eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳(غذای لبنانی) مواد لازم: کدو سبز 400 گرم گوشت چرخ شده 1 پیاز نمک،فلفل سیاه، فلفل قرمز، نعناع خشک 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سیر رنده شده رب انار 1_2 لیوان آب داغ روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: ابتدا مانند ویدیو داخل کدو سبز را خالی کنید،سپس روغن را در تابه گرم کنید و پیاز و گوشت چرخ شده را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد بعد نمک‌ و ادویه برنید و از روی حرارت بردارید و شکم کدو سبز را با مواد گوستی پر کنید و در روغن سرخ کنید و کف ظرف پخت بچینید،در یک کاسه رب گوجه فرنگی، سیر ، رب انار، ادویه ها و آب را با هم مخلوط کنید و روی کدو عا بریزید و ظرف را در فر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید و با برنج سرو کنید،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ساد الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥠 😋🥳🥳🥳 🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و ٤٥ دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم ♦️شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم 1 فنجان برنج سفید 1 فنجان شیر (240 میلی لیتر) 1 فنجان شیر عسلی (240 گرم) 1 قاشق چای خوری اسانس وانیل ½ فنجان شکر (100 گرم) 1 شاخه دارچین 1 پیمانه نمک (ق کوچیک) 1½ لیتر آب برنج را خوب بشویید و بگذارید یک شب در دو فنجان آب خیس بخورد. روز بعد برنج را آبکش کرده و بیاورید تا بپزد. برنج را روی حرارت متوسط ​​در قابلمه همراه با چوب دارچین و حدود 7 فنجان آب به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید. پس از گذشت زمان ، آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود. وقتی برنج خنک شد ، همه چیز را در مخلوط کن ریخته و با شکر ، شیر ، نمک و وانیل مخلوط کنید. شیرینی مخلوط را امتحان کنید و در صورت لزوم بیشتر کنید ، دسر را در یخچال خنک کنید و با یخ خرد شده سرو کنید. اگر می خواهید تزیین کنید می توانید دارچین را در لیوان بپاشید یا هنگام سرو شیرعسلی اضافه کنید.‌ 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا