میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#دسر_ليواني_فرانسوي
مواد لازم کرم پنیری شکلاتی:
پودر ژلاتین ۷ گرم
آب جوش ۳۰ گرم
شیر ۱۲۵ گرم
خامه صبحانه ۸۰ گرم
زرده ی تخم مرغ ۵۵ گرم
شکر ۴۵ گرم
شکلات تلخ(دارک )۹۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۴۰ گرم
خامه قنادی فرم گرفته ۱۲۵ گرم
مواد لازم برای پاناکوتا نارگیلی:
پودر ژلاتین ۶ گرم
آب جوش ۳۰ گرم
پوره ی نارگیل ( قوطی شیر نارگیل) ۱۰۰ گرم
شکر ۲۵ گرم
شکلات سفید ۱۷۵ گرم
خامه ی صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات چیپسی قهوه ای به مقدار لازم
طرز تهیه:
کرم پنیری شکلاتی:
1. ۷ گرم پودر ژلاتین را با ۳۰ گرم آب ترکیب کنید کنار بگذارید.
2. زرده ی تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید کنار بگذارید.
3. شیر و خامه ی صبحانه را بجوشانید و نصف آن را با مخلوط زرده و شکر مخلوط کنید و به بقیه ی مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به دمای ۸۰ درجه برسد.
4. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که کمی خنک تر شود(حدود سی ثانیه)، مخلوط ژلاتین را اضافه کنید تا حل شود.
5. شکلات را به روش بن ماری یا داخل ماکرویو مذاب کنید ، به مخلوط اضافه کنید ،سپس ماسکارپونه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در آخر با خامه ی قنادی فرم گرفته ترکیب کنید.
6. داخل لیوان بریزید (یک سوم لیوان) ، داخل فریزر یا یخچال قرار دهید تا ببندد.
پاناکوتا نارگیل:
۶ گرم پودرژلاتین با ۳۰ گرم آب جوش ترکیب کنید کنار بگذارید.
۲. شیر نارگیل و شکر را بجوشانید.
۳. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که کمی خنک تر شود(حدود سی ثانیه)، مخلوط ژلاتین را اضافه کنید تا حل شود.
۴. با شکلات سفید ذوب شده(بن ماری یا داخل مایکرو ذوب کنید) و خامه صبحانه(بدون فرم دادن) مخلوط کنید.مخلوط شل هست باید داخل یخچال یا فریزرقراردهید تا کمی سفت شود.
روی کرم پنیری شکلاتی، شکلات چیپسی بریزید، کنار دیواره لیوان ها باید بیشتر بریزید که مشخص شود، زمانی که پاناکوتا نارگیلی داخل یخچال غلیظ شد با قیف روی شکلات چیپسی ها بریزید ، ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید، سپس دسرها را با میوه یا گل خوراکی دکور کنید.
@mivhe71
#کوکو_مرغ_پنیر
سینه ی مرغ بدون استخوان : 700 گرم.
تخم مرغ : 2 عدد.
آرد سوخاری : 4 قاشق غذاخوری.
پنیر پیتزا ی رنده شده : 1 پیمانه.
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری.
فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذاخوری.
پیازچه ی خرد شده در صورت تمایل : کمی.
نمک و فلفل : به میزان لازم.
روغن برای سرخ کردن :کمی.
ابتدا سینه ی مرغ رو با کمک تخته و چاقوی تیز، ریز خرد میکنیم، سپس همه ی مواد رو داخل ظرفی میریزیم و خوب مخلوط میکنیم کمی با دست ورز میدیم تا منسجم شن.
حالا با کمک اسکوپ بستنی یا قاشق کمی از مواد برداشته داخل تابه میریزیم و با قاشق روشون رو صاف میکنیم.
حرارت حتما ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شن.
سپس روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافه شون خارج شه و بعد با انواع سس سرو کنین.
البته روغنی که این کوکو مصرف میکنه خیلی کمه
@mivhe71
#شربت_گل_محمدی
گلبرگ گل محمدی نیم کیلو
اب ۲ لیتر
شکر ۲ کیلو
تخم شربتی به میزان دلخواه
گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و آب داغ به ان اضافه نمایید
و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند.
سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید.
و بعد شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.
شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک مخلوط كرده و میل نمایید.در صورت دلخواه میتوان از تخم شربتی هم استفاده کرد . براى ديزايين و خوشگلتر شدنش هم از گلبرگ هاى گل محمدى كه داخل قالب يخ گذاشتيم تا ببنده استفاده ميكنيم
فقط گلبرهاى من صورتى روشن بود اينِ كه رنگش ملايم شد ولى كاملاً مزه دار بشه
shahla.bahramii
@muvhe71
#کیک_باقلوا
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر :👇
تخم مرغ: 3 عدد
شکر:1 پیمانه
روغن: 1/3 پیمانه
وانیل:1/4 قاشق چای خوری
پودر نارگیل:1/2 پیمانه
آرد سفید :2 پیمانه
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
ماست یا شیر:2/3 پیمانه
مواد مزین:👇
1 زرده تخم مرغ و 1 ق چ زعفران آبکرده و 1 ق غ پودر شکر
مواد شربت:👇
شامل 2 پیمانه شکر ...1 پیمانه اب ....1/4 پیمانه گلاب ..زعفران حل شده 2 ق غ ...
طرز تهیه:👇
فر را روی حرارت 180 روشن میکنیم
تخم مرغها و وانیل را زده تا حجم آن دو برابر شود. سپس شکر را در دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و با دور متوسط زده تا مایع کشدار شود.
روغن را میریزیم و 1 دقیقه میزنیم. ماست را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر میزنیم.
بیکینگ پودر را در آرد ریخته و یک پنسه نمک هم میریزیم و آرد را روی مواد الک میکنیم و پودر نارگیل را هم میریزیم و با همزن زده تا مایع صاف شود.
حالا قالب را روغن مالی کرده و آرد میپاشیم و آرد اضافه را میگیریم و مواد را داخل قالب میریزیم.
این کیک را برای 40 دقیقه در فر میگذاریم ، و میپزیم.
در فاصله ای که کیک میپزد ... مواد مزین را درست میکنیم . زرده و پودر شکر و زعفران را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم ... شربت را هم درست میکنیم ... تمامی موادش را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا مثل عسل شل شود.
وقتی کیک پخته شد از فر در میاوریم و همانطور که گرم است مواد مزین را روی آن با برس میمالیم و به دلخواه خشکبار روی آن میریزیم و تزیین میکنیم و مجددا برای 5 دقیقه گریل را روشن کرده و در فر میگذاریم تا طلایی شود.
بعد از طلایی شدن آنرا از فر در آورده و شربت را روی آن میدهیم تا کاملا به خورد کیک برود ... میزان ریختن شربت با شماست که چقدر شیرین شود.
اگر شربت اضافه آمد آنرا برای دفعه بعد در یخچال نگهداری کنید.
بعد از شربت میتوان روی کیک را پودر نارگیل بریزیم ... برای تهیه کیک باقلوا اصلا کاغذ روغنی استفاده نکنید چون کیک شربت دارد و کاغذ به کیک می چسبد ... بعد از اتمام کار آنرا به شکل مربع برش میزنیم.
کیک باقلوا آماده است نوش جان
🆔 @mivhe71
#کباب_بیتی
یوفکا یک عدد بزرگ
کره یک ق غ
گوشت چرخکرده
تخم مرغ یک عدد
پیاز رنده شده یک عدد
سیر له شده یک حبه
رب فلفل تند یک قاشق چایخوری
آرد سوخاری
پودر فلفل قرمز/فلفل سیاه/آویشن/نمک
مواد لازم برای رومال:
کره ۱ ق غ
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
نمک/آب
یک قاشق کره رو آب کنید.یوفکا رو باز کنید کره بزنید.مثل تصویر تا بزنید و در قسمت صاف یوفکا مواد میانی بزارید(تمام مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید)و کناره های یوفکارو تا بزنید و رول کنید.و به اندازه دو بند انگشت علامت بزنید و برش بدید.و مانند تصویر سیخ چوبی فرو کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیخ هارو روش بزارید کنارش گوجه،فلفل بزارید.و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه برشته شه بپزید
@mivhe71