eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: 1 عدد تخم‌مرغ 250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 1 پیمانه کمی سرخالی پودر قند 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) نصف پیمانه کمی کمتر روغن مایع 1 پیمانه + یک پنجم پیمانه بادام خام آسیاب شده(با پوست) 1 قاشق‌مرباخوری بکینگ‌پودر 5_4 پیمانه آرد(با کنترل اضافه کنید از خمیر دیگر قرابیه ها سفت‌تر باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
همیشه علاقه داشتم برای سرو غذا که به صورت لقمه ای و راحت باشه ، لازانیا رو هم امروز اینجوری درست کردم . به نظرم که خیلی زیبا و خوبه ، مخصوصا برای مهمانی . موادش ، مواد مایه ماکارونی هستش. پیاز سرخ کرده و گوشت تفت داده شده ، فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده ، همگی مخلوط و بهش نمک و ادویه لازانیا و کمی رب زدم . برای سس سفید، 1 قاشق آرد رو تفت دادم و با کره 25 گرم مخلوط کردم و بهش یه لیوان شیر و کمی نمک اضافه کردم . روی شعله با حرارت ملایم هم زدم تا قوام بیاد و غلیظ بشه. لازانیا رو داخل آب جوش همراه با نمک و روغن قرار دادم بعد از مدتی آبکش کردم و روی دستمال قرار دادم. یه برگ از لازانیا رو داخل دیس قرار دادم و 2/3 روی برگه لازانیا رو توش از مواد مایه ماکارونی و پنیر پیتزا و سس سفید ریختم و رول کردم . بعد با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کردم . لازانیا ها رو داخل ظرف پیرکس چرب شده طوری قرار دادم که سطح صاف زیر باشه و سطح موجیش بالا قرار بگیره . وروی آنها رو سس سفید و پنیر پیتزا ریختم و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دادم و در آخر کمی گریل رو روشن کردم که برشته بشه. در آخر هم داخل دیس چیدم و دورش رو با کاهو و هویج که به عنوان سالاد برامون شد، چیدم . خیلی عالی شد . 🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@mivhe71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی ۱ لیوان شکر ۱ لیوان پوره لبو ۱ لیوان آب لبو یا آب ۱ لیوان گلاب ۲ تا ۳ ق غ کره ۵۰ گرم روغن جامد و مایع مجموعا حدود نصف لیوان هل ۱ ق چ در مورد پوره لبو : یک دونه لبو متوسط رو خوب شستم . سر و دمش و پوستش رو نگرفتم . داخل قابلمه ۳ لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت حدودا ۳ ساعت تا بپزه . بعد از پخت پوستش رو کندم و داخل میکسر انداختم . آبی که توی قابلمه مونده بود بعد از پخت لبو اون آب لبو هستش یه آب خوش رنگ و عالی . برای تهیه شربت : آب لبو (یا حتی آب هم می تونین ) با شکر مخلوط روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد گلاب و بعد هل آسیاب شده رو ریختم و از حرارت برداشتم . آرد رو الک کردم و روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه تفت دادم تا بدی خامی آرد گرفته بشه . توی این حلوا نباید رنگ آرد تغییر کنه زیاد تفت ندین حرارت هم کم . بعد روغن و کره رو ریختم و یه کوچولو تفت دادم و بعد پوره لبو رو ریختم و مخلوط کردم و بعد شربت گرم رو آروم داخلش ریختم و هم زدم و تا زمانی که حلوا بسته بشه و یه جا جمع بشه🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@mivhe71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: سيب زميني های تازه و درشت را ١ساعتي در آب خيس كنيد ❗️حسابي با برس اونا رو بشوريد . باسلیقه خودتون خرد کنید. قابلمه ايي رو همراه با آب و نمك روي حرارت بزاريد تا جوش بيادسپس ١ليوان سركه ي سفيد رو داخل آب بريزيد و بعد از اون سيب زميني ها رو به آب در حال جوش اضافه كنيد . 7تا10دقيقه بجوشه ،آب كش كنيد👈روی پارچه تمیزبچینیدتا خشک بشه. بعدمقداري روغن زيتون، ادويه دلخواه (پاپریکا،انواع فلفل زردچوبه پودرسیرونمک....) بهش بزنيد. فرراروی180 درجه گرم کنید. برروی سینی فرکاغذروغنی انداخته و بابرس چرب کنید. سیب زمینی ها رو در سینی بچینیدودرطبقه وسط فر قرار دهید ❗️درحین طبخ یکی دوبار زیروروشون کنیدبین سی تا چهل و پنج دقیقه بسته به اندازه برش تنوری خواهندشد❗️من گریل نمیزنم اگر دوست داشتید گریل کنید وبا انواع سس نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا