eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭‌ 🍥 تزیین 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71 🍹🍕🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭‌ 🍥 _دورچين 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71 🍹🍕🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت رو با یکم پیاز تفت بدید نخود رو هم اضافه کنید و بپزید تو ظرفی جدا ی دونه پیاز و پنج شیش تا حبه سیر خرد کنید و سرخ کنید یکم زردچوبه و نعناع بریزید و تفت بدید بعد گوشت و نخود و کشکم بریزید بذارید جا بیفته @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 😍😄 میتونید فلفل دلمه هاروبه این شکل تزیی کرده وداخلش رو باموادغذایی براس بچه ها پرکنید.امتحان شده اس برای اشتهاشون 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71 🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه: گام اول: برای تهیه بورانی اسفناج ابتدا اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید. سپس آنها را خرد و بعد از آن بخارپز کنید.  گام دوم: کمی روغن زیتون را درون تابه ای مناسب بریزید و سیر له شده را در آن تفت دهید. اسفناج های بخار پز شده را نیز به تابه بیافزایید و تفت دهید.  گام سوم: اسفناج و سیر تفت داده شده را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. بعد هم گردوی خرد شده را بریزید ماست در بورانی اسفناج بهتر است ترش بوده و آب آن کمی گرفته شده باشد. در آخر نمک و فلفل را نیز به مخلوط اضافه کنید.  گام چهارم: برای بهتر شدن طعم بورانی، می توانید مقداری نعناع خشک به آن اضافه نمایید. در انتها بورانی اسفناج را درون ظرفی زیبا بریزید و سرو کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای قالب کمربندی مربع ۲۶ سانت تخم مرغ : ۵ عدد شکر : ۱/۵ لیوان روغن : ۱/۵ لیوان شیر : ۱/۵ لیوان آرد : ۳ لیوان بکینگ پودر : ۳ ق م وانیل : ۱ ق م پودر کاکائو : ۳ ق غ طرز تهیه : آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. شکر، شیر،روغن مایع، پودر کاکائو رو با همزن دستی یا برقی بزنید تا مخلوط بشه بعد یک لیوان و نیم از این مواد بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ ها را به مابقی مواد کاکائویی اضافه کنید و با همزن برقی بزنید در نهایت مخلوط ارد و بکینگ پودر رو اضافه کنید با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید. قالب مورد نظر رو چرب کنید و کاغذ روغنی گذاشته مواد رو داخل قالب بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه سپس با سیخ چوبی چند تا سوراخ بزنید اون یک لیوان نیم لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه و سپس برش بزنید با خامه قنادی فرم گرفته تزیین کنید. 🍔 @shirini71