میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پوره سیب زمینی با #سس قارچ
مواد لازم:
سیب زمینی ۵ عدد
پیاز
سیر ۳ حبه رنده شده
کره اب شده ۲ ق غ
ارد ۳ ق غ
خامه رقیق شده ۱ پاکت
شیر ۲ لیوان
قارچ دولیوان خرد شده
مواد لازم برای پوره:
روغن زیتون یا مایع ۵ ق غ
پودر سیر ۲ ق چ
اویشن ۱ ق چ
شیر ۱ لیوان
پنیر پارمزان به مقدار لازم و دلخواه
روش پخت:
سیب زمینی ها رو بزارید کاملا بپزه، قارچهای خرد شده رو با کره یا روغن زیتون تفت بدید، توی یک ظرف پیاز رو خلالی خرد کنید، تفت بدید تا طلایی بشه، سیر رو اضافه کنید، کره رو اضافه کنید ارد رو بهش کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید رنگ ارد تغییر کرد خامه رو بریزید روی مواد ، شیر رو هم همینطور مدام هم بزنید تا غلیظ بشه البته با حرارت ملایم، قارچهای سرخ شده رو اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید، دقت کنید سس باید غلیظ بشه، سیب زمینی ها رو کاملا پوره کنید، توی ظرف روغن زیتون، پودر سیر ، نمک و فلفل ، شیر ، اویشن و پنیر پارمزان رو به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و حرارت بدید اما مراقب باشید ته نگیره و زمان زیادی هم نمیخواد حدود ۳ یا چهار دقیقه، پوره و سس قارچ رو توی ظرف سرو بریزید.
نوش جان❤
💕💕💕
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسانترین تزیین برای شب یلدا
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم آموزش پِـــــچ پِـــــچ بدونِ فر🥐😍
فر نمیخواد سُرخ کردنیه بیا🏃♀
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#تریلیچه
#کیک_دسر
#دسر
#دسر_ترکی
#کیک_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
موادلازم برای ظرف پیرکس۲۷×۱۹
ارد سفید : ۱ لیوان
شکر : نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع : نصف لیوان
شیریاماست : نصف لیوان
پکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
🌸شربت شیری
۱ لیوان شیرسرد
۲ ق غ شکر
نصف ق چ وانیل
۲ ق غ خامه(من نریختم)
🌸لایه دوم
۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم خامه قنادی
🌸لایه سوم
کارامل
کیک راآماده میکنیم:
تخم مرغ،وانیل و شکر را خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر وروغن را یکی یکی اصافه میکنیم کمی هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر و که الک کردیم به مواد اضافه و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.
ظرف پیرکس را چرب وآردپاشی کرده (میتونیدکاغذروغنی کف ظرف بندازید)مواد و در ظرف میریزیم میزاریم تو فرازقبل گرم شده بمدت چهل و پنج دقیقه بادرجه ۱۸۰ (با خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز در اومد کیک پخته شده)
🌸من طبق معمول بدون فر با فر دستساز ۴۵ دقیقه پختم ظرف پیرکسم نشکنه.
روی کیک داغ رو با سیخ چوبی سوراخ سوراخ میکنیم...سوراخ رو تا آخر کیک ببرید نه فقط سر کیک...بعد شربت شیری (شیروشکرووانیلوباهم مخلوط کردم) رو روی کیک میریزیم وکنار میذاریم
کیک که خنک شد روشو سلفون میکشیم میذاریم یخچال....بعد از دوسه ساعت خامه قنادی رو فرم میدیم و روی کیک میریزیم و روشو صاف میکنیم...چون روی کیک خییلی نرمه با احتیاط خامه رو روی کیک بکشید که روی کیک متلاشی نشه...مجدد کیک رو برای چند ساعت بذارید یخچال تا خامه روی کیک سفت تر بشه.(من شب تاصبح گذاشتم)
بعد کارامل رو که آماده کردیدرو روی کیک بریزید و صافش کنید..
#کارامل
۱ لیوان شکر
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۵۰ گرم کره
نصف لیوان شیر
توی تابه پهن شکرو بزارید روی حرارت تاکم کم آب وکاراملی بشه به هیچ عنوان قاشق نزنید گاهی تابه رو تکون بدید تاشکر کاملا اب بشه حرارت هم کم باشه وگرنه میسوزه
وقتی شکر کاراملی شد کره وخامه وشیرگرم شده رو اضافه کنیدهم بزنیدترجیحاباقاشق چوبی.(شکرشایداینجاکمی سفت بشه نگران نباشیدمیجوشه بازمیشه)درآخراز صافی یاالک رد کنید بذارید سرد بشه بعد روی خامه روی کیک بریزید.
برای زیبایی کیک مون مقداری خامه قنادی رو هم بزنید که کمی روان بشه بعد
بریزید داخل قیف و در فواصل منظمی خط های نازکی از خامه رو روی کارامل بکشید
و بعد در جهت رفت و برگشت با خلال دندون روی کیک رو نقش بندازید و اگه عجله ندارید بذارید یخچال چند ساعت بمونه که روی کاراملی سفت تر بشه...بعد از این زمان میل کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
خامه و کارامل رو میتونید کمی بیشتر از مقداری که من استفاده کردم استفاده کنید...شکرکیک رو بنا به ذائقه تون می تونید کمتر کنید...کارامل اگه یخچال بمونه سفت تر میشه و در دمای بیرون دوباره به غلظت اولیه برمیگرده.
اگه کف ظرف کیک کاغذ روغنی انداختید قبل از ریختن شربت شیری جداش کنید.
@shirini71