eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دبزاین ماست و خیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_گوشت چرخ شده دویست گرم _پیار رنده شده ریز یک عدد متوسط آبگرفته شده _سیب زمینی یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده _دو قاشق جعفری خرد شده یک قاشق _چوچاق خرد شده اگه ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید _نمک و فلفل و زردچوبه مقداری _تخم مرغ یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه) تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت بریم سس این شامی ها رو درست کنیم: یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید اگه پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید. یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره. برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک کته نوش جون کنید. میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃 كره ١٢٥ گرم بيسكويت پودر شده ٢٠٠ گرم پنير خامه اي ٢٠٠ گرم شكر ١/٣ پيمانه پودر ژله ليمو ١ بسته آب جوش ١/٢ پيمانه رنده پوست ليمو ١ قاشق سوپخوري آبليموي تازه ٢ قاشق غذاخوري نعنا تازه ريز شده ١ قاشق سوپخوري خامه ٢٠٠ گرم 🔸روش تهيه: قالب كمربندي ٢٠ سانتي متري را با سلفون يا فويل بپوشانيد ،كره و پودر بيسكويت را با هم مخلوط كنيد و داخل قالب پرس كنيد قالب را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد . پنير خامه اي را با شكر مخلوط كنيد و خامه را اضافه كنيد ، سپس پودر ژله را با آب جوش و آب ليمو مخلوط كنيد ، رنده پوست ليمو و نعناع را به مواد بالا بيفزاييد و اين مواد را روي بيسكويت بريزيد و در يخچال به مدت ٤-٥ ساعت قرار دهيد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باطعم دلخواه قسمت مشترک : سیب زمین را خوب پوست کرده یا با کار های تیز یا با ادوات مخصوص به لایه های نازک تقسم می کنیم در یک ظرف مناسب (اگر کوچیک باشه روغن کمتری مصرف میشه) به میزان ۲ بند انگشت روغن ریخته و صبر میکنیم روغن بجوشد قسمت های مجزا: طعمی را که می خواهیم به چیپسمان بدهیم به روغن اضافه می کنیم مثلا اگه کچاپ می خواین گوچه خشک شده پودر شده را اضافه می کنیم اگه فلفلی می خواین پودر فلفل سیاه و قرمز را اضافه می کنیم اگه طعم پرتغلی می خواین یا لیمویی از اسانس های موجود استفاده کنین همچنین پودر پوست خشک شده پرتغال هم خوب است و به همین ترتیب مجددا مشترک : بعد کمی صبر می کنیم که مواد افزودنی و کمی نمک به خوبی تفت داده شوند و سپس برش های سیب زمینی را به آهستگی و کم کم اضافه می کنیم تا برای هم مشکلی پیش نیاورند ( به هم نچسبند و خوب در روغن شناور باشند) سپس به محض آنکه رنگ سیب زمینی تغییر کرد آنرا از رون خارج می کنیم فقط مواظب هستیم که روغن آتش نگیرد پس از سرد شدن میل کنید نوش جان @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: شکر 1.5 لیوان روغن مایع 1.5 لیوان شیر 1.5لیوان ارد ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد بکینگ پودر ۲ ق چ  وانیل ۱ ق چ پودر کاکائو ۵۰ گرم یا ۴ ق غ طرز تهیه: ارد ووانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم . شکر ,شیر,روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. از مایع فوق ۱ لیوان برداشته و کنار میگذاریم . بعد تخم مرغ هارا اضافه کرده و با همزن میزنیم تا مخلوط شوند. مخلوط ارد وانیل بکینگ پودرا اضافه کرده و مخلوط میکنیم . قالب مورد نظررا چرب کرده و اردپاشی می کنیم و موادرا داخل آن میریزیم. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم . در ۲۰ دقیقه اول نباید درب فر را باز کرد.  بعد که از فر دراوردیم داغ داغ برش میزنیم . سپس ۱ لیوان سسی را که از مواد کاکایویی برداشته بودیم روی کیک می ریزیم. کیک برش خورده سس را به خودش جذب میکنه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافه‌کردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه.داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد.زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید.فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین و‌سرد.میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا