17.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان کدو حلوایی😍
مواد لازم:
۳۰۰ گرم کدو حلوایی
یک لیوان آب
یک عدد تخم مرغ
یک لیوان شیر
سه قاشق غذاخوری شکر
نصف لیوان روغن مایع
دو قاشق غذاخوری خمیر مایه
یک قاشق چایخوری زرد چوبه
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری نمک
تقریبا پنج پیمانه آرد سفید
یک تکه شکلات
دو قاشق غذاخوری شیر
یک زرده تخم مرغ
کمی کنجد
#نان_کدوحلوایی
#کیک_فوری #کیک_یخچالی
بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی)
شیر سرد ۳ لیوان
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم( ۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ)
کره ۲۵ گرم (۱ ق غ)
وانیل نوک قاشق
نشاسته ، شکر، آرد الک شده و شیر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم .بعد از حرارت برداشتم نمیزاریم کرم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه .
توی هر ظرف و هر نوع قالبی میشه درست کرد من برای راحتی کار از قالب کمربندی استفاده کردم فقط دورش رو توی یه دیس قرار دادم . هر نوع قالبی میشه و در این صورت کفش کیسه فریزر بندازین .
بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی از این کرم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و لایه ها رو به همین ترتیب پر کردم .
در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال .هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل ۸ ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال 😊.
بعد از یخچال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین ، می تونین همین طور ساده استفاده کنین ، هر نوع کرمی که دوست دارین بریزین ، گاناش ساده بریزین . من گاناش فرم گرفته استفاده کردم که توی پست قبلی با کلیپ براتون طرز تهیه اش رو کامل گذاشتم #گاناش
بقیه اش هم با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کردم .
پ.ن : عزیزان این کیک نرم هست بیسکویت ها به دلیل اینکه کرم گرم میزاریم می مونه نرم میشه اصلا خشک نیست.
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@mivhe71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
#سالاد #تزیین_سالاد #سالادجدید #سالاد_رژیمی
گوجه گیلاسی
فلفل دلمه
بیبی اسفناج
هویج
کیوی
لبو پخته
گل کلم
کلم بنفش
انار
کنجد
پرتقال
آووکادو
با سس دلخواه یا رژیمی سرو کنید.
کپی ممنوع🖐❌❌❌
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@mivhe71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
من جو درسته رو از روز قبل خیس میکنم و حبوباتمم میپزم
بعد جو رو میزارم خوب بپزه بعد با گوشت کوب خوب میکوبم نصف حبوباتمم میکوبم با هم مخلوط میکنم یک بسته سبزی آش میریزم ویک بسته ۲۰۰ گرمی هم سبزی معطر و یک ماهیتابه پیاز داغ میکنم زرد چوبه میزنم ونصف بیشترش و میریزم همه رو توب مخلوط میکنن و با شعله ملایم میزار م کاملا بپزه این آش فقط همزدن میخواد خوب هم میزنم ویک ساعت آخر بقیه پیاز داغ و کمی نعنا داغ ودو قاشق کشک .کمی فلفل سیاه میزنم و خاموش میکنیم
لوبیا چیتی من ۲ لیوان ریختم
نخود ۲لیوان
جو پوست کنده ۱/۵لیوان
عدس۱لیوان
@mivhe71
سینه مرغ و بال رو با پیاز ووادویه جات و چند برش لیمو و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و یه قاشق ماست دیشب مزه دار کردم .امروز به سیخ کشیدم با روغن زیتون رو مال کردم و گذاشتم تو سرخ کن رژیمی .روشو یک ربع آخر برش گوجه و قارچ زدم وقتی برشته شد کنار پلو سرو کردم
@mivhe71
#ژله_عروسکی
.هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید. اون رو به چهار قسمت تقسیم کنید و به هر قسمت چند قطره رنگ خوراکی دلخواه رو بزنید. (یا به جای آلورا از ژله های رنگی و شیر یا بستنی استفاده کنید. ولی کمرنگ میشه).2مارشمالو ها رو از قبل خودتون درست کنید یا حاضری بگیرید .3 یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد مقداری از اون رو کف قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. مارشمالو ها رو روی ژله آلورا نیم بند بچینید. و روشون مجددا ژله آلورا بریزید. 4.وقتی نیم بند شد ژله های رنگی که درست کردید رو لایه لایه توی قالبتون بریزید. هر لایه باید نیم بند بشه بعد لایه بعدی رو بریزید.