#پودینگ_کاراملی
👩🍳مواد لازم
تخم مرغ - ۱ عدد
شیر - ۳ لیوان
شکر - ۱ لیوان
نشاسته - ۲ قاشق غذاخوری
شکلات - ۱۰۰ گرم
خامه قنادی - نصف لیوان( دلخواه)
پودر وانیل - نصف قاشق چایخوری
#طرز_تهیه
شکر را در ظرف دلخواه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سفت شود و حالت کاراملی بگیرد. سپس دو لیوان شیر به آن بفزایید و اجازه دهید تا شکر در شیر به خوبی حل شود. سپس پودر وانیل، نشاسته، تخم مرغ و ۱ لیوان شیر را در ظرفی جداگانه ترکیب نمایید و آن را به خوبی هم بزنید. نیمی از این ترکیب را به قالب شیر و شکر بیفزایید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. نیم دیگری از مخلوط را با شکلات ترکیب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا مخلوطی یکنواخت به دست آورید. وقتی هردو مخلوط غلیظ شد، آنها را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن، نیمی از لیوان را با محتویات ظرف اول و نیمی دیگر را با محتویات ظرف دوم پر نمایید. سپس دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. میتوانید پس از ۱ ساعت، سطح دسر را با خامه، برادهی شکلات، میوه، و شکلات داغ و... تزیین نمایید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
👩خوراک مرغ آبپز
🔹مواد لازم
ران مرغ : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
زردچوبه : ۱/۴ قاشق چایخوری
آلو خورشتی : ۴ عدد
نمک وفلفل : به مقدار لازم
پیاز : ۲ عدد
گوجه : ۲ عدد
🔹طرز تهیه :
برای پخت مرغ آب پز ابتدا یک قاشق رب گوجه فرنگی را درون قابلمه بریزید سپس یک لیوان آب به رب بیفزایید و رب را درون آب حل کنید. مقداری نمک و زردچوبه و فلفل به سس مرغ اضافه کنید توجه داشته باشید که برای خوش طعم تر شدن مرغ آب پز می توانید به جای زردچوبه مقداری زعفران به مرغ بیفزایید.
در مرحله بعد پیاز را به صورت حلقه ای برش دهید و پیازهای برش زده شده را در کف قابلمه بچینید سپس ران مرغ تکه شده و آلو خورشتی درون قابلمه همراه با گوجه بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت به خوبی پخته شود و به روغن بیفتد توجه داشته باشید که هر چقدر آب مرغ جذب آن شود مرغ خوش طعم تر می شود.
@mivhe71
#فلافل_مرغ
#ساندویچ
#فست_فود
مواد لازم :
نخود دولیوان
نصف سینه مرغ
تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت
عصاره مرغ یکعدد
نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه
کنجد یک ق.غ
طرز تهیه :
نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره،بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن ،بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد ،ورز بدید تا چسبنده بشه ،بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
👈سوالهای احتمالی اینکه به فلافل تخم مرغ نمیزنن،این اصل نیست و ازین قبیل سوالها،در جواب بگم این شیوه بنده ست،شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه😁
دنیای آشپزی ،دنیای تغییر و کشف طعمهای جدیده✌✌✌
leila_arash
@mivhe71
#فلافل_لپه 🥖🥖🥖🌯🌯🌯🌯
#فست_فود
#ساندویچ
دوستان يه طرز پخت متفاوت فلافل رو امتحان كرديم كه حيفم اومد به اشتراك نزارم شما هم امتحانش كنيد
مواد لازم
لپه .....دوپیمانه
سیر .....یک بوته متوسط
پیاز .....یک عدد کوچک
تخم مرغ ......یک عدد
بکینگ پودر......یک قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده....یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه
لپه را از شب قبل خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم؛به همراه سیرو پیاز چرخ میکنیم در آخر نمک و فلفل و ادویه تند و تخم مرغ و بکینگ_پودر را اضافه کنید .بعد با استفاده از قالب فلافل ها ف سرخ میکنیم .نوش جان
پ ن اگر دوست داشتید خیلی پوک بشه می تونید کمی جوش شیرین استفاده کنید ؛من نزدم
طعم عالی میشه حتما امتحان کنید👌👌
@mivhe71