eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 👩‍🍳مواد لازم 8 عدد سیب زمینی 4 عدد تخم مرغ 1 عدد جعفری ریز خرد شده 200 گرم پنیر چدار رنده شده نمک فلفل سیاه 👩‍🍳مواد داخلی نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده نصف قاشق چایخوری روغن زیتون 2 عدد پیاز 3 عدد فلفل سبز فلفل دلمه ای 1 عدد 2 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 حبه سیر نمک فلفل سیاه آویشن برای لایه میانی و بالاتر 100 گرم پنیر چدار رنده شده سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده می کنیم و آب آن را گرفته و در ظرف مناسبی می ریزیم و بقیه مواد را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و روی سینی فری که روی کاغذ روغنی گذاشته ایم خوب پهن می کنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 می پزیم. درجه تا کمی قهوه ای شود. گوشت چرخ کرده را در قابلمه مناسبی می گیریم روغن زیتون اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ شود سبزی هایمان را ریز اضافه می کنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و کف اجاق را با دمای متوسط ​​قرار می دهیم و 10 دقیقه تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. رب و نمک و ادویه و 2-3 دقیقه دیگر هم میزنیم سپس از فر خارج میکنیم روی سیب زمینی که از فر خارج کرده ایم گوشت چرخ کرده را خوب پهن میکنیم پنیر چدار را روی آن میپاشیم. آن را به صورت رول تا کرده و به بدهی من می گذارم و روی آن پنیر چدار می پاشیم و در فر با دمای 200 درجه می پزیم تا طلایی شود،. ⠀ 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
از این دسته کیک های شکلاتی خیس بسیار خوشمزه که با یه چای لیوانی خیلی خیلی می چسبه.😋😋😋😋👌👌👌 كيك دبل چاكلت: مواد لازم: تخم مرغ ٣ عدد درشت شكر ١ پيمانه آرد ٢ پيمانه بيكينگ پودر ١ ق چ شير ١ پيمانه روغن ١/٢ پيمانه شكلات تلخ آبكرده ٢/٣ پيمانه پودر كاكائو ١/٢ پيمانه نمك ١ پينچ موادمياني : نوتلا يا مقداري گاناش براي لاي كيك براي گاناش روي كيك٢٠٠گرم شكلات تلخ ١٨٠ گرم خامه نكته اكر شكلات دوست داريد ميتونيد مقدارشو بيشتر كنيد تخم مرغ و شكر را حسابي زده تا سفيد بشه بعد به ترتيب وانيل نمك و روغن و شير را اضافه كرده شكلات ابكرده و ارد و بكينك پودروكاكائوي الك شده را ريخته كمي مخلوط شد در قالب ريخته با فر ١٨٠ ميپزيم سرد شد برش داده وسطش نوتلاي فراوان زده روش هم با گاناش تزيين كنيم با توت فرنگي يا دونه انار يا پسته يا به سليقه خودتون تزيين كنيد. هم اينجور درست مي شه كه ١٨٠ گرم خامه را روي حرارت گرم كرده اما نذاريد بجوشه داخلش هم شكلات تخته اي تلخ مي ريزيد و هم زده تا يكدست بشه اگر خواستيد شل تر بشه ميزان خامه را بيشتر كرده و اگر خواستيد سفت تر بشه شكلات را بيشتر كنيد اما اصلش ميزان مساوي خامه و شكلات است. shirini.deser 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا