eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍓🍍 🔸دوپیمانه آناناس خردشده (ترجیحا تازه) ، دویست و پنجاه گرم توت فرنگی ، صد گرم بلوبری (اختیاری) و دو قاشق آبلیموی تازه رو بریزین تو میکسر یا غذاساز و کمی بزنین تا میوه ها یکدست بشه ، یک چهارم پیمانه ماست یونانی (میتونین بجاش خامه صبحانه بریزین) و یک سوم پیمانه هم عسل بریزین و باز چند پالس بزنین تا کاملا میکس بشن ، مواد رو تو قالب ریخته و چوب مخصوص بستنی هم بذارین داخلش و بذارین حداقل هشت ساعت تو فریزر بمونه و بعد آماده‌ست @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
دو سایز قالب یک شکل انتخاب کنید ، میتونید به جای کیک های کوچیک یک کیک بزرگ درست کنید . مواد فیلینگ اول: . ۱۲۰ گرم توت فرنگی یخ زده خرد شده ۲۰ گرم شکر ۳ گرم ژلاتین حل شده در ۱۵ گرم آب ۵ گرم نشاسته . شکر ، توت فرنگی و نشاسته رو روی حرارت قرار بدید و هم بزنید تا شکر آب بشه ژلاتین اماده رو اضافه کنید خوب میکس کنید تا ژلاتین کاملا مخلوط بشه، داخل قالب قلب کوچک بریزید (نصف قالب) و در به مدت ۱-۲ ساعت فریز کنید . فیلینگ دوم ( گاناش توت فرنگی)؛ . ۳۵ گرم پوره توت فرنگی ۶۰ گرم شکلات سفید ۳۵ گرم خامه ۳ گرم ژلاتین حل شده در ۱۵ گرم آب . پوره رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه، ژلاتین رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و رپی شکلات بریزید، خامه رو هم گرم کنید و به مواد اضافه کنید، کمی که سرد شد روی قسمت اول که فریز کردید بریزید و ۴ ساعت فریز کنید . بیسکوئیت: ۶۰ گرم خامه ترش یا ماست ۶۰ گرم پودر شکر ۵۰ گرم کره ۸۰ گرم آرد یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر زست لیمو . همه مواد رو مخلوط کنید داخل قالب یک لایه نازک بریزید ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه بپزید و بعد از پخت و سرد شدن قالب بزنید . موس ( درست قبل از مونتاژ کیک آماده و سریع استفاده شود) . ۱۵۰ گرم شکلات سفید ۱۳۵ گرم خامه ( گرم کنید) ۱۳۵ گرم خامه بزنید تا فرم بگیره ۶ گرم ژلاتین حل شده در ۳۰ گرم آب . ژلاتین رو به خامه گرم اضافه کنید و. وی شکلات بریزید و کاملا بزنید تا نرم و بکدست بشه، خامه زده شده. و اضافه کنید ۲/۳ قالب قلب بزرگتر رو با این مواد پر کنید ، مواد قلب قبلی رو داخل این قالب بزارید و بیسکوئیت رو روی اون بزارید و کمی فشار بدید، بهتره دسر یک شب در فریزر بمونه و بعد از اینکه کاملا سفت شد به یخچال انتقال بدید تا چند ساعت بمونه و یخش آب بشه . برای مواد مخمل روی دسر ( فقط روی دسر یخ زده اسپری شود) . ۸۰ گرم شکلات سفید رو ذوب کنید مقداری رنگ قرمر محلول در چربی اضافه کنید و ۵۰ گرم کره کاکائو داغ بهش اضافه کنید ، داخل ظرف اسپری بریزید و روی دسر یخ زده اسپری کنید ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من برا این سالاد از برگهای ریز اسفناج استفاده میکنم و خرد نمیکنم ولی اگر برگ اسفناجهاتون درشت بود خردش کنین ... برا این سالاد از هر نوع پنیری که دوست دارین میتونین استفاده کنین من از پنیر لاکتیکی استفاده کردم ... برگ های اسفناج و با پنیر خرد شده و توت فرنگی های خرد شده و چند پر گردو ترکیب کردم و روغن زیتون و لیموی تازه زدم ... با سرکه ی بالزامیک هم عالی میشه ... سالاد اسفناج و تو فصل انار با انار دون شده درست کنین و با سس انار ملس میل کنین ببینین چه عشقیه توت فرنگی و انار هم نبود با میوه های دیگه امتحان کنین مثل هلو و پرتقال و سیب و گلابی و ... به جای گردو میتونین از فک و فامیلاش هم استفاده کنین مثل بادوم و فندق و ... به همین راحتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکر یک لیوان، آب ۳/۴ لیوان و گلاب ۱/۴ لیوان داخل قابلمه بریزید روی حرارت بذارید تا شکر آب شه زعفرون و یک ق مربا آبلیموترش اضافه کنید از روی حرارت بردارید. سه عدد تخم مرغ ، ۳/۴لیوان شکر و نصف ق چای وانیل رو بزنید نصف لیوان روغن مایع و دو ق زعفرون دمکرده و یک ق پودر هل هم اضافه کرده هم بزنید نصف لیوان آرد الک شده و یک ق غذا بکینگ پودر بریزید هم بزنید رر آخر ۱۰۰ گرم رشته کادایف مخلوط کنید قالب چرب کرده مایه رو بریزید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه بد حرارت ۱۷۰ درجه بپزید از فر خارج کرده یک دقیقه بعد شربت بار روی کیک بریزید @mivhe71