میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#لازانیا_به_شکل_گل
همیشه علاقه داشتم برای سرو غذا که به صورت لقمه ای و راحت باشه ، لازانیا رو هم امروز اینجوری درست کردم . به نظرم که خیلی زیبا و خوبه ، مخصوصا برای مهمانی . موادش ، مواد مایه ماکارونی هستش. پیاز سرخ کرده و گوشت تفت داده شده ، فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده ، همگی مخلوط و بهش نمک و ادویه لازانیا و کمی رب زدم .
برای سس سفید، 1 قاشق آرد رو تفت دادم و با کره 25 گرم مخلوط کردم و بهش یه لیوان شیر و کمی نمک اضافه کردم . روی شعله با حرارت ملایم هم زدم تا قوام بیاد و غلیظ بشه.
لازانیا رو داخل آب جوش همراه با نمک و روغن قرار دادم بعد از مدتی آبکش کردم و روی دستمال قرار دادم.
یه برگ از لازانیا رو داخل دیس قرار دادم و 2/3 روی برگه لازانیا رو توش از مواد مایه ماکارونی و پنیر پیتزا و سس سفید ریختم و رول کردم . بعد با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کردم .
لازانیا ها رو داخل ظرف پیرکس چرب شده طوری قرار دادم که سطح صاف زیر باشه و سطح موجیش بالا قرار بگیره . وروی آنها رو سس سفید و پنیر پیتزا ریختم و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دادم و در آخر کمی گریل رو روشن کردم که برشته بشه.
در آخر هم داخل دیس چیدم و دورش رو با کاهو و هویج که به عنوان سالاد برامون شد، چیدم . خیلی عالی شد . #لازانیا #لازانیا_رولی 🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@mivhe71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
#حلوای_لبو
#حلوا_لبو
#تزیین_حلوا
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
پوره لبو ۱ لیوان
آب لبو یا آب ۱ لیوان
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
کره ۵۰ گرم
روغن جامد و مایع مجموعا حدود نصف لیوان
هل ۱ ق چ
در مورد پوره لبو : یک دونه لبو متوسط رو خوب شستم . سر و دمش و پوستش رو نگرفتم . داخل قابلمه ۳ لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت حدودا ۳ ساعت تا بپزه . بعد از پخت پوستش رو کندم و داخل میکسر انداختم .
آبی که توی قابلمه مونده بود بعد از پخت لبو اون آب لبو هستش یه آب خوش رنگ و عالی .
برای تهیه شربت : آب لبو (یا حتی آب هم می تونین ) با شکر مخلوط روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد گلاب و بعد هل آسیاب شده رو ریختم و از حرارت برداشتم .
آرد رو الک کردم و روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه تفت دادم تا بدی خامی آرد گرفته بشه . توی این حلوا نباید رنگ آرد تغییر کنه زیاد تفت ندین حرارت هم کم .
بعد روغن و کره رو ریختم و یه کوچولو تفت دادم و بعد پوره لبو رو ریختم و مخلوط کردم و بعد شربت گرم رو آروم داخلش ریختم و هم زدم و تا زمانی که حلوا بسته بشه و یه جا جمع بشه🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@mivhe71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
#سيب_زميني_تنوري_سركه_اي:
سيب زميني های تازه و درشت را ١ساعتي در آب خيس كنيد ❗️حسابي با برس اونا رو بشوريد .
باسلیقه خودتون خرد کنید.
قابلمه ايي رو همراه با آب و نمك روي حرارت بزاريد تا جوش بيادسپس
١ليوان سركه ي سفيد رو داخل آب بريزيد و بعد از اون سيب زميني ها رو به آب در حال جوش اضافه كنيد .
7تا10دقيقه بجوشه ،آب كش كنيد👈روی پارچه تمیزبچینیدتا خشک بشه.
بعدمقداري روغن زيتون، ادويه دلخواه (پاپریکا،انواع فلفل زردچوبه پودرسیرونمک....) بهش بزنيد.
فرراروی180 درجه گرم کنید.
برروی سینی فرکاغذروغنی انداخته و بابرس چرب کنید.
سیب زمینی ها رو در سینی بچینیدودرطبقه وسط فر قرار دهید
❗️درحین طبخ یکی دوبار زیروروشون کنیدبین سی تا چهل و پنج دقیقه بسته به اندازه برش تنوری خواهندشد❗️من گریل نمیزنم اگر دوست داشتید گریل کنید وبا انواع سس نوش جان کنید