#حلوای -دو -آرد
#شکلاتی _زعفرانی
آرد نخودچی 1/5 پیمانه
آرد سفید 1/5
روغن نصف پیمانه
کره 60 گرم
دونه هل _به مقدار لازم
شکر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
گلاب 2/3پیمانه
زعفران غلیظ مقداری
شکلات کمی
آرد سفید را با حرارت کم تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته و کرم رنگ شود
ارد نخودچی را اضافه و یک ربع با حرارت ملایم تفت دادن را ادامه دهید
مواظب باشید آرد نخودچی نسوزه. بعد ترکیب آردها را از الک رد کنید
کره، روغن مایع ، را اضافه و دوباره ظرف را روی حرارت کم گذاشته
ده دقیقه مواد را با حرارت کم تفت داده و کنار بگذارید
آب،شکر،هل، را روی حرارت گذاشته یکم که داغ شد گلاب رو بریزید جوش که زد و شکر حل شد از روی حرارت بردارید
زعفران را اضافه و اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد
شربت را کم کم به حلوا اضافه و مرتب هم بزنید تا یکدست شود .
در این مرحله حلوا شل هست. ظرف را روی حرارت متوسط گذاشته و مرتب هم بزنید
تا حدی که حلوا جمع شده و از ظرف جدا شود
بعدم بذارید از حرارت بیفته
بعد شکلات رو با کمی از روغن بنماری کنیدیکم از حلوا را با شکلات بنماری شده مخلوط کنید
بعد به دلخواه تزیین کنید
نکته..
نزارید حلوا زیاد رو گاز بمونه تا خشک نشه.و میتونید بجای دانه هل از پودرش استفاده کنید.
نکته..
میتونید روغن و شکرشو یکم بیشتر بریزید.
نکته..
بجای شکلات میتونید پودر کاکائو رو با روغن مایع قاطی کنید بعد به حلوا بزنید
لطفا اگه راضی بودین یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏
@mivhe71
#کرابیه_پسته_ای_ترکدار
نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری
پودرقند شش قاشق غذاخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن صاف یا همون روغنی که هایلایت کردم دویست و سی گرم یا یک لیوان فرانسوی یا دویست و پنجاه گرم کره
آرد شیرینی الک کرده حدودا ۲-۳ لیوان
همه مواد به غیر از آرد و باهم مخلوط میکنیم بعد آرد و کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که به خمیر نرم بدست بیاد نه خیلی سفت بشه نه خیلی شل بعد از خمیر گوله هایی کوچکتر از گردو بردارید و گردکنید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله بچینید چون بعد پخت پهن میشن بعد با قاشق خیلی آروم فشار بدین تا صاف بشن و ترک دار بشن بعد داخل قابلمه که از قبل گرمکردیم (فر دستازمون )میذاریم حدودا بیست دقیقه بمونه تا زیر شیرینیا طلایی بشه اگر خواستین فر بذارید بیست دقیقه با حرارت صدوهشتاد درجه بعد از پخت اصلا به شیرینیا دست نزنید چون پودر میشن بعد از سرد شدن با شکلات شیری بن ماری شده و پسته خرد شده تزیین میکنیم
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃
#کیک_شیفون_شکلاتی🍽
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱/۵ لیوان فرانسوی
شکر یک لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
پودر کاکائو ۱/۴ لیوان
آب جوش نصف لیوان
پودر تارتار با آبلیمو ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق م
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید .سفیده را با همزن شروع به زدن می کنیم به تدریج نصف پیمانه شکر و پودر تارتار یا آبلیمو را با سفیده اضافه می کنیم تا زمانیکه سفیده فرم بگیرد و از ظرف بیرون نریزد. پودر تاتار برای کیفیت بهتر سفیده هست .سپس ظرف سفیده را داخل یخچال نگه دارید .
در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ را با مابقی شکر و وانیل با همزن می زنیم تا کرم رنگ و روشن شود .
روغن را به مواد زرده اضافه کرده، آب جوش را با پودر کاکائو مخلوط کنید و به مواد زرده اضافه کنید .
همزن برقی را کنار بگذارید و با لیسک آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد زرده اضافه کنید، خوب که مخلوط شد سفیده تخم مرغ را به مواد کیک در یک جهت و به صورت دورانی اضافه کنید .
کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مواد کیک را داخل قالب گرد بیست بریزید و درون فر یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید .
بعد از سرد شدن کیک آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. و برای مابین لایه ها از خامه شکلاتی استفاده کنید
برای خامه شکلاتی ابتدا مقداری خامه قنادی را با همزن فرم دهید و بهش یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید .
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
🔷بزرگ ترین فروشگاه بانوان در مجازی 🔷
💯اینجا محشره...😍👇
پراز
❄️ ➖مانتوهای فصلی➖👘
🍀 ➖لباس_مجلسی ➖🙋
🍂 ➖ شومیز شیک و جذاب➖👗
❄️ ➖لباس_خونگی های خوشگل➖👚
حـتـی سایـز های بــــزرگ❗️
👌➖قیمت ➖استثنایی➖👌
#ارسال_سرتاسرکشور ✅
#گارانتی_اجناس ✅
#فروش_حضوری_هم_داریم ✅
#تنوع_محصول_برای_هرسنی ✅
👇کافیه وارد لینک زیر بشی فقط👇
http://eitaa.com/joinchat/3370909713C3060b4a125
لباسهای عید رسید👏😍 با تخفیف ویژه😳
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
معدن مانتو. . شومیز . لباس مجلسی 😍😍😍
🔴خوشگلترین لباسای زنونه حتی واسه تپلیا را اینجا ببینید👇👇
🔴 از سایز 36 تااااا 74
✔️⛔️ دیدنش کاملا مجانی ⛔️✔️
@Afif_baanoo
http://eitaa.com/joinchat/3370909713C3060b4a125
بدووووو🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀
لباسهای عید رسید👏👏