eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه آرد یک و نیم پیمانه گردوی خرد شده 100 گرم روغن مایع نصف پیمانه شیر داغ 1 پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری پودر قهوه 2 قاشق سوپخوری نسکافه 1 قاشق سوپخوری وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا پودر کاکائو و قهوه و نسکافه را در شیرِ داغ حل کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود. شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه هم میزنیم تا کاملا سبک و کرمی شود. سپس روغن مایع و محلول پودر کاکائو و قهوه ... که در شیر حل کردیم را اضافه میکنیم. در آخر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و طی دو مرحله روی مایه کیک الک کرده و با لیسک هم میزنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شود. در آخر هم گردو را اضافه میکنیم. قالب مورد نظرتان رابا کره چرب و اردپاشی کنید و مواد را تا نصف قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه بگذارید. با خلال دندان کیک را چک کنید هر زمان که تمیز بیرون امد, کیکتان امادست. _موکا حدود نصف پیمانه خامه را همراه با یک چهارم پیمانه پودر قند ویک ق غ پودر قهوه ویک ق غ نسکافه روی حرارت گذاشته خامه نجوشه فقط گرم بشه وپودرها داخلش حل بشن کافیه ومیزارید کنار خنک بشه ومیریزید روی کیک میتونید بجای پودر قند از شکلات استفاده کنید وبجای پودر قهوه از پودر کاکائو این سس برای روی کیک ها ی نسکافه ای عالیه برای عاشقای نسکافه بخاطر عطر بی نظیرش 🍔 @mivhe71
مواد لازم : بیسکویت شکلاتی ۱۵ عدد سفیده تخم مرغ ۳ عدد بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری خامه فرم گرفته ۲ لیوان میوه فصل جهت تزئین طرز تهیه: سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا” هم می زنیم تا پف کرده و از ظرف جدا نشود سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و مجددا” هم می زنیم تا کاملا” صدفی شود. بیسکویتها را کاملا” پودر می کنیم و به مخلوط سفیده و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر کاملا” یکدست شود. قالبی به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب می کنیم و خمیر را کف قالب می ریزیم و درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. لایه کیکی حاصل را از قالب خارج می کنیم تا کاملا” خنک شود. خامه فرم گرفته را روی ابن لایه می ریزیم و با میوه های فصل به سلیقه خودمان تزئین می کنیم. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@mivhe71 🍃🌼🌸🌺🍃
تزیین کالباس
👇 آرد نخودچی ۲۵۰ گرم و پودر هل ۱ ق چایخوری رو باهم ۳ بار الک میکنیم کنار میگذاریم بعد ۱۲۵ گرم روغن جامد را با ۱۲۵ گرم پودر قند ۷،۸ دقیقه خوب میزنیم تاکرمی وپف دار بشه بعد آرد نخودچی اضافه میکنیم خوب ورز میدیم اول خشک هست وپودری نگران نشید وقتی ورز بدیم خمیر نرمی میشه وبعد میگذاریم ۱روز در محیط سرد استراحت کنه هرچی بیشتر استراحت کنه شیرینی بهتری میده بعد از ۱ روز خمیرو پهن میکنیم وقالب میزنیم یا با دست گرد میکنیم توی سینی میچینیم تو فر ۱۴۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بعد از اینکه پخت میگذاریم خوب خنک بشه بعد از توی سینی جدا میکنیم چون اگر گرم برداریم شیرینی پودر میشه @mivhe71
چوبی مرغ👌😘 سیب زمینی آبپز و سینه مرغ آبپز شده و تخم مرغ و ادویه (نمک،فلفل،پودر پیاز و سیر)با هم خوب مخلوط میکنیم اندازه یه نارنگی از مواد برداشته و دور یه چوب شور حالت میدیم و سوخاری میکنیم 😍 @mivhe71 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
سوسیس😍 خیارشور،گوجه،هویج رنده شده،پیازچه،قارچ سرخ شده،جعفری،جوانه گندم،ذرت رو با فلفل قرمز،روغن زیتون،نمک خوب مخلوط کنید و در یخچال میگذارید موقع سرو سیب زمینی و سوسیس سرخ کرده اضافه کنید 😍 @mivhe71 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
💖@mivhe71 فلافل : دو پيمانه نخود خام یک عدد سیب زمینی خام (متوسط) يك عدد پياز درشت دو حبه سير يك قاشق مربا خوری بيكينگ پودر نمك - فلفل-به میزان لازم تخم مرغ یک عدد مغز نان باگت یک عدد نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده و در این مدت برای جلوگیری از نفخ چندبار اب ان را عوض میکنیم وسپس با سیر چرخ میکنیم و کنار میزاریم پیاز و سیب زمینی را نیز چرخ کرده و ابشو خوب میگیریم و به نخودمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم با دست تا بخورد هم برن سپس بمدت یکساعت دریخچال میزاریم. حالا خمیر نون باگت را با نصف لیوان شیر یا اب خیس میکنیم و ده دقیقه میزاریم تا پف کنه.این مخلوط خمیری را به به نخودمون اضافه کرده و هم میزنیم سپس تخم مرغ و بکینگ پودر و نمک و فلفل را نیزبه نخودمون اضافه کرده و خوب ورز میدیم تا خمیرمون اماده بشه سپس با قالب مخصوص فلافل قالب زده در روغن داغ سرخ ميكنيم . نکته: ۱:میتونید بجای مغز نان باگت از ۳ قاشق غذاخوری پودر نان خشک استفاده کنید. ۲:بجای قالب زن میتونید گلوله های کوچیکی از خمیرو بردارید و بادست بهش فرم بدید. ۳:اگه خمیرتون راحت از قالب زن جدا نشد قالب زنتونو چرب کنید.
این در عین راحتی خیلی شیک و جذابه😍💕❤️ کافیه چند رنگ ژله رو درست کنید و توی سینی بریزید (سینی ذو چرب کنید). و با کاتر طرح دلخواه قالب بزنید. و سپس ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم آب جوش درست کنید و بزارید خنک بشه. و یک ردیف از دایره ها رو به دیواره قالب بچسبانید و تا نصف دایره ها ژله آلورا بریزید و بذارید نیم بند بشه. و سپس ردیف دیگه ای از دایره ها رو به همین روش بچسبانید و همین طور تا پایان ادامه بدید @mivhe71
غذای محلی بعدی🍛 شیش انداز😋😋 از قزوین❤ 🍆بادمجان،کدو خورشتی، سیب زمینی، پیاز و گوجه🍅 رو نگینی خرد کرده سپس همه شونو جداگانه سرخ میکنیم، بعدش همه رو یجا می ریزیم تو ماهیتابه، بعد ادویه(فلفل، زردچوبه و نمک) رو اضافه میکنیم، و روش ۲ الی ۳ تا تخم مرغ می شکنیم و اجازه میدیم بپزه! در مرحله آخر با نون میل میکنیم!😁 خیلی خوشمزه است! نوووووش جاااااان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا