eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
همیشه علاقه داشتم برای سرو غذا که به صورت لقمه ای و راحت باشه ، لازانیا رو هم امروز اینجوری درست کردم . به نظرم که خیلی زیبا و خوبه ، مخصوصا برای مهمانی . موادش ، مواد مایه ماکارونی هستش. پیاز سرخ کرده و گوشت تفت داده شده ، فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده ، همگی مخلوط و بهش نمک و ادویه لازانیا و کمی رب زدم . برای سس سفید، 1 قاشق آرد رو تفت دادم و با کره 25 گرم مخلوط کردم و بهش یه لیوان شیر و کمی نمک اضافه کردم . روی شعله با حرارت ملایم هم زدم تا قوام بیاد و غلیظ بشه. لازانیا رو داخل آب جوش همراه با نمک و روغن قرار دادم بعد از مدتی آبکش کردم و روی دستمال قرار دادم. یه برگ از لازانیا رو داخل دیس قرار دادم و 2/3 روی برگه لازانیا رو توش از مواد مایه ماکارونی و پنیر پیتزا و سس سفید ریختم و رول کردم . بعد با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کردم . لازانیا ها رو داخل ظرف پیرکس چرب شده طوری قرار دادم که سطح صاف زیر باشه و سطح موجیش بالا قرار بگیره . وروی آنها رو سس سفید و پنیر پیتزا ریختم و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دادم و در آخر کمی گریل رو روشن کردم که برشته بشه. در آخر هم داخل دیس چیدم و دورش رو با کاهو و هویج که به عنوان سالاد برامون شد، چیدم . خیلی عالی شد . 🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@mivhe71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی ۱ لیوان شکر ۱ لیوان پوره لبو ۱ لیوان آب لبو یا آب ۱ لیوان گلاب ۲ تا ۳ ق غ کره ۵۰ گرم روغن جامد و مایع مجموعا حدود نصف لیوان هل ۱ ق چ در مورد پوره لبو : یک دونه لبو متوسط رو خوب شستم . سر و دمش و پوستش رو نگرفتم . داخل قابلمه ۳ لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت حدودا ۳ ساعت تا بپزه . بعد از پخت پوستش رو کندم و داخل میکسر انداختم . آبی که توی قابلمه مونده بود بعد از پخت لبو اون آب لبو هستش یه آب خوش رنگ و عالی . برای تهیه شربت : آب لبو (یا حتی آب هم می تونین ) با شکر مخلوط روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد گلاب و بعد هل آسیاب شده رو ریختم و از حرارت برداشتم . آرد رو الک کردم و روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه تفت دادم تا بدی خامی آرد گرفته بشه . توی این حلوا نباید رنگ آرد تغییر کنه زیاد تفت ندین حرارت هم کم . بعد روغن و کره رو ریختم و یه کوچولو تفت دادم و بعد پوره لبو رو ریختم و مخلوط کردم و بعد شربت گرم رو آروم داخلش ریختم و هم زدم و تا زمانی که حلوا بسته بشه و یه جا جمع بشه🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@mivhe71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: سيب زميني های تازه و درشت را ١ساعتي در آب خيس كنيد ❗️حسابي با برس اونا رو بشوريد . باسلیقه خودتون خرد کنید. قابلمه ايي رو همراه با آب و نمك روي حرارت بزاريد تا جوش بيادسپس ١ليوان سركه ي سفيد رو داخل آب بريزيد و بعد از اون سيب زميني ها رو به آب در حال جوش اضافه كنيد . 7تا10دقيقه بجوشه ،آب كش كنيد👈روی پارچه تمیزبچینیدتا خشک بشه. بعدمقداري روغن زيتون، ادويه دلخواه (پاپریکا،انواع فلفل زردچوبه پودرسیرونمک....) بهش بزنيد. فرراروی180 درجه گرم کنید. برروی سینی فرکاغذروغنی انداخته و بابرس چرب کنید. سیب زمینی ها رو در سینی بچینیدودرطبقه وسط فر قرار دهید ❗️درحین طبخ یکی دوبار زیروروشون کنیدبین سی تا چهل و پنج دقیقه بسته به اندازه برش تنوری خواهندشد❗️من گریل نمیزنم اگر دوست داشتید گریل کنید وبا انواع سس نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا