دانه انار رااضافه ومخلوط کنید
🎸 آنجا که زبان از گفتن باز می‌ماند، موسیقی مأمنی می‌شود برای روح، و زبانی می‌شود برای بیان احساسات🌹 💓 گلچینی از بهترین موسیقی‌های گذشته و حال ایران و جهان💓 #بزرگترین‌کانال‌موسیقی 🆔 http://eitaa.com/joinchat/1742012428C849ec375a5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 🌈 اينم يك ايده جالب و كاملا سالم براي مامانايي كه دنبال خوراكي سالم براي مدرسه ي بچه ها و يا اسنك جذاب براي كوچولوهاشون هستن. طرز تهيه: سه تا ظرف لازم داريد كه توي هر كدوم دو ق پنير خامه اي ميريزيد. به ظرف اول لبوي پخته و پوره شده(كاملا له شده) ،ظرف دوم هويج پخته و پوره شده و ظرف سوم اسفناج يا نخودفرنگي پخته و پوره شده بزنيد تا به رنگ دلخواه برسيد(سبزيجات نبايد آب داشته باشن )،بعد كمي داخل يخچال بذاريد تا پنير خودشو بگيره. چهار تا نون تست سبوسدار يا چند غله نياز داريد كه بايد قسمت ترد اطرافش رو جدا كنيد. روي هر كدوم از نونها از پنير خوشرنگتون بزنيد و لايه هارو روي هم بذاريد و دور ساندويچ سلفون بكشيد و يكساعت داخل يخچال بذاريد،بعد با چاقوي تيز برش بزنيد. ساده،زيبا،خوشمزه،سالم و مقوي 😋 @mivhe71
🌼🌸🌼🌸 ایده تزیین زیبای روی کیک با توت فرنگی و کاکائو آب شده به شکل کفشدوزک....🐞🙂 @mivhe71
نيمروي صبحانه را با برش هاى فلفل دلـمه اى قاب كنيد .
مواد لازم: كدو حلوايي 1 عدد (حدود 2كيلوگرم) پياز سرخ شده 4/1 پ گوشت چرخ كرده 500 گرم زرشك 3 ق.س برنج نيم پخت 1.5 پيمانه زعفران دم كرده 3 ق.س شكرقهوه اي يا سفيد 3 تا 4 ق.س كره 70 گرم آب ليموترش 3 ق.س فلفل سياه ، زنجبيل ، جوز هندي سبزي دلمه (مرزه ، شويد ، گشنيز ، جعفري ، تره ، ريحان ، پيازچه ، نعنا ) 200 گرم طرز تهیه: نيمي از كره ، آبليموترش ، شكر ، نيم از زعفران دم كرده ، كمي نمك و فلفل سياه را مخلوط كرده روي حرارت قرار دهيد. كدو را از قسمت گردن آن برش دهيد و درون آن را خالي كنيد . داخل كدو را با مخلوط كره اي كه آماده كرده ايم مزه دار كنيد و شروع به آماده كردن مواد دلمه كنيد. پياز را همراه با مابقي كره و گوشت چرخ كرده درون تابه تفت دهيد ، نمك و فلفل سياه و دارچين را اضافه كنيد و زمان دهيد تا گوشت تغيير رنگ دهد. سپس در ظرفي گوشت تفت داده شده را با برنج آبكش شده ، زرشك، سبزي خرد شده و مابقي زعفران دم كرده مخلوط كنيد. با اين مخلوط داخل كدو را پر كنيد و در كدو را با خلال دندان روي كدو قرار دهيد پوست كدو را با روغن چرب كرده وبصورت عمودي ، به مدت 2 ساعت در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد قرار دهيد (در مدت پخت آن را برگردانيد) 🍔 @amivhe71
تزیین الویه😋😋😋😋
کیک مرغ😋😋😋😋
👆👆👆👆👆👆👆👆 همه ی اینا سلیقه ایه و شما هر جور دوست دارید میتونید تزئین کنید. گل رز هم با ترب درست کردم که اینجا جا نشد و تو پست بعدی میزارم. اگه یه اندازه استاندارد برای الویه میخواید این رسپی بهترین اندازست یه بار امتحان کنید خودتون متوجه میشید البته من معمولا الویه رو با سینه مرغ درست میکنم ولی این دفعه با ژامبون درست کردم. 👇👇👇👇👇👇👇 مواد لازم برای ۲۰ نفر( مامانم مهمون عصرونه داشت😊) سیب زمینی متوسط( اندازه ی نارنگی) ۲۰ عدد تخم مرغ ۸ عدد ژامبون ۴۰۰ گرم (من ۲۰۰ گرم گوشت ریختم ۲۰۰ گرم مرغ و قارچ) کنسرو نخودفرنگی ۱قوطی کنسرو ذرت ۱قوطی( اگه دوست ندارید میتونید نریزید) خیارشور ریز و بدون آب۸۰۰ گرم سس مایونز هم برای داخلش و هم برای رومال کردن کیک ۸۰۰ گرم نمک و فلفل نون تست دو بسته اگه در دسترس داشتید شوید تازه هم ریز خورد کنید خیلی خوشمزه میشه 🖍سیب زمینی و تخم مرغ رو رنده کنید، ژامبون و خیارشور هم ریز خورد کنید و همه ی مواد رو با سس مخلوط کنید. 🖍نون تست ها رو ۴تا ۴تا کنار هم بچینید و با رینگ روش فشار بدید تا بریده شه حالا همشون رو بچینید کنار دستتون. 🖍یه دیس یا بشقاب بردارید رینگ رو بزارید داخلش و نون تست ها رو ۴تایی بچینید تو رینگ 🖍نون تست، یه لایه خیلی نازک سس، الویه، دوباره نون تست و با دست فشار بدید تا رو هم پرس شن ( من بین لایه ها سس نمالیدم) 🖍بستگی به ارتفاع رینگتون داره برای من ۴طبقه نون تست جا شد. 🖍ارتفاع رینگم ۱۰سانت و قطرش ۲۳ سانت بود. 🖍درنهایت رینگ رو آروم بکشید بالا و سطح و دورتادور کیک الویه رو یه لایه نازک سس بمالید و شروع کنید به تزئین. 🖍هویج یا خیار رو با پوست کن ورقه ای کنید و دورتادور کیک بچسبونید. 🖍برای تزئین روش از جوانه ماش، ترب، ذرت، گوجه گیلاسی، زیتون حلقه شده، گشنیز یا جعفری استفاده کردم. 🖍اگه رینگ ندارید میتونید بشقاب بزارید رو نون ها و با چاقو دورش رو ببرید و دیگه بدون رینگ بچینید رو هم. @mivhe71
هر رنگ ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و به جای آب سرد یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید. ژله اول رو بریزید وقتی نیم بند شد ژله دوم و بعد نیم بند شدن ژله دوم، ژله سوم رو بریزید. ✔️نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید. ✔️نکته. اسم این قالب، قالب ناودونیه. ✅نکته. برای رنگ قرمز از ژله انار و سبز از طالبی استفاده کنید ولی اگه می خواید پر رنگ و زیباتر بشه کار چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید 😍❤️ @mivhe71
خوشگل و خوشمزه پاستا رو طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی پخته و آبکش میکنیم بعد داخلش رو کلم ، کالباس ، خیارشور و هویج که با سس سفید مخلوط کردیم پر میکنیم. برای رنگی شدنش هنگام جوشیدن در آب، هم میشه از آب اسفناج، آب لبو استفاده کرد هم از رنگ های مجاز خوراکی @mivhe71
ژله انار توی پوست انار 😍😍 فقط کافیه انار و نصف کنید و توش را خالی کنید البته سخت ترین کارم همینه که بدون آسیب رسوندن به پوست انار اونو دونش کنی، بعد ژله انار درست می کنیم و دونه های انار و میریزیم توش و میذاریم ببنده، فقط مواظبشون باشید چون هر کی ببینه عاشقش میشه 🤣🤣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده تزیین میز صبحانه @mivhe71 ✔️(فوروارد یادتون نره)
صبحانه پنیری نان تست / نان جو پنیر گودا / چدار / پراتو / پستو / کممبر گوجه فرنگی و سبزی و زیتون جوانه ماش / شبدر / یونجه نیمرو / تخم مرغ آب پز و عسلی چای / شیر و..... ‌ ‌ ‌ پنیرهای مختلف رو به اشکال دلخواه برش بزنید و روی نون تست بذارید و با استفاده از تخم مرغ آبپز و نیمرو و گوجه گیلاسی و سبزی و زیتون و جوانه و هر خوشمزه دیگه ای تزیین کنید و کنار چای و شیر و نوشیدنی دلخواهتون سرو کنید. @mivhe71
سيب زميني ابپز ٤ عدد تخم مرغ ٢عدد جعفري خرد شده ١ ق غ تردديلاي پنيري خرد شده ٢ ق غ نمك فلفل به مقدار لازم پنير پيتزا ارد سوخاري ارد سفيد سيب زميني ابپز رو رنده ميكنيم يك عدد تخم مرغ جعفري خرد شده و نمك و فلفل رو بهش اضافه ميكنيم و مواد رو باهم مخلوط ميكنيم تردديلا پنيري رو خرد ميكنيم و به موادمون اضافه موادتون اصلا نبايد چسبناك باشه كه نشه توي دست گردش كرد تردديلاي پنيري كه ميريزيم باعث ميشه چشبندگيش كم بشه و راحت توي دست گرد بشه پس اگر بيشتر نياز يود بيشتر بريزيدحالا از موادمون يك قاشق برميداريم و تو دستاي قشنگمون بازشون ميكنيم و يك تيكه از پنير پيتزامون ميزاريم وسط و گردشون ميكنيم حالا مواد رو به ترتيب داخل ارد ، تخم مرغ ، پودر سوخاري ميزنيم و حالا در روغن داااغ سرخشون ميكنيم @mivhe71