#ژله_تکنفره🍮
تخم شربتی خیس خورده
ژله آلورا
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید
@mivhe71
#کیک_تولد
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 30 گرم
شیر 40 گرم
آرد 35گرم
بکینگ پودر نصف ق م
شکر 35گرم
طرز تهیه
زرده ها و سفیده های 2 عدد از تخم مرغ ها را جدا کنید. 1عدد زرده های تخم مرغ و ۱ عدد تخم مرغ کامل( زرده و سفیده باهم ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید. حین هم زدن روغن را اضافه کنید وبعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید. حالا 2 عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند سپس شکر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زمانی که کاملا فرم بگیرد (نشانه فرم گرفتن ظرف را برگردانید مواد از ظرف نمی ریزه) حالا سفیده را به زرده اضافه کنید و با لیسک به ارومی فولد کنید ( ازپایین به بالا هم بزنید تا پف سفیده نخوابه )
داخل قالب کاغذ روغنی گذاشته
در فر ۱۵۰ درجه حدود ۵۰ مین حتی میتونین کیک رابه دوقسمت تقسیم کرده ودورنگ کنین مثل کیک زبرا😊بعدارسردشدن کیک روبرش زدم وچون خامه نداشتم لابه لای کیک روگاناش زدم همچنین روی کیک و یک کیک کاکائویی تمام ، خامه صبحانه روبا شکرهمزدم شره کردم ریختم کنارکیک
@mivhe71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#پودینگ_شکلات_و_انار ⛱
#شب_یلدا🍉
🔴مواد لازم🔻🍫
▫️شیر سرد دو لیوان
▫️پودر کاکائو دو ق غ
▫️نشاسته ذرت دو ق غ
▫️پنیر خامه ای 100 گرم
▫️شکر نصف تا سه چهارم لیوان
▫️وانیل نصف ق چ
▫️خامه صبحانه صد گرم
▫️کره ده گرم
▫️دانه ی انار
🔴طرزتهیه🔻🍮
⭕️شیر سرد و پودر کاکائو و نشاسته و شکر رو مخلوط کنید . بعد روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه .
⭕️بعد زیرشو خاموش کنید و خامه صبحانه و پنیر خامه ای نرم و کره و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا کرم یکدست بشه.
⭕️وقتی کرم خنک شد اونو لایه لایه با انار داخل لیوان یا ظرف دلخواه بریزید و بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره... خب این یه مدلش بود.
🔴برای یه مدل دیگه دو ق غ پودر کاکایو رو با پنج ق آب داغ مخلوط کنید. و بذارید کاملا خنک بشه
⭕️در یک کاسه یک لیوان خامه قنادی رو فرم بدین بعد دویست گرم پنیر خامه ای نرم بهش اضافه کنید و باز فرم بدین. در نهایت پنجاه گرم شکلات ذوب شده و خنک ( یا نوتلا) رو با چند ق پودر شکر و اون کاکائوب خنک شده به خامه اضافه و مخلوط کنید . و با انار لایه لایه داخل لیوان بریزید .
🔴در مدل سوم میتونید با پودینگ شکلاتی آماده این دسر رو درست کنید.
@mivhe71