eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
:📝 سینه ی مرغ پخته 1عدد پیازمتوسط 1عدد پنیر پیتزا 1پیمانه تخم مرغ 1عدد جعفری خرد شده 2ق س خوری نمک.فلفل.آردسوخاری به میزان لازم آردنان مقدازی پنیر گودا 2 ورقه ✍️ : سینه ی مرغ رو همراه باپیاز چرخکرده یا با غذاساز میزنیم. سپس پنیر.جعفری.نمک و فلفل را اضافه میکنیم وکمی آرد نان بخاطر اینکه به دست نچسبه به مواد اضافه کرده.وهم میزنیم.بعد مواد رو به گلوله هایی به اندازه گردو در می آوریم. اول داخل تخم مرغ و سپس در آردسوخاری میغلتانیم. و داخل روغن داغ داغ سرخ کرده در انتها میتوان از ورق های پنیر گودا و پیازچه برای تزیین استفاده کرد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  یک عددسینه مرغ خرد شده برای مرينيت كردن مرغ؛ 3 قاشق غذاخوری شیر 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 400 گرم (یک بسته) قارچ 2 قاشق غذاخوری کامل کره 1 بسته ماکارونی fettucini (همچنین ماکارونی پنه) - 500 گرم 2 جعبه خامه 5-6 سیر خرد شده نمک ، فلفل ، ریحان پنیرپارمسان مرغ خرد شده (به صورت نواری) را با شیر ، روغن زیتون و ادویه جات مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت در این مخلوط بگذاریدبماند. مرغ خرد شده ومزه دارشده را در یک ماهيتابه نچسب عمیق اضافه کنیدوتفت دهيد. قارچهای خرد شده را به همراه كره و مقداري آبليمو سرخ ميكنيم (حرارت گاز بايد بالا باشد)اگر در این مرحله روی حرارت ِکم بپزید قارچ ها تیره می شوندوآب مي اندازند. وقتی قارچ ها سرخ شدند به سينه مرغ كه به همراه سيررنده شده سرخ كرديم اضافه ميكنيم وخامه و نمک را اضافه کرده و هم ميزنيم ،ماکارونی های آبكش شده را داخل ماهيتابه ميريزيم . بعد از 5 دقیقه با سس خوب مخلوط شد و طعمدارشد ، پنیرپارمسان را اضافه کرده و داغ سرو کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
(رسپی از اعظم خانم کدبانوی هنرمند کانال مرضیه بانو مواد لازم: آرد 1 و 2/3 ل پودر قند 1 و 1/3 ل کره و روغن جامد روی هم ۱۵۰گرم تخم مرغ ۲ عدد کشمش پلویی 1/2 ل اسانس وانیل 1/2 ق چ پودر هل کمی طرز تهیه فر را روشن میکنیم تا گرم شود کره نرم شده وروغن را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل وپودرهل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید) کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و در ادامه آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند ). سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید نکته .... من شیرینی روداخل سینی چرب شده گذاشتم دیگه کاغذ روغنی نزاشتم دمای فر۱۶۰ زمان ۱۵ دقیقه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 مواد اصلی بیسکویت پتی بور شیری ۱ بسته کوچک ژله بلوبری ۱ بسته آب جوش ۱ لیوان آب سرد ۱/۲ لیوان ژله مخملی پودرژله روبا۱لیوان آب جوش بنماری میکنیم وبعدآب سردوبهش اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم توقالبی که ازقبل چرب شده و۱۰ دقیقه توفریزربوده موادومیریزیم ومیگذاریم دریخچال. وقتی ژله خوب بسته شدازقالب بیرون میاریم بیسکوییت هاروازقبل خردکرده وبهش رنگ خوراکی زده میگذاریم تاخشک شوددوباره آسیابش کرده تاریزریز بشه بعدبا الک ریزمیپاشیم روی ژله. البته من خودم ژله بستنی درست کردم و قالب رو چرب نکردم و اینکه میتونید هر طعم استفاده کنید میتونید رنگ خوراکی هم به بیسکویت نزنید سلیقه ایه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد ميانيش تقريبا مثل سمبوسه هست. سيب زميني آبپز رو له يا رنده كنيد+پياز داغ+جعفری و گشنیز ساطوری شده+ زردچوبه+فلفل قرمز زياد(پودر یا تازه)+كمي زيره+نمك و فلفل سياه.اينارو مخلوط كنيد،بين نون تست بذاريد و در ساندويچساز پِرِس كنيد. اگر ساندویچساز ندارید،تابه رو خیلی کم چرب کنید و در تابه دو طرفش رو برشته کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا