#کیک_مرغ👆👆👆👆👆👆👆👆
#الویه
#تزیین_الویه
#تزیین_کیک_مرغ
#پیش_غذا
#عصرونه
همه ی اینا سلیقه ایه و شما هر جور دوست دارید میتونید تزئین کنید.
گل رز هم با ترب درست کردم که اینجا جا نشد و تو پست بعدی میزارم.
اگه یه اندازه استاندارد برای الویه میخواید این رسپی بهترین اندازست
یه بار امتحان کنید خودتون متوجه میشید
البته من معمولا الویه رو با سینه مرغ درست میکنم ولی این دفعه با ژامبون درست کردم.
👇👇👇👇👇👇👇
مواد لازم برای ۲۰ نفر( مامانم مهمون عصرونه داشت😊)
سیب زمینی متوسط( اندازه ی نارنگی) ۲۰ عدد
تخم مرغ ۸ عدد
ژامبون ۴۰۰ گرم (من ۲۰۰ گرم گوشت ریختم ۲۰۰ گرم مرغ و قارچ)
کنسرو نخودفرنگی ۱قوطی
کنسرو ذرت ۱قوطی( اگه دوست ندارید میتونید نریزید)
خیارشور ریز و بدون آب۸۰۰ گرم
سس مایونز هم برای داخلش و هم برای رومال کردن کیک ۸۰۰ گرم
نمک و فلفل
نون تست دو بسته
اگه در دسترس داشتید شوید تازه هم ریز خورد کنید خیلی خوشمزه میشه
🖍سیب زمینی و تخم مرغ رو رنده کنید،
ژامبون و خیارشور هم ریز خورد کنید و همه ی مواد رو با سس مخلوط کنید.
🖍نون تست ها رو ۴تا ۴تا کنار هم بچینید و با رینگ روش فشار بدید تا بریده شه حالا همشون رو بچینید کنار دستتون.
🖍یه دیس یا بشقاب بردارید رینگ رو بزارید داخلش و نون تست ها رو ۴تایی بچینید تو رینگ
🖍نون تست، یه لایه خیلی نازک سس، الویه، دوباره نون تست و با دست فشار بدید تا رو هم پرس شن ( من بین لایه ها سس نمالیدم)
🖍بستگی به ارتفاع رینگتون داره برای من ۴طبقه نون تست جا شد.
🖍ارتفاع رینگم ۱۰سانت و قطرش ۲۳ سانت بود.
🖍درنهایت رینگ رو آروم بکشید بالا و سطح و دورتادور کیک الویه رو یه لایه نازک سس بمالید و شروع کنید به تزئین.
🖍هویج یا خیار رو با پوست کن ورقه ای کنید و دورتادور کیک بچسبونید.
🖍برای تزئین روش از جوانه ماش، ترب، ذرت، گوجه گیلاسی، زیتون حلقه شده، گشنیز یا جعفری
استفاده کردم.
🖍اگه رینگ ندارید میتونید بشقاب بزارید رو نون ها و با چاقو دورش رو ببرید و دیگه بدون رینگ بچینید رو هم.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده جالب برای شکل دادن به شکلات
واستفاده برای سرو دسر
#ژله_هندوانه_ایی
#دسر_یلدا
هر رنگ ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و به جای آب سرد یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید.
ژله اول رو بریزید وقتی نیم بند شد ژله دوم و بعد نیم بند شدن ژله دوم، ژله سوم رو بریزید.
✔️نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید.
✔️نکته. اسم این قالب، قالب ناودونیه.
✅نکته. برای رنگ قرمز از ژله انار و سبز از طالبی استفاده کنید ولی اگه می خواید پر رنگ و زیباتر بشه کار چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید 😍❤️
@mivhe71
#پاستا_صدفی خوشگل و خوشمزه
پاستا رو طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی پخته و آبکش میکنیم بعد داخلش رو کلم ، کالباس ، خیارشور و هویج که با سس سفید مخلوط کردیم پر میکنیم.
برای رنگی شدنش هنگام جوشیدن در آب، هم میشه از آب اسفناج، آب لبو استفاده کرد هم از رنگ های مجاز خوراکی
@mivhe71
صبحانه پنیری
نان تست / نان جو
پنیر گودا / چدار / پراتو / پستو / کممبر
گوجه فرنگی و سبزی و زیتون
جوانه ماش / شبدر / یونجه
نیمرو / تخم مرغ آب پز و عسلی
چای / شیر و.....
پنیرهای مختلف رو به اشکال دلخواه برش بزنید و روی نون تست بذارید و با استفاده از تخم مرغ آبپز و نیمرو و گوجه گیلاسی و سبزی و زیتون و جوانه و هر خوشمزه دیگه ای تزیین کنید و کنار چای و شیر و نوشیدنی دلخواهتون سرو کنید.
@mivhe71
#توپك_سيب_زميني
سيب زميني ابپز ٤ عدد
تخم مرغ ٢عدد
جعفري خرد شده ١ ق غ
تردديلاي پنيري خرد شده ٢ ق غ
نمك فلفل به مقدار لازم
پنير پيتزا
ارد سوخاري
ارد سفيد
سيب زميني ابپز رو رنده ميكنيم يك عدد تخم مرغ جعفري خرد شده و نمك و فلفل رو بهش اضافه ميكنيم و مواد رو باهم مخلوط ميكنيم
تردديلا پنيري رو خرد ميكنيم و به
موادمون اضافه موادتون اصلا نبايد چسبناك باشه كه نشه توي دست گردش كرد تردديلاي پنيري كه ميريزيم باعث ميشه چشبندگيش كم بشه و راحت توي دست گرد بشه پس اگر بيشتر نياز يود بيشتر بريزيدحالا از موادمون يك قاشق برميداريم و تو دستاي قشنگمون بازشون ميكنيم و يك تيكه از پنير پيتزامون ميزاريم وسط و گردشون ميكنيم حالا مواد رو به ترتيب داخل ارد ، تخم مرغ ، پودر سوخاري ميزنيم و حالا در روغن داااغ سرخشون ميكنيم
@mivhe71
این قیمه بادمجون ژیگولی من
اول بادمجونامو شطرنجی کردم سرخ کردم برنجموکه ازشب قبل خیس کرده بودم رو آمادش کردم و گذاشتم دم بکشه و لپه هامو با کمی آب و زردچوبه رو حرارت گذاشتم که بپزه و بعدبا لیمو عمانی پودرشده و زعفران و آبلیمو و نمک و یک عدد عصاره گوشت مزه دارش کنم سیب زمینی هامو که نرم شدن به شکل گل فرم دادم و با خلال دندون فیکس دادم و تو روغن سرخشون کردم بادمجونهای سرخ شده رو یه برش کوچیک بهشون دادم و چندقاشق از لپه مزه دار شدمو داخل چاک بادمجون ها ریختم و گوشت های چرخ کرده ام رو که قبلا قلقلی کرده بودم و سرخشون کرده بودم رو بادمجون ولپه گذاشتم و یه سس از رب گوجه فرنگی و روغن و زعفران و نمک درست کردم و روشون دادم و چنددقیقه ای گذاشتم تو فر
@mivhe71
#دسر_سیب_ژله_ای
مواد اولیه
پودر ژله (به رنگ دلخواه) 1 بسته
سیب گلاب به تعداد افراد
آب 2 لیوان برای هر بسته ژله
😍طرز تهیه
پودر ژله را در آب حل کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید.
وقتیکه آب و ژله جوش آمد سیب ها را که از قبل پوست کنده به صورت درسته در آن گذاشته و روی حرارت ملایم میگذاریم.
در قابلمه را نیمه بسته بگذارید و در حین پخت چند بار سیب ها را جابه جا کنید تا همه جای آنها به صورت یکدست رنگ بگیرند
فقط موقع جوشاندن سیبها مراقب باشید که یک طرفش نرم نشه شکلش رو از دست بده . مدام حرکتش بدین تا هم همه جاش رنگ بگیره هم بد فرم نشه.
بقیه مایع هم که تو قابلمه مونده موقع سرو قاشق قاشق بریزین روی سیبها
بسیار خوشمزس امتحان کنین
(تقریبا مزه ی کمپوت سیب رو میده ولی چند برابر خوشمزه تر😋)
🍇 @mivhe71
دسری مناسبِ #شب_یلدا
ژله حبابی با دونه های انار
یه بسته ژله انار رو با یک و نیم لیوان آبجوش بن ماری میکنیم قالب رو کمی چرب میکنیم و ژله رو خیلی آروم داخل حفره ها میریزیم و تو هر کدوم چند تا دونه انار میریزیم و میذاریم یخچال ببنده یه بسته ژله آلوئه ورا رو با یه لیوان آبجوش حل میکنیم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر و یا بستنی میریزیم و روی حفره ها میریزیم . وقتی بست روش از بقیه ژله انار میریزیم در نهایت یه دور دیگه ژله بستی آلوئه ورا میریزیم میذاریم یخچال وقتی خوب بست ازقالب جدا میکنیم و دورش هم انار میریزیم
@mivhe71
ایده تزیین
هندوانه را با پوست قاچ های کوچکی بزنید و به صورت عمودی درون شکلات آب شده قرار دهید و سپس روی سینی بگذارید تا شکلات اضافی آن ریخته شود. سپس مقداری پودر نارگیل روی شکلات بریزید
@mivhe71
🍨دسر کاسترد👇
به ازای هرلیوان شیر ۲قاشق غذاخوری سرپرشکر و ۱قاشق غذاخوری سرپر پودر کاسترد کاملا باشیر مخلوط می کنیم ومیزاریم روی حرارت ملایم تامثه فرنی به غلظت برسه وکمی زعفرون دم کرده واسه خوشرنگ شدنش میزنیم بهش البته کاملا سلیقه ایه وکمی پودر هل
👈وقتی به غلظت رسید توظرف سرو می ریزیم ومیره تویخچال واسه خنک سازی
@mivhe71