#نان_گل
مواد لازم:
آرد پروتئین بالا (آرد نان): 355 گرم
آب/شیر: 180 میلیلیتر (اینجا از شیر استفاده شده)
تغلیظ شده شیرین (شیر عسلی): 115 گرم
مخمر: 6 گرم
نمک: 3 گرم
کره: 30 گرم
طرز تهیه:
1- ابتدا شیر مایع و شیر تغلیظ شده شیرین (شیر عسلی) را با هم مخلوط کنید. سپس مایه خمیر را اضافه کنید، خوب هم بزنید. آرد را اضافه کنید و ورز دهید. نمک و کره را اضافه و مجدد ورز دهید تا کشدار شود. تست شیشه پنجره را برای سنجش کشسانی خمیر انجام دهید
نکته: هرچقدر خمیر بهتر ورز بخورد و البته میزان پروتئین (گلوتن) آرد بیشتر باشد خمیر کشسانی بیشتری پیدا میکند؛ یعنی اگر تکهای از خمیر را با دو دست باز کنید لایهی نازک و شیشهای شکل درست میشود، بیآنکه پاره شود).
2- 30 دقیقه خمیر را استراحت دهید.
3- خمیر رو به 10 تکه هم وزن (69 گرمی) تقسیم کنید. خمیرها را چونه بگیرید و 10 دقیقه آنها را استراحت دهید.
4- حالا مثل ویدئو خمیرها را آماده کرده و مجدد روی آنها را موشانده و یک ساعت استراحت دهید تا حجیم شود (البته بسته به هوای محیط ممکن این زمان استراحت افزایش یابد)
5- حالا در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود (از بالا و پایین) بپزید.
6- پس از پخته شدن، آن را از فر خارج کنید.
7- میتوانید با کره.ی ذوب شده روی نانها را برس بزنید تا خوش عطر و براق شوند.
@mivhe71
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاچینی_یا_پاچین_مرغ 😍😍
برای درست کردن این غذای بسیار خوشمزه به کتف مرغ نیاز داریم و برای مزه دار کردنش میتونید از قبل این کار رو انجام بدین یا مثل من بعد از برش دادنشون و جمع کردن گوشت کتف اون ها رو مزه دار کنید
مواد لازم:
کتف مرغ ۱۲ عدد
نمک، فلفل، پودرسیر، پودر زنجبیل، روغن زیتون، زردچوبه و زعفران
از پیاز هم میتونید استفاده کنید و پودر پاپریکا آویشن و کنجد هم میتونید استفادا کنید
پودر تمپورا و پودر سوخاری پانکو هم که اصل داستانه
روغن مخصوص سرخ کردنی
.
برای برش کتف ها ویدیو کامل و واضح گرفتم تا ببینید چقدر قشنگ و گوگول میشه کتف ها رو برش داد و گوشتشون را جمع کرد بعد از طعم دار کردن کتف ها بزاریدشون برای یک ساعت یا بیشتر کنار که خوب مزه بگیرند
حالا نوبت پودر تمپورا هست که یک پیمانه اون رو با یک پیمانه آب خیلی سرد ترکیب کنید و خوب هم بزنید و پاچین ها رو داخلش خوب بغلتونید و بعد از اون بزنید داخل پودر سوخاری و خوب بهم فشار بدین و جمع کنید تا قشنگ پودر بهش بچسبه و مثل ویدیو گرد و قلمبه بشن
.
روغن رو حسابی داغ کنید و پاجیتی ها رو داخلش بزارید یکم که سرخ شد میتونید جابجاشون کنید یا حتی از کنار بزاریدشون داخل روغن که خوب بمزن و سرخ بشن اگر از قابلمه کوچکتر استفاده کتید نیاز به روغن کمتری خواهید داشت
@shirini71
#تخم_مرغ_شکلاتی
👩🍳مواد لازم
تخم مرغ آبپز۴عدد
سیب زمینی سرخ شده ۴حلقه
پیاز سرخ شده۴حلقه
#خمیر
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
پنیر ساده۴ق غ
آب ولرم ۱/۲پیمانه
مخمر ۱ ق غ
روغن مایع۱/۴پیمانه
شکر ۱ ق م
#طرز_تهیه
ابتدا مخمر و شکر و آب ولرم رو باهم مخلوط کرده درب ظرف را میگذاریم تا عمل بیاد، تو این مدت تخم مرغ و روغن وپنیر را با همزن دستی میزنیم بعد مخمر عمل اومده را اضافه میکنیم و در آخر آرد ۳بار الک شده را اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم تا هنگامی که به دست نچسبد بعد تمام خمیر را روغنمالی کرده روشو میپوشونیم یه جای گرم میگذاریم به مدت ۴۰دقیقه
خمیر که عمل اومد اونو به ۴قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قسمتو مانند فیلم پهن کرده روی خمیر اول یه حلقه سیب زمینی سرخ شده به حلقه های سرخ شده پیاز و در آخر تخم مرغ آبپز را میگذاریم بعد روشو با خمیر میپوشونیم و شکل میدیم مانند فیلم با تخم مرغ رومال کرده کنجد میپاشیم ومیگذاریم درون فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰دقیقه و تمام روش که طلایی شد .
@mivhe71