eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه. سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره😉 یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در این‌مورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره😉 ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه🤗 sanaz.moazzeni 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم آرد سوخاری، ½ پیمانه پنیر پارمسان، ½ پیمانه جعفری ریز خرد شده، ½ پیمانه، بیشتر برای تزئین گوجه فرنگی خشک شده، حدود 4 عدد، ¼ پیمانه بادام زمینی ، 2 قاشق غذاخوری (یا هر مغزیجات دیگه‌ای) سیر، 2 حبه، خرد شده نمک (دریایی)، ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده، مقداری قارچ بزرگ کرمینی، 20 تا 24 عدد، (یا قارچ سفید دکمه ای) روغن زیتون بکر پوسته فلفل قرمز، اختیاری فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد سوخاری، پنیر پارمسان، جعفری، گوجه فرنگی خشک شده، دانه کاج، سیر، نمک و مقداری فلفل آسیاب شده رو با هم مخلوط کنید قارچ ها رو از قسمت حفره دارش به سمت بالا و روی سینی فر قرار بدید. روی قارچ ها مقداری روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بپاشید. داخل قارچ‌ها رو با یه قاشق از مواد پر کنید. اون‌ها رو داخل فر بپزید تا قارچ ها نرم شوند و رویشان طلایی بشه، حدودا 18 تا 22 دقیقه زمان می‌بره. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم پیاز متوسط۲ عدد تخم مرغ۱ عدد آرد نخودچی۱ قاشق غذا خوری گردوی سابیده شده۱ لیوان مخلوط سبزیجات معطر خرد شده (جعفری و گشنیز و ترخون و نعنا و ریحان)۱ لیوان نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم رب انار۵ قاشق غذا خوری ابتدا گوشت را داخل کاسه ای ریخته و پیاز را روی آن رنده میکنیم . آرد نخودچی و نصف مقدار گردوی سابیده شده و سبزی های معطر خرد شده را به آن اضافه می کنیم. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کرده و ورز می دهیم تا یک دست شود. روی ظرف را می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. سپس از این مقدار، به اندازه نارنگی برداشته و کف دست به صورت شامی در می آوریم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس شامی ها را درون آن سرخ می کنیم. وقتی هر دو طرف شامی ها سرخ شد آن را از تابه در آورده و کنار می گذاریم. پیاز دیگر را نگینی کرده و سپس داخل تابه ی دیگری تفت میدهیم تا کمی سبک شود . باقی مانده سبزیجات معطر و گردوی ساییده شده را به آن اضافه کرده و به همراه زردچوبه و نمک و فلفل سیاه تفت می دهیم تا سرخ شود و گردوها به روغن بیفتد. سپس رب انار را به آن اضافه کرده و با مواد تفت می دهیم. بعد از این که رب انار تفت خورد، ۱ لیوان آب به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بجوشد. سپس شعله گاز را کم کرده و شامی های سرخ شده را داخل سس می چینیم و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا با شعله ملایم جا بیفتد. سپس شامی ها را به سلیقه خود به همراه برنج یا نان سرو می کنیم. نکته مهمی که باید توجه داشته باشید این است که این غذا نسبتا ملس یا ترش مزه است ولی می توان نسبت به ذائقه، از رب انار شیرین یا کمی شکر در سس شامی ها استفاده کرد. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عدس آینازجون پیاز سیب زمینی رب نمکوزردچوبه و فلفل و آبلیمو ابتدا عدس راشسته و خیس دادم توی ظرف و در ظرفی پیازهای خوردشده را با نمک و فلفل وزردچوبه تفت دادم بعد که سرخ شد عدس و بهمراه آب به پیازم اضافه کردم وسطای پخت بهش سیب زمینی نگینی و رب و آبلیموی تازه اصافه کردم تا خوب بپزه و جا بیفته😋😋😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا