عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 #عاملان_وضعیت موجود چه کسانیاند؟ 1️⃣ #هاشمی_رفسنجانی: https://eitaa.com/modaresian/2142 2️⃣ #مو
6️⃣ - #اسحاق_جهانگیری
#عاملان_وضعیت
🔹مهم ترین مسئولیت های دکتر اسحاق جهانگیری: نماینده شهرستان جیرفت کرمان در مجلس دوم و سوم (از سال 63 تا 71)، استاندار اصفهان (از 1371 تا 1376 - دولت هاشمی)، وزیر معاون و صنایع دولت اصلاحات (از سال 1376 تا 1384) و حالا هم در جایگاه معاونت اول دولت حسن روحانی (از سال 92 تاکنون -سال 99).
🔸جهانگیری از بنیان گذاران حزب کارگزاران سازندگی است و تاکنون نیز بعنوان عضو ارشد و مؤثر این حزب در راستای اهداف و منافع حزب از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است. در انتخابات 88 ضمن حمایت از میرحسین موسوی اما مواضع شفافی علیه فتنه گران ندارد. سال 92 به ریاست ستاد مرحوم هاشمی رفسنجانی منصوب شد و سال 96 در قالب کاندیدای پوششی حاضر و سپس به نفع روحانی کنار کشید.
🔹جهانگیری مدعی شده، سال 91 به اتفاق مجید انصاری و موسوی لاری به دیدار رهبر انقلاب رفتند تا حلقه وصلی باشند بین جریان اصلاحات با رهبری؛ و به نوعی خودش را به عنوان رابط رهبری با اصلاح طلبان معرفی کرده؛ ولی وقتی خبرنگار در سال 96 از وی می پرسد آیا اخیراً با رهبری دیدار داشته اید با خنده می گوید: «می خواستم از دوران انتخابات که در آن شرایط یک کمی از کاندیداهای دیگر تندتر رفته بودم مقداری زمان بگذرد».
🔸وی 20 مسئولیت راهبردی و اساسی در دو دولت روحانی برعهده گرفته است: 1- معاون اول رئیس جمهور، 2-رئیس ستاد تنظیم بازار، 3-رئیس ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، 4-رئیس کارگروه توسعه زیربنایی سواحل مکران، 5-مسئولیت هماهنگی سایر معاونان رئیس جمهور، 6-رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی، 7-رئیس هیأت مرکزی نظارت بر طرح های اشتغال ویژه، 8-مدیریت جلسه شورای عالی اقتصاد، 9-رئیس شورای ملی ایمنی زیستی، 10-رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، 11-رئیس کارگروه اقتصادی شورای عالی امنیت ملی، 12-مدیریت جلسه شورای عالی اشتغال، 13-مدیریت جلسه شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی، 14-رئیس ستاد مدیریت بحران، 15-مدیریت جلسه شورای عالی استاندارد، 16-مدیریت جلسه شورای عالی جوانان، 17-مدیریت جلسه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، 18-رئیس ستاد ویژه اقتصادی، 19-رئیس ستاد مهندسی فرهنگی و 20-مدیریت جلسه شورای عالی اداری.
🔹جهانگیری رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، در سالهای 96 و 97 در اوج بی ثباتی ارزی و مشکلات اقتصادی، به مدت 8-9 ماه جلسات مبارزه با مفاسد و قاچاق کالا را تعطیل کرد و به رسانه ها گفت: «بعدها علت این تعطیلی را بیان می کنم»، اما هیچوقت حاضر نشد علت تعطیلی جلسات این ستاد استراتژیک را بیان کند. برخی تحلیلگران مدعی اند علت تعطیلی ستاد، دستگیری مهدی جهانگیری برادر اسحاق جهانگیری بود.
🔸مهدی جهانگیری، برادر کوچک اسحاق، از دوستان صمیمی اسفندیار رحیم مشایی است. وی معاون سازمان گردشگری و میراث فرهنگی در زمان رحیم مشایی بوده که در همان دولت احمدی نژاد، شرکت های اقماری را تاسیس و در همان دولت پروژه های بزرگ را نصیب خود ساخت. مهدی جهانگیری همان کسی بود که در سال ۸۷ پس از ماجرای مشهور حمل قرآن با موسیقی و دف، تحت فشار علما و اقشار متدین ناچار به استعفا شد. ثروت افسانه ای او زبانزد است. وی 14 مهر سال 96 به اتهام مفاسد اقتصادی دستگیر می شود اما با تودیع وثیقه 6 هزار میلیارد تومانی و بعد کاهش آن وثیقه به هزار میلیارد تومان آزاد می شود!
🔹جهانگیری جدا از مسئولیت های رسمی و قانونی اما اختیاراتی فراتر از یک معاون اول داشته؛ او در کنار سایر افراد پرقدرت کابینه، در معرفی وزرا به مجلس، عزل و نصب معاونین وزارتخانه ها و مدیرکل ها، عزل و نصب استانداران و غیره اختیارات عجیبی داشته است. اگرچه وی ادعا کرد اختیار برکناری منشی اش را هم ندارد اما همگان دیدند او در برابر رسانه ها دستور عزل استاندار گلستان را در ماجرای سیل گلستان صادر کرد!
🔸شاید بتوان مهلک ترین تصمیم جهانگیری طی سالهای اخیر را اقدام وی در روز 21 فروردین 97 دانست. زمانیکه او در برابر رسانه ها حاضر شد و اعلام کرد: «از فردا (21 فروردین 1397) نرخ رسمی و قطعی دلار 4200 تومان است و قیمتهای بالاتر از آن مشمول قاچاق میشود». #ارز_جهانگیری، اقتصاد کشور را بحرانی کرد و بی ثباتی ارز را به اوج رساند و تورم افسار گسیخته ای در کشور ایجاد کرد که تکانه های آن هنوز در بازار کالاهای اساسی و غیراساسی ادامه دارد.
🔹دکتر دهقان نماینده سابق مجلس و عضو حقوقدان فعلی شورای نگبهان معتقد است از قِبَل رانت ارز 4200 تومانی، قریب 200 هزار میلیارد تومان به جیب یک عده واریز شده است. همچنین طبق گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات، حدود 4.8 میلیارد دلار از 31 دلار تخصیص برای واردات کالاهای اساسی و غیراساسی(هر دلار 4200 تومان)، رفع تعهد نشده است! اصطلاحاً 4.8 میلیارد دلار گمشده!
✅ داود مدرسی یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 زیر کُت قالیباف یا زیر عمامه آملی لاریجانی؛ فرقی نمیکند!
1️⃣ اول؛ اظهار نظر درباره آیت الله صادق آملی لاریجانی در این شرایط خیلی جسارت نمی خواهد. الان که وی در رأس دستگاه قضا نیست و نمی تواند منتقدین را دادگاهی کند و معاون اجرایی دفتر وی جناب #اکبر_طبری نیز فاسد از آب درآمده، اظهارنظر درباره وی خیلی سخت نیست. هرکسی الان می تواند علیه آملی لاریجانی موضع بگیرد. اما هنر زمانی است که شما فساد یا غفلتی از مسئولی ببینید و همان دم که در رأس کار است به او تذکر دهید و او را نقد نمائید.
🔹البته ما هم همانند سایر ملت از وجود تخلفات و فساد اکبر طبری و قاضی غلامرضا منصوری بی خبر بودیم. اما جناب آملی لاریجانی می بایست پاسخگو باشد. آیا در جریان اقدامات طبری بوده؟ آیا با علم به اقدامات طبری از وی حمایت کرده؟ یا واقعاً وی کانالیزه شده و اطلاعات دقیقی نداشته؟
2️⃣ دوم؛ یکی از مطالبات اصلی امروز ما مشخص کردن وضعیت پرونده #عیسی_شریفی قائم مقام دکتر محمدباقر قالیباف است. مبلغ اتهامی فساد اقتصادی وی از 4 هزار میلیارد تومان عنوان شده تا 13 هزار میلیارد تومان! شریفی 12 سال قائم مقام جناب قالیباف در شهرداری بوده. یعنی بالاترین مقام شهرداری بعد از شهردار!
🔹سخنگوی دستگاه قضا می گوید: «40 جلسه دادگاه شریفی بصورت غیرعلنی در دادگاه سازمان قضائی نیروهای مسلح برگزار شده چون او نظامی بوده». اما سوالات جدی بوجود آمده؛ اگر تخلفات کلان شریفی در دوره قائم مقامی بوده که هست، علت برگزاری دادگاه وی در سازمان قضائی نیروهای مسلح چیست؟ بالاخره وی بعنوان یک نظامی که تخلف نکرده، بعنوان قائم مقام قالیباف در شهرداری تخلف کرده است. چرا دادگاه وی غیرعلنی است؟ افکار عمومی امروز از آقای #قالیباف می خواهد در این باره پاسخگو باشد. 4 هزار میلیارد تومان مگر پول کمی است؟!
3️⃣ سوم؛ نمی دانم این چه بلایی است که برخی بزرگان به آن دچار می شوند و از رفقا و تیم خود تا پای جان حمایت می کنند. حمایت شهید رجایی از کشمیری، حمایت منتظری از سیدمهدی هاشمی، حمایت هاشمی رفسنجانی از فرزندان و حزب خود تا استخر فرح، حمایت سران فتنه از همدیگر، حمایت احمدی نژاد از رحیمی تا پای زندان(اگرچه تخلفات رحیمی برای قبل از دوره معاونت اولی وی بود اما احمدی نژاد تا انتها از وی حمایت کرد و کابینه را خط قرمز نامید)، حمایت حسن روحانی از حسین فریدون و اعلان جنگ به دستگاه قضا، حمایت اسحاق جهانگیری از برادرش مهدی جهانگیری، حمایت آملی لاریجانی از طبری و حمایت قالیباف از عیسی شریفی تا حالا! واقعاً حمایت از رفیق و همکار و فرزند فاسد تا کی و کجا؟!
🔹 پایان؛ آیت الله رئیسی در مناظرات انتخاباتی سال 96 گفت: «اگر یک دستگاه نظارتی گزارش داد فلان کس فاسد است باید با حساسیت برخورد کرد. این فساد اگر زیر عمامه من یا آقای روحانی باشد یا زیر کت آقای جهانگیری یا قالیباف باشد باید حساسیت داشت». آقای رئیسی؛ یک ملت پشتیبان شماست برای برخورد با فساد.
✅ داود مدرسی یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 مناظره دکتر رفیعی و آقای حسن آقامیری را باید به فال نیک گرفت...
#آزاداندیشی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #احمدی_نژاد و مذاکره با آمریکا
✅ داود مدرسی یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 زیر کُت قالیباف یا زیر عمامه آملی لاریجانی؛ فرقی نمیکند! 1️⃣ اول؛ اظهار نظر درباره آیت الله صادق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زیر کُت قالیباف یا زیر عمامه آملی لاریجانی؛ چه فرقی میکند؟
#عیسی_شریفی
#اکبر_طبری
✅ لینک مطلب مرتبط:
https://eitaa.com/modaresian/2766
✅ داود مدرسی یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 هرکس برای عدل قیام کرد، سیلی خورد!
🔹هرکس قیام کرد برای اقامه عدل، سیلی خورد. ابراهیم خلیل الله چون قیام کرد برای عدالت، سیلی خورد و او را به آتش انداختند. از صدر عالم تا حالا تاوان این چیزهایی که برای #عدالت، برای حکومت عدل بوده است، این تاوان را پرداختهاند و باید هم بپردازند.
🔹ما گلهای نداریم که چون قیام کردیم برای اقامه عدل، برای حکومت عدل، برای حکومت اسلامی، سیلی بخوریم. ما باید زیادتر سیلی بخوریم. آن وقت یک نحو بوده، حالا نحو دیگری بوده. اما در اینکه تاوان را باید پس بدهیم، مثل هم است.
🔹ابراهیم خلیل الله تاوان را پس داد، موسای کلیم الله داد و رسول خدا داد و امیرالمؤمنین آن همه شدت کشید و ائمه ما آن قدر سختی کشیدند؛ برای اینکه آنها همه در نظر داشتند که حکومت عدل ایجاد کنند.
((صحیفه #امام_خمینی(ره)، جلد۲۰، ص ۳۶۱و۳۶۲))
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 از سرنوشت همسراول و فرزندان چمران چه خبر؟
🔻لحظات انتخاب بین ایدئولوژی و عشق!
🔹یکی از سختترین و دردناکترین مقاطع زندگی #شهید_مصطفی_چمران، ماجرای جدایی او از همسر اول و فرزندانش است. تامسون پذیرفته بود برای ازدواج با مصطفی، نام خود را به "پروانه" تغییر دهد که پروانهوار بدور شمع وجود مصطفی بسوزد.
🔹حاصل این ازدواج یک دختر و سه پسر بود.(روشن، رحیم، علی و جمال) جمال، پسر کوچک ۴ ساله در استخر خانه پدری پروانه غرق شد. مصطفی تا مدتها برای او سوزناک شعر میسرود و گریه میکرد. پروانه بخاطر جنگ داخلی لبنان و شرایط جنگی و بلد نبودن زبان عربی و عقب افتادن بچهها از مدرسه، مجبور شد چمران را ترک کند.
🔹مصطفی اما ایدئولوژی و مبارزه با صهیونیستها را به عاطفه و عشق زن و بچه ترجیح داد و در جنوب لبنان ماند. او تا فرودگاه اشک میریخت و زارزار گریه میکرد تا پروانه و بچهها را به فرودگاه برساند.
🔹برخی میگویند پروانه(تامسن)دختر یتیمی بود که توسط یک زوج پولدار بزرگ شد. بعد از فوت پدر و مادر پروانه، او با بچههایش به سختی میافتند. سختی زندگی باعث شد تا بچههای چمران هر کدام در گوشه ای از آمریکا مشغول به کار شوند و از تحصیلات عالی عقب بیافتند.
🔹بعد از شهادت چمران، هیچ خبری از زن و بچههایش نشد بجز اطلاعات پراکنده. به نظرم وزارت خارجه کشورمان در حق همسر اول و فرزندان چمران جفا کرد. پیگیری وضعیت و تامین معیشت آنها حداقل کاری بود که میتوانست انجام دهد. برخی میگویند پروانه از دنیا رفته اما بچه ها ازدواج کردند و خود فرزنددار شدند.
🔹نمی دانم؛ شما را نمی دانم؛ من اما هر وقت بیاد این گوشه از داستان زندگی #شهید_چمران میافتم که چگونه مجبور شد بین "ایدئولوژی و مبارزه" با "عشق و خانواده" یکی را انتخاب کند و چه دردهای کشید ناخودآگاه به گریه میافتم، قلبم می سوزد و چشمانم دریا میشود.
🔹اگرچه چمران میان این سوز و دردها رشد و در آسمان عرفان پرواز کرد و به معشوق خود رسید اما ماها باید بدانیم چه خونهایی برای این انقلاب ریخته شده و چه عشقهایی از هم گسسته و چه خانوادههایی برای ادامه حیات مبارزه، متلاشی شده و چندصدهزار بچه در این راه یتیم شدند؟ ما چه کردیم و کجا ایستادهایم؟
پ.ن۱: کاش مستندسازان ما روی زندگی چمران خاصه وضعیت خانواده آمریکایی وی تحقیق و بررسی میکردند.
پ.ن۲: راستی شما اگر بودید ایدئولوژی و مبارزه را انتخاب می کردید یا عشق و خانواده را؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عجالتاً ۷۵۰ سکه را پس دهید تا بعد نوبت خسارت برسد
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چه حرفهای خوب خوبی میزد...
#دلار_بیست_تومنی #دلار_۲۰_تومنی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 مشکل #کویتی_پور را درست ببینیم...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 امید کاذب به 1400 نداشته باشید!
#انتخابات_1400
🔹یکی از دلایل شکست های سیاسی جبهه انقلاب، امیدواری کاذب در مقاطع انتخاباتی است. با خود می گوئیم طرف مقابل خیلی بد عمل کرده، مردم از او ناراضی اند، پس مردم ما را انتخاب می کنند. همین امیدواری کاذب باعث می شود که به دنبال شناخت نیازها و مشکلات و اولویت ها نرویم؛ در نتیجه حرف اساسی ملت و زبان و ذائقه مردم را متوجه نشویم و در نتیجه شکست بعد از شکست!
🔸سال 92 که اینجانب در ستادهای انتخاباتی هم فعالیت می کردم همین نگاه خوش خیالی و امیدواری کاذب را می دیدم. کارشناسان و تحلیلگران جبهه انقلاب از پیروزی می گفتند و از اینکه فلان جریان سیاسی مُرد. تیتر می زدند و می زدیم که «اصلاحات مُرد». در صورتیکه واقعاً جریان مدعی اصلاح طلبی نمرد.
🔹اساساً هیچ جریان سیاسی و فکری نمی میرد. ممکن است تضعیف شود ممکن است به گوشه ای رانده شود و سالهای سال از قدرت به دور بماند، ممکن است از سرزمینی به سرزمینی دیگر نقل مکان کند، اما جریانات سیاسی و فکری هیچوقت نمی میرند. اتفاقاً همه زنده و در حال فعالیت اند.
🔸بطور مثال؛ این گزاره که «مارکسیست مُرد»، واقعیت ندارد. تولید کتب مارکسیستی در چندسال اخیر در سطح جهان افزایش یافته؛ ترجمه برخی از این کتب در کشور ما نیز بصورت جهشی افزایش پیدا کرده. بله این جریان به علت اینکه پاسخگوی سوالات و نیازهای جوامع در زمان حاکمیت خود نبود از مُد افتاده اما نمرد. سایر جریانات فکری – سیاسی هم همینطور.
🔹به یاد دارم چندماه قبل از انتخابات 96 می گفتیم که اگر یک چوب خشک بیاید مقابل حسن روحانی، آن چوب خشک پیروز می شود. شاید آن تیترها و جملات شاذ برای کُری خواندن بود اما هرچه بود واقعیت نداشت و حسن روحانی با بیش از 23 میلیون رأی پیروز قطعی انتخابات شد.
🔸حالا که یکسال به انتخابات 1400 مانده؛ برخی از تحلیلگران و سیاسیون در جبهه انقلاب به خیال خود، چون در مجلس یازدهم اکثریت مجلس را بدست گرفتند، پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری 1400 را قطعی می دانند! این خوشخیالی و امیدواری کاذب کار دست ما می دهد!
🔹جبهه غیرانقلابی نشان داده که در عرصه اولویت سازی و ذائقه سازی برای مردم و عملیات های روانی و رسانه ای در برخی از مقاطع بسیار قهار و کاربلد است و بازی باخته را در دقیقه 90 به بُرد تبدیل می کند. با تردستی و خال بازی، الاغ را رنگ کرده و به جای قناری می فروشد!
🔸به نظر می رسد برای نبرد نفس گیر 1400 مسئولیت سنگینی برعهده اصحاب رسانه و تحلیلگران جبهه انقلابی قرار دارد. سود در روشنگری و تبیین مسائل و تعریف درست اولویت ها و فریاد دردهای مردم است نه در برخوردهای چکشی و پرداختن به موضوعات دسته چندمی!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3