#آش_بلغور_جو
ابتدا حبوبات از قبل خيس شده نخود لوبيا عدس رو ميپزيم و كنار ميگذاريم.بلغور جو و گندم را كه از شب قبل خيسانده ايم را جداگانه در قابلمه ميگذاريم بپزد
در ظرف بررگتري يك پياز كوچك و چند حبه سير را تفت داده زردچوبه ميزنيم و سبزي آش را أضافه كرده اجازه ميدهيم با چند ليوان آب بجوشه سپس مخلوط بلغور جو گندم را كه خوب پخته به سبزي آش أضافه ميكنيم و سپس حبوبات پخته شده را أضافه ميكنيم اجازه ميديم خوب جا بيفته و با كشك و زعفران و پياز داغ و نعنا داغ تزيين ميكنيم،البته نمك و فلفل هم جزء ادويه ها به آش أضافه ميشه،به خاطر بلغور جو و گندم اين آش بايد مدام هم زده بشه تا ته نگيره
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
آش بلغور رو هر کی یه جور می پزه و شهرهای مختلف رسپی ها فرق میکنه ,ولی همه شون خوشمزه هستن 😋👌
برای وعده شام و ناهار و یا عصرونه می تونید تهیه کنید و تو دورهمیها لذتش رو ببریید
#آش_بلغور🍵🍲🥣🥣👆
دونمونه از آش در کانال شیرینی👇👇👇
@shirini71
#شيك_هندوانه هستن ايشون🍉
برای درست کردنش نیاز داریم به
بستنی وانیلی ۵ ق غ
شیر نارگیل ۳ ق غ
هندوانه یخ زده ۱ لیوان
شیر و هندوانه رو داخل مخلوط کن ریختم
بستنی رو داخل لیوان ریختم و بعد از مخلوط هندوانه روش ریختم و با چند پر نعنا و برش لیمو و هندوانه تزیین کردم
.@mivhe71
اسموتی شاه توت
شیرسرد نصف لیوان
شاه توت ۱۵۰ گرم (یخ زده)
زرشک تازه پاک کرده وفریز شده،یک ق غ(اگه زرشک تازه ندارید میتونید کمی زرشک خیس کرده وفریز کنید)
موز ۲ عدد حلقه شده و یخ زده
نصف لیوان بستنی وانیلی تا یه ایوانم می تونید اضافه کنید،
عسل ۲ قاشق غذا خوری یا دوق غ شکر
استفاده از میوه یخ زده و شیر سرد برای تهیه این نوشیدنی بهتره اما شما میتونید درصورت تمایل ، یخ اضافه کنید همه مواد رو یکی یکی، اضافه و با هم میکس کردمو در لیوان ریختم و با میوه تزئین کردم این نوشیدنی رو میتونید بدون شکر و یا با اضافه کردن شکر یا عسل بنا به ذائقه تون درست کنید
@mivhe71
#ترحلوا
1ونیم ملاقه کوچک آرد. 1 ملاقه کوچک آرد برنج
2نلاقه کوچک روغن جامد .2 قالب 20 گرمی کره
5 ملاقه شکر .2ونیم لیوان آب.(تیم بیوانش موقع جوشیدن آب میشه )
آرد را با روغن سرخ کرده تا به رنگ آرد نخود دربیاید بعد آرد برنج را اضافه باز تفت تا خامی ان گرفته شود.شکر و آب را که کذلستیم جوشید زعفران آب کرده را اضافه میکنیم (هل و دارچین نیز میزنیم بسته به دلخواهتان آخر گلاب نصف استکان اضافه کرده )بعد شهد را به آرد آماده اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم بعد تر حلوا را در خود قابلمه به طرفین تکان میدهیم وقتی کامل از قابلمه جدا شد ترحلوا آماده سرو میباشد.
نووووش جوون
@mivhe71
اینم نون کشمشی داغ صبح که ان شاءالله هفته آینده تو گروه آموزش انلاین براتون میزارم پس عضو گروه بشید👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3525836861Cd7fb082dde