میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پلو_میگو_قالبی
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه های پنیری مرغ سوخاری
کانال🍧🍦آشپزی مرضیه بانو🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍دستور لقمه های خوشمزه با نان لواش 😍 یک فینگر فود عالی
مواد لازم :
_نان لواش ۲ الی ۳ عدد
_سیب زمینی آبپز ۴ الی ۵ عدد
_قارچ تفت داده شده یک پیمانه
_پیازچه خرد شده یک پیمانه
_کره ی آب شده ۳ الی ۴ ق غ
_تخم مرغ یک عدد
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و در یک ظرف بزرگ با کره و نمک و فلفل مخلوط کنید سپس قارچ و پیازچه را اضافه کنید و بر روی نان ها ریخته و طبق ویدیو رول کرده . سپس و برش داده و به تخم مرغ آغشته کنید و در ماهیتابه سرخ کنید و با سس دلخواهتون نوش جان کنید😉
#سالاد_لوبیا_چیتی
2 لیوان سیب زمینی آبپز نگینی رو با 1 لیوان لوبیا چیتی پخته(از 24 ساعت قبل لوبیا رو خیس و چند مرتبه آب اون رو عوض کنید) و 1 عدد هویج آبپز نگینی و نصف لیوان خیار شور نگینی+مقداری پیازچه خرد شده(من فقط از برگ سبز پیازچه استفاده کردم که طعم ملایم تری به سالاد میده)+نمک+فلفل+مایونز+کمی سرکه سفید مخلوط کردم.
تا اینجا این رسپی سالاد لوبیا چیتی هست که میتونید به تنهایی سرو کنید.
برای سالاد زمستانی مقداری برگ کاهو رو خرد کنید و کف ظرف بریزید و مواد سالاد لوبیا چیتی رو با کمی لبوی نگینی شده مخلوط و روی کاهو بریزید بهتره لبو رو با سالاد مخلوط نکنید و در کنار سالاد تزیین و سرو کنید چون ممکنه بعضیا لبو دوست نداشته باشن.
@mivhe71