. 💬 یه نکته هم همین اول بگم، قبلا هم گفتم؛ این ترافلای ژیگولی پیگولی و مروارید و اینارو نریزین رو دسر آب میشن 😑
ببینین قالبتون چقدر گنجایش داره به همون نسبت مواد اولیه رو چند برابر کنین
.
طرز تهیه:
شیر 2 لیوان
کرم کارامل 1 بسته
پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری پر
شکر 2 تا 4 قاشق غذاخوری( من 3 قاشق ریختم)
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری پر+ نصف قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 200 گرم یا یک بسته
بیسکوییت پتی بور 15 عدد
شیر رو در ظرف بریزید و پودر کرم کارامل رو به همراه شکر+ نسکافه به شیر اضافه کنید و پودر ژلاتین رو روی شیر بپاشید و کمی صبر کنید تا اسفنجی بشه بعد ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدید در حدی که شکر و پودر ژلاتین و پودر کرم کارامل و #نسکافه در شیر حل بشن.
بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله بیسکوییت پتی بور رو در شیر خورد کنید به همراه خامه.
بعد مواد رو در میکسر بریزید تا صاف و یکدست بشه.
مایه رو در قالب چرب شده بریزید، قالب رو در یخچال بذارید تا دسر ببنده
🍔 @mivhe71
دلمه پنیر فلفل
فلفل سبز (فلفل ملایم - خرد شده) 400 گرم
پنیر چدار (رنده شده) 115 گرم
پیاز (خرد شده) 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز (فلفل ملایم - بدون هسته خرد شده) 2 قاشق غذاخوری
خمیر ورقه ای 8 عدد
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم
سس آووکادو (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه:
داخل یک کاسه کوچک، فلفل سبز، پنیر، پیاز و فلفل قرمز را مخلوط کنید و 1/4 فنجان از مخلوط را وسط هر یک از ورقه های نازک خمیر قرار دهید و خمیر را روی مخلوط ببندید.
داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. دلمه ها را به مدت 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند و بعد روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و در صورت تمایل با خامه ترش و سس آووکادو سرو کنید.
#دلمه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
حلوا 😋
🍪مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
آب یک و یک چهارم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ دم کرده ۲ ق.غ
🥥طرز تهیه 👇👇: ابتدا شکر و آب و گلاب را مخلوط کرده و روی شعله ملایم بگذارید تا بجوش بیاید و شکر حل شود .زعفران را افزوده و گاز را خاموش کنید. آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود .سپس آرد را الک کنید و به تابه برگردانید و روغن و کره را افزوده و تا رنگ دلخواه تفت دهید . شربت را در دو یا سه مرحله به آرد افزوده و هم بزنید تا جذب شود. با اضافه حلوا روی بیسکو حلوا را شکوفه بزنید .
👈 #حلوا
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71
#کوکو_مرغ_خانگی 🌯 😋
▫️3 عدد ران مرغ بدون استخوان
▫️4 عدد فلفل سبز
▫️2 عدد گوجه فرنگی
▫️3 حبه سیر
▫️روغن مایع به مقدار لازم
▫️زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، آویشن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز
مقدار آنها را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید.
🔸ابتدا مواد را بصورت ریز خرد کنید. پوست مرغها را جدا کنید و تا جایی که میتوانید ریز خرد کنید. فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید. سیر را یا رنده کنید و یا ریز خرد کنید.
ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کرد گرم کنید. سپس مرغها را بریزید شروع به تفت دادن کنید. بعد از اینکه رنگ مرغها عوض شد فلفل و سیر را اضافه کنید.
وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید.
مواد را به خوبی هم بزنید و به تفت دادن ادامه بدید.
در آخر به این غذای لذیذ نمک و ادویه های دیگر را اضافه کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71