eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
👩‍🍳مواد لازم ۱ رول خمیر هزارلا اسفناج خرد شده ۲۰۰ گرم ریکوتا یا ماسکارپونه ۸۰ گرم ژامبون به صورت مکعبی دانه های کنجد ونمک و فلفل ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده اسفناج را در قابلمه ای بریزید و با حرارت زیاد بگذارید تا آب آن گرفته شود.ریکوتا را در یک کاسه بریزید ، اسفناج ، پنیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، ژامبون خرد شده را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. به آرامی یک رول هزارلا آماده مستطیل شکل را باز کنید و کاغذ روغنی آن را در زیر آن نگه دارید. با ریکوتا و اسفناج پر کرده و از طرف کوتاهتر محکم بغلتانید تا رول شود. طرفین را محکم ببندید ، تمام سطح رول را کمی شیر بمالید و با کنجد تزئین کنید. رول را روی کاغذ روغنی بگذارید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. باید طلایی باشد. از فر خارج کنید ، بگذارید خنک شود و رول ریکوتا ، اسفناج و ژامبون را سرو کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
😋خوراک دل مرغ غذای بسیار لذیذ سریع و راحت… 🌸مواد لازم برای ۲ نفر: پیاز ۱ عدد دل مرغ ۴۰۰ گرم زردچوبه نصف ق.چ فلفل دلمه ای ۱ عدد آب نصف پیمانه رب ۱ ق.غ گوجه پوره شده ۱ عدد نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به میزان لازم. ابتدا پیاز رو تفت میدیم تا یکم نرم شه بعد بهش زردچوبه اضافه میکنیم و باز یکم تفت میدیم ، و بعد دل مرغ که از قبل پاک کردیم و شستیمو بهش اضافه میکنیم. بعد از اینکه دل مرغ رنگش تغییر کرد و یه مقدار تفت خورد بهش فلفل دلمه ای اضافه میکنیم و باز هم تفت میدیم تا فلفلها هم نرم بشن یکم. تو این مرحله رب اضافه میکنیم یکم تفت میدیم تا رب رنگ باز کنه ، و بعد گوجه فرنگی پوره شده و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آب رو بهش اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم میزاریم تا بپزه تا زمانی که غلیظ بشه و جا بیوفته. نوش جان🤤 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
خمیر پف پاستری (خمیر هزارلا) سیب سرخ و زرد ۳ عدد شکر قهوه ای ۳ قاشق غدا خوری کره ۲۰ گرم دارچین و جوز هند به میزان کافی ارد یک قاشق غذا خوری مقداری اب به اندازه ۳تا ۴ قاشق غذا خوری سیبها رو به صورت مربع کوچک برش زده کمی ابلیمو میزنیم که سیاه نشوند سیبها رو در ظرفی ریخته شکر قهوه ای کره دارچین و جوز هند را اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته و به مدت یک ربع با حرارت ملایم تفت میدیم و در اخر یک قاشق ارد یا نصف قاشق نشاسته را با اب مخلوط میکنیم (مخلوط اب و ارد باید مثل ماست همزده شده باشد )و به مخلوط سیب اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه هم میزنین و زیر گاز را خاموش میکنیم خمیر هزار لا رو پهن کرده و به شکل مستطیل برش میزنیم مقداری از مواد رو برمیداریم وروی خمیر گذاشته لایه دوم خمیر رو برمیگردانیم روی مواد و با چنگال دو لایه خمیر رو به هم میچسبانیم و در روعن سرخ میکنیم نوش جان ❤ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا