eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 تخم شربتی خیس خورده ژله آلورا میوه دلخواه (تکه شده) 1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن 4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 30 گرم شیر 40 گرم آرد 35گرم بکینگ پودر نصف ق م شکر 35گرم طرز تهیه زرده ها و سفیده های 2 عدد از تخم مرغ ها را جدا کنید. 1عدد زرده های تخم مرغ و ۱ عدد تخم مرغ کامل( زرده و سفیده باهم ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید. حین هم زدن روغن را اضافه کنید وبعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید. حالا 2 عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند سپس شکر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زمانی که کاملا فرم بگیرد (نشانه فرم گرفتن ظرف را برگردانید مواد از ظرف نمی ریزه) حالا سفیده را به زرده اضافه کنید و با لیسک به ارومی فولد کنید ( ازپایین به بالا هم بزنید تا پف سفیده نخوابه ) داخل قالب کاغذ روغنی گذاشته در ‌فر ۱۵۰ درجه حدود ۵۰ مین حتی میتونین کیک رابه دوقسمت تقسیم کرده ودورنگ کنین مثل کیک زبرا😊بعدارسردشدن کیک روبرش زدم وچون خامه نداشتم لابه لای کیک روگاناش زدم همچنین روی کیک و یک کیک کاکائویی تمام ، خامه صبحانه روبا شکرهمزدم شره کردم ریختم کنارکیک @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍉 🔴مواد لازم🔻🍫 ▫️شیر سرد دو لیوان ▫️پودر کاکائو دو ق غ ▫️نشاسته ذرت دو ق غ ▫️پنیر خامه ای 100 گرم ▫️شکر نصف تا سه چهارم لیوان ▫️وانیل نصف ق چ ▫️خامه صبحانه صد گرم ▫️کره ده گرم ▫️دانه ی انار 🔴طرزتهیه🔻🍮 ⭕️شیر سرد و پودر کاکائو و نشاسته و شکر رو مخلوط کنید . بعد روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه . ⭕️بعد زیرشو خاموش کنید و خامه صبحانه و پنیر خامه ای نرم و کره و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا کرم یکدست بشه. ⭕️وقتی کرم خنک شد اونو لایه لایه با انار داخل لیوان یا ظرف دلخواه بریزید و بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره... خب این یه مدلش بود. 🔴برای یه مدل دیگه دو ق غ پودر کاکایو رو با پنج ق آب داغ مخلوط کنید. و بذارید کاملا خنک بشه ⭕️در یک کاسه یک لیوان خامه قنادی رو فرم بدین بعد دویست گرم پنیر خامه ای نرم بهش اضافه کنید و باز فرم بدین. در نهایت پنجاه گرم شکلات ذوب شده و خنک ( یا نوتلا) رو با چند ق پودر شکر و اون کاکائوب خنک شده به خامه اضافه و مخلوط کنید . و با انار لایه لایه داخل لیوان بریزید . 🔴در مدل سوم میتونید با پودینگ شکلاتی آماده این دسر رو درست کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سبزیجات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین میوه