#چیپس باطعم دلخواه
قسمت مشترک :
سیب زمین را خوب پوست کرده یا با کار های تیز یا با ادوات مخصوص به لایه های نازک تقسم می کنیم در یک ظرف مناسب (اگر کوچیک باشه روغن کمتری مصرف میشه) به میزان ۲ بند انگشت روغن ریخته و صبر میکنیم روغن بجوشد
قسمت های مجزا:
طعمی را که می خواهیم به چیپسمان بدهیم به روغن اضافه می کنیم مثلا اگه کچاپ می خواین گوچه خشک شده پودر شده را اضافه می کنیم
اگه فلفلی می خواین پودر فلفل سیاه و قرمز را اضافه می کنیم
اگه طعم پرتغلی می خواین یا لیمویی از اسانس های موجود استفاده کنین همچنین پودر پوست خشک شده پرتغال هم خوب است و به همین ترتیب
مجددا مشترک :
بعد کمی صبر می کنیم که مواد افزودنی و کمی نمک به خوبی تفت داده شوند و سپس برش های سیب زمینی را به آهستگی و کم کم اضافه می کنیم تا برای هم مشکلی پیش نیاورند ( به هم نچسبند و خوب در روغن شناور باشند) سپس به محض آنکه رنگ سیب زمینی تغییر کرد آنرا از رون خارج می کنیم فقط مواظب هستیم که روغن آتش نگیرد
پس از سرد شدن میل کنید نوش جان
@mivhe71
#کیک_خیس
مواد لازم:
شکر 1.5 لیوان
روغن مایع 1.5 لیوان
شیر 1.5لیوان
ارد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱ ق چ
پودر کاکائو ۵۰ گرم یا ۴ ق غ
طرز تهیه:
ارد ووانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم .
شکر ,شیر,روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
از مایع فوق ۱ لیوان برداشته و کنار میگذاریم .
بعد تخم مرغ هارا اضافه کرده و با همزن میزنیم تا مخلوط شوند.
مخلوط ارد وانیل بکینگ پودرا اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
قالب مورد نظررا چرب کرده و اردپاشی می کنیم و موادرا داخل آن میریزیم.
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم .
در ۲۰ دقیقه اول نباید درب فر را باز کرد.
بعد که از فر دراوردیم داغ داغ برش میزنیم .
سپس ۱ لیوان سسی را که از مواد کاکایویی برداشته بودیم روی کیک می ریزیم.
کیک برش خورده سس را به خودش جذب میکنه
@mivhe71
#شربت_نعناع
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافهکردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادمو اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وداخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه.داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد.زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید.فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین وسرد.میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه.
@mivhe71
#لوبیاچیتی_باکوفته_ریزه
#خوراک
لوبیا چیتی رو چند ساعت در آب خیس میکنیم وآبش رو عوض میکنیم تا نفخش گرفته بشه
بعد با آب میزاریم تا خوب بپزه بعد یک پیاز درشت رو نگینی ریز خوردمیکنیم وتفت میدیم بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم وتفت میدیم نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه میکنیم وبه لوبیا چیتی اضافه میکنیم جداگانه نصف قاشق غذاخوری آرد رو هم باکره تفت میدیم وبهش آب اضافه میکنیم وبه لوبیا مون اضافه میکنیم تالعاب بندازه چندتا قارچ هم به صورت طولی برش میدیم وبهش آبلیمومیز نیم وتفت میدیم وداخل لوبیا میریزبم
گوشت چرخ کرده وپیاز رنده شده وآب گرفته ونمک وفلفل وزردچوبه روباهم ورز میدیم بعد قلقلی گردمیکنیم ودر روغن سرخ میکنیم بعد که لوبیا چیتی پخت و داخل ظرف ریختیم کوفته ها رو هم روش میزاریم ونوش جان
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#توپك_سيب_زمينى_پنيرى
سيب زمينى پخته پنج عددمتوسط
تخم مرغ دوعدد
جعفرى خردشده سه قاشق غذاخورى
نمك، فلفل ،پودرسير به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
آردسوخارى
آردسيب زمينى درصورت نياز
سيب زمينى كاملا سرد شده را با رنده ى متوسط رنده كنيد و نمك و فلفل و پودرسير و جعفرى خوردشده و تخم مرغ را بهش اضافه كنيد و كمى ورز بديد ،اگر احيانا مايه تون شل بود و چسبناك ، درحد يكى دوقاشق غذاخورى بهش آرد سيب زمينى و يا آردسوخارى بدون ادويه اضافه كنيد
سپس به اندازه ى يه گردوى درشت از مواد برداشته و كف دستتون باز كنيد و وسطش كمى پنير بزاريد و بعد موادتون رو گرد كنيد و داخل آردسوخارى بغلطونيد و سپس در روغن فراوان سرخ كنيد .
من هميشه از پنير پروسس كاله استفاده ميكنم چون نسبت به پنيرپيتزاهاى ديگه ، بافت نرمتر و طعم مطبوعتر و ذوب پذيرى بيشترى داره
و از همه مهمتر بصورت رول هم موجوده و ميتونم علاوه بر رنده كردن به ابعاد دلخواهم برش بزنم .
براى وسط توپكها هم پنيرم رو به مكعبهاى يك سانتى برش زدم و تونستم خيلى راحت و تميز توپكها رو گرد كنم .
من قبل از سرخ كردن ،توپكهارو نيمساعت داخل يخچال قرار دادم تا منسجمتر بشه و احيانا هنگام سرخ شدن ،ترك نخوره
@mivhe71