#سالاد_لوبیا_چیتی
2 لیوان سیب زمینی آبپز نگینی رو با 1 لیوان لوبیا چیتی پخته(از 24 ساعت قبل لوبیا رو خیس و چند مرتبه آب اون رو عوض کنید) و 1 عدد هویج آبپز نگینی و نصف لیوان خیار شور نگینی+مقداری پیازچه خرد شده(من فقط از برگ سبز پیازچه استفاده کردم که طعم ملایم تری به سالاد میده)+نمک+فلفل+مایونز+کمی سرکه سفید مخلوط کردم.
تا اینجا این رسپی سالاد لوبیا چیتی هست که میتونید به تنهایی سرو کنید.
برای سالاد زمستانی مقداری برگ کاهو رو خرد کنید و کف ظرف بریزید و مواد سالاد لوبیا چیتی رو با کمی لبوی نگینی شده مخلوط و روی کاهو بریزید بهتره لبو رو با سالاد مخلوط نکنید و در کنار سالاد تزیین و سرو کنید چون ممکنه بعضیا لبو دوست نداشته باشن.
@mivhe71
#پلو
#برنج
#پلوی_علی_پاشا
سلام دوستااان
پلوی علی پاشا بی نظیر ترین پلوی شناخته شده در ترکیه ست که هم ساده و هم بسیار خوشمزه ست.
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
خلال ۱/۲ پیمانه
خلال بادوم ۱/۲ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
اب گوشت یا اب ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا پیاز و سیر رارنده کنید و با گوشت و نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز بدید.از مواد اماده شده کوفته ریزه اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ کنید. کشمش را در اب بخیسانید تا کمی پف کند. خلال پسته را هم چند دقیقه در اب بخیسانید.
برنج را بشورید و صاف کنید و با کره کمی تفت بدید سپس بادام رو اضافه کرده و تفت دهید.اکنون به برنج به مقدار لازم اب گوشت یا اب اضافه کنید . بعد کوفته ریزه ها را به همراه خلال پسته و کشمش لابه لای برنج گذاشته و به صورت کته دم کنید. پلوی خوشمزه ما اماده ست . نوووش جان
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پیتزا_مرغ_وقارچ_باخمیر_بربری
#فست_فود
پیتزا_مرغ_قارچ درست کردم چه پیتزایی پیتزا با نوشابه زدیم بر بدن (میدونم ضرر داره ولی ماهی یکبار عیبی نداره که) 😜 😜
اندازه ها رو چشمی ریختم شما طبق سلیقه و ذایقه ی خانوادتون مواد رو میتونید کم و زیاد کنید.
عرضم به حضورتون که:
قارچ ورقه شده و تفت داده شده
سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده
پنیر پیتزا رنده شده
فلفل دلمه ای سبز یک عدد
خمیر نون بربری یک عدد (تنبل کی بودم من) 😜
سس مخصوص
پودر آویشن مقداری
اول از همه فر رو روشن کنید تا گرم بشه. بعد قارچ ها رو خوب بشویید وخرد کنید و بریزید داخل تابه و تفت بدید تا آب قارچ ها خوب تبخیر بشه.
کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم وخمیر رو پهن میکنیم. حالا سس رو با برس به خمیر میمالیم بعد کمی پنیر پیتزا میپاشیم روی خمیر. مرغ ها رو هم میریزیم با قارچ های تفت داده شده و کمی پودر آویشن.دوباره پنیر پیتزای فراوان میریزیم و سطحش رو میپوشونیم. میره داخل فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه.
بعد از این زمان شعله ی بالای فر روشن میکنیم به مدت دوالی سه دقیقه تا پنیر ها طلایی بشه و نوووووش جوووونتون
f.mohamadkhani
@mivhe71