"برخی" دوستان ایتایی از مباحث ما خیلی خوششون نمیاد 😁 لذا به کانال و مطالبش ضریب نمیدن و اینجا سیر نزولی داره.
مابقی دوستان اگر صلاح میدونن کانال رو معرفی کنن که بیش از این ریزش نکنیم.
توئیتر و اینستا و تلگرام رو به رشدیم همیشه. اینجا نزولیه 😄
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 لیستی رای ندهید
🔹برخی دوستان سوال میپرسند که لیستی رای بدیم؟ از کدوم لیست حمایت کنیم؟ آیا لیست #جامعه_مدرسین برای #خبرگان_رهبری و لیست #شورای_ائتلاف برای #مجلس مورد تایید شماست؟
🔸عرض میکنم لیستی رای ندید. هرکسی رو میشناسید رای بدید. به لیست جامعه مدرسین و شورای ائتلاف و سایرین هم اعتماد نکنید.
🔹ممکن است اسامی نامزدهای مورد نظر شما در چند لیست پراکنده باشند. لذا در این دوره از انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورا به یک لیست خاص اعتنا و اعتماد نکنید علی الخصوص "برخی" جریانات سیاسی فوق که سابقه دارند حرف و درد و مسائل مردم براشون مهم نیست و بیشتر درگیر سیاسیبازی و پیگیر کرسی قدرت به هر قیمتی هستند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
ریال ایران، کمارزشترین پول جهان
پول و ارزهای کمارزش جهانی برای کدام کشورها هستند. #ریال_ایران توانسته رتبه #بیارزشترین_پول_جهان را متعلق به خود کند. بعد از آن پول ویتنام است که هر یک دلار برابر ۲۴،۴۶۹ دانگ است.
❇️ پ.ن: سیاست تضعیف پول ملی، دقیقاً خواست تحریمها بوده و ما هم با اتخاذ سیاستهای نئولیبرالی در همان خط حرکت کردهایم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اجماع واشنگتن کماکان در تهران!
🔹در دهه 1970 اقتصاد آمریکا و اروپا دچار رکود تورمی شد؛ رکودی که همراه با تورم بسیار بالا شکل گرفته بود. کارشناسان برای خروج از دوره رکود تورمی سیاست هایی را به دولت پیشنهاد دادند که به حل موقت بحران کمک کرد. سیاست هایی که بعدها به اجماع واشنگتن معروف شد.
🔸«اجماع واشنگتن» نخستینبار در سال ۱۹۸۹ در مقالهای توسط جان ویلیامسون، مدیر موسسه مطالعات اقتصادی بینالمللی مطرح شد. از آنجا که این موسسهها در واشنگتن مستقر بودند بر مجموعه سیاستهایی که پیشنهاد شد، اجماع واشنگتن نام نهادند.
🔹این سیاست ها در ادامه توسط سه نهاد صندوق بین المللی پول، بانک جهانی و وزارت خزانه داری آمریکا به کشورهای توسعه نیافته در آمریکای لاتین و جهان سوم(کشورهای خارج از بلوک آمریکا و شوروی) پیشنهاد شد که برای بهتر شدن امور اقتصادی و خروج این کشورها از بحران های اقتصادی، دست به جراحی های بزرگ اقتصادی بزنند.
🔸بعد از فروپاشی شوروی، در سال 1993 اجلاسی در واشنگتن برقرار و این سیاست ها به نام اجماع واشنگتن برای شکل گیری اقتصاد جهانی(پروژه جهانی سازی) اعلام شد. اما این سیاست ها چه بود؟ این مجموعه شامل: خصوصی سازی، کوچک سازی دولت ها، کاهش دخالت دولت در اقتصاد، اصلاح نرخ ارز(آزادسازی نرخ ارز)، قطع و حذف یارانهها، آزادسازی تجارت خارجی، رفع تعرفههای تجاری، القای تفکر دهکده جهانی، نظام تقسیم کار جهانی و مفاهیمی از این دست بود.
🔹بعد از چندسال اجرای این سیاست ها بحران های عجیبی در کشورهای آمریکای لاتین بوجود آمد و کاهش ارزش پول ملی کشورها در برابر دلار آنان را به مرز نابودی رساند. وضعیت تورمی در آرژانتین طوری پیش می رفت که روی کالاها قیمت نمیزدند و فرد از زمانی که داخل فروشگاه میشد تا زمانی که میخواست خارج شود قیمت کالا تغییر میکرد و گروههای فقر در کشورهای جهان سوم در بدترین شرایط قرارگرفتند!
🔸بعد از این بحران ها، کارشناسان دیگری در اجلاس پسااجماع واشنگتن یا «پست واشنگتن کانسنسوس» به شکست این سیاست ها اعتراف کردند. سیاستهای اجماع واشنگتنی فاجعه بود. کسانی که به آن سیاستها تمکین کردند بدبخت شدند و کسانی که در برابر آن ایستادند توانستند گلیم خود را از آب بیرون بکشند. غالب کشورهایی که تمکین کردند کشورهای آمریکای لاتین و جهان سوم بودند!
🔹در ایران ما اما، متاسفانه موج اول اجماع واشنگتنی به داخل کشور آمد و موج دوم (شکست این سیاست ها) نیامد و لذا کماکان شاهد هستیم که در طول این ۳۰ سال، کم و زیاد همان اجماع واشگتنی در حال اجراست. دولتهای مختلف به روی کار آمده و سینوسی تغییراتی ایجاد میشود، اما عملا همان چارچوب در حال دنبال شدن است.
🔸پاول کروگمن اقتصاددان معروف آمریکایی معتقد است، این نام فقط به معنای جغرافیایی مذکور نیست، بلکه نشاندهنده منافعی است که واشنگتن در سیاستهای اقتصادی این دوران دارد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عزیزان دست اندرکار دولت؛
اولویت با مستضعفینه یا طبقه برنده؟!
واقعاً چرا دولت باید برای هیات علمی مسکن بسازه؟! طبق کدوم قانون و کدوم شرع؟ چه اولویتی این طبقه نسبت به کارگر و معلم و مامور نیروی انتظامی و ارتش و سپاه و مستمری بگیر کمیته امداد و بهزیستی و کارگر رسمی و کارگر آزاد و ... دارن؟
اگر برا طبقات پایین دست ساختید و بعد منابع داشتید، برای هیئت علمی هم بسازید.
الان چرا باید در زمینهای دولتی و متعلق به دانشگاهها برای هیات علمی دانشگاهها خانه بسازید؟
یه کوی استادان تو دانشگاههای اهواز داریم آقایون هیات علمی سالهای سال نشستن و بلند هم نمیشن! خیلی از دانشگاههای کشور این وضع حاکم هست و در خیلی از دستگاهها. منازل دولتی و سازمانی که قرار بود موقت در حد یکی دوسال در اختیار یک کارمند باشد تا مشکلش حل شود، در دست عده ای خاص افتاده و سالها هم تحویل نمیدهند. حالا هم بناست برای برخی از اینها منزل هم بسازند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
خیلی از افراد، چه از بزرگان و شخصیتهای دینی و سیاسی و نظامی و چه هم نخبگان دانشگاهی و رسانهای، به وقتش نشان دادند که یک رگهی قومیتی اون تهته ذهنشون هست که در بزنگاهها عمل میکنه!
معیار شعارها اونجا مشخص میشه...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طوفان علی ریاحی در برنامه زنده تلویزیون
مردم از سیسمونی گیت و کانادا گیت و تراول گیت ناراحتند!
#سندرم_گیت_های_بیقرار
🔹مردم از کسانی ناراحتند که با نام اسلام تیشه به ریشه دین زدند!
🔹مردم باید علیه اشرافیت چپ و راست برخیزند!
#خروش_جمهوریت_علیه_اشرافیت
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🔻از تتبع قسمت مهم روایاتی که از عصر پیامبر اکرم(ص) و ائمه(س) در زمینه آداب تجارت داریم، به خوبی درمییابیم که سودی که انسان در کسب برای خود در نظر میگیرد معادل حقالزحمهای است که عادلانه باشد... و بیش از این از نظر ماهیت اقتصادی نوعی ظلم است و هیچ تفاوتی با ربا ندارد.
شهید بهشتی
@syjebraily
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔻از تتبع قسمت مهم روایاتی که از عصر پیامبر اکرم(ص) و ائمه(س) در زمینه آداب تجارت داریم، به خوبی درم
این نکته از شهید بهشتی را دقت بفرمائید؛ برای تعیین قیمت، اصالت با بازار است و عرضه و تقاضا یا بهای تمام شده کالا؟ آیا تولیدکننده یا فروشنده، حق دارد هرگونه که میتواند و هر اندازه که بازار کشش دارد، جنس و کالای خود را بفروشد؟
نکته فوق، خلاصهای از اجتهاد شهید بهشتی است.
یعنی اینکه حداقل فقط این بازار نیست که قیمت و سود را مشخص کند بلکه بهای تمام شده مهمتر هست؛ از نظر شهید بهشتی اصل همین است یعنی بهای تمام شده اصالت دارد؛ یعنی اگر بازار اقتضای سود زیادی برای تولید کننده یا تاجر داشت ولی این سود با بهای تمام شده، فاصله قابل توجهی داشت، دیگر حلال نیست!
بعضی از مجتهدین مثل شهید بهشتی، اصل را به بها و قیمت تمام شده میدادند بعضی از مجتهدین هم مثل شهید صدر قائل به قیمت و بهای تمام شده و عرضه و تقاضای بازار به صورت توامان بودند؛ یعنی میگفتند هر دو را در نظر بگیریم.
اما مجتهد ترازی که اصل را به خود بازار بدهد، نداریم. اگر هم کسی خود را مجتهد میداند و اصالت را به بازار میدهد باید توضیح دهد که از کدام منبع دینی این را استنباط کرده!
بنابراین ما هیچ وقت اصالت را به بازار نمی دهیم؛ اگر چه بازار را هم مهم می دانیم ولی اصالت دادن به بازار، مبنای اقتصاد لیبرال است.
یکی از جدیترین مشکلات کنونی جامعه، این است که مجتهد اقتصادفهم خیلی کم داریم یا تقریبا نداریم! به غیر از رهبر انقلاب سایر مجتهدینِ حال حاضر، نظرات مدون شدهای در این رابطه ندارند.
مبانی اقتصاد نظری که در جمهوری اسلامی تدریس و ارائه میشود همان اقتصاد کلاسیک لیبرال است و سیاستهای اجرایی هم همان سیاستهای نئولیبرالیسم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
دوستان توییتری، آیدی توئیتر تقدیم شما:
https://twitter.com/D_modaresian
🔴 برخی عزیزان فکر میکنند قوه عاقلهای هست درون نظام و در حال برنامهریزی برای حل مسائل کشور است.
🔹اما واقعیت قضیه این است که قوه عاقلهای نیست و کسانی که در مراکز حساس تصمیمگیری نظام حضور دارند، آنچه برای آنها هیچ ارزشی ندارد، مسائل اصلی مردم، مشکلات مردم، افکار عمومی و نظرات مردم است. فکر میکنند میتوانند با این کارها هم جلوی گردش آزاد اطلاعات را بگیرند و اذهان را مدیریت کنند.
🔸اینها نه شناختی از علم دارند، نه تکنولوژی و فناوری روز، نه عرصه مجازی و ... . در توهمند که فکر میکنند میتوانند جلوی تکنولوژی را بگیرند.
🔹بعد شما انتظار دارید با این سیاستها و تصمیمات، مشارکت مردم را افزایش دهید؟ هسته سخت قدرت در این شوراهای عالی بالادست که بجای مجلس قانونگذاری میکند، مسئول اصلی ناامید کردن مردم است.
🔸مجلس فعلی و نمایندگانش، در تضعیف جایگاه مجلس نقش ویژهای داشته؛ امیدوارم در انتخابات پیش رو، نفرات اصلی و موثر در ساختار این مجلس، رای نیاورند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
یکی از نمایندگان موفق و لایقی که باید در دوره آینده مجلس، تقویت و تکثیر شود، دکتر #روح_الله_ایزدخواه عزیز است؛ هم سلامت و طهارت مالی و اقتصادی دارد و به مراکز پول و ثروت متصل نیست، هم سلامت سیاسی دارد و به احزاب و جریانات و باندهای سیاسی، مدیون و وابسته نیست.
در موارد متعدد و بزنگاه های مختلف، نسبت به سیاست های کلان اقتصادی و مصوبات مجلس، تصمیمات به جایی داشته و مواضع بسیار خوبی گرفته است. اولین نماینده ای که ماجرای #دنا_پلاس مجلس را افشا کرد و از قبول کردن دناپلاس امتنا کرد.
به دوستان عزیز رسانه ای و مجازی و مؤثر در تهران توصیه می کنم ایشان را تنها نگذارند و حتماً تقویت و حمایت کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 ماجرای یارانه پنهان و ادعای عدالتخواهی!
🔹غالباً یکی از دلایل آقایان برای افزایش نرخ انرژی و سایر اقلام ضروری این است که چون ثروتمندان پنج برابر، ده برابر یا بیست برابر طبقات پایین دست، بنزین میسوزانند یعنی دارند ۵، ۱۰ یا ۲۰ برابر طبقات پایین دست از یارانه پنهان دولت بهره میبرند! پس ما میخواهیم یارانه کالا را حذف کنیم و پول آن را مستقیماً به خود مردم بدهیم و این به عدالت نزدیکتر است!
🔸میتوان حرف این مسئولین و کارشناسان درباره مسئله بنزین، گازوئیل و ... را درباره ادعای استفاده بیشتر سرمایهداران از یارانه پنهان بنزین نسبت به طبقات پایینتر، با این حرف جان راولز پاسخ داد که میگوید: "نابرابریها در جامعه، تنها وقتی عادلانه است که تقلیل آن موجب وخیمتر شدن وضع تهیدستان شود".
🔹اگرچه ما با مفهوم #یارانه_پنهان اساساً مخالفیم و مدعی هستیم واقعیت ندارد و یارانه پنهان یک دروغ شبه علمی است و حاضریم این حرف را اثبات کنیم، اما به فرض یارانه پنهان وجود دارد و طبق ادعای آقایان، طبقات پولدار ۲۰ برابر بیشتر طبقات پایین، انرژی میسوزانند؛ فرض کنیم این حرف درست است؛ باز میگوئیم افزایش نرخ بنزین، گازوئیل و بطورکلی انرژی، نه تنها در راستای عدالت نیست و نه تنها به نفع طبقه متوسط و ضعیف جامعه نیست، بلکه وضعیت این طبقات را وخیمتر میکند و زندگی را بر طبقات محروم و فقیر، روز بروز سختتر و گرانتر میکند!
🔸آقایان نگاهشان به اقتصاد بر مبنای علم ریاضی و فرمولهای اقتصاد مهندسی است! متوجه نیستند وقتی بنزین گران میشود اثر تورمی روی هزاران قلم کالا و خدمات دارد! وقتی بنزین گران شود، مرغ هم گران میشود، نان هم گران میشود!
🔹گوشت قرمز که خیلی وقت است از سبد و سفره مردم حذف شده؛ با گرانی بنزین، جایگزین گوشت، یعنی سویا و ... هم گران میشود!
🔸وقتی معیشت مردم تحت تاثیر قرار بگیرد تاثیر آن را باید در اخلاق، فرهنگ، مشارکت، ازدواج، تحصیل و ... مشاهده کرد. برای مملکتداری نمیشود به ۴ تا فرمول علم اقتصاد متعارف و اقتصاد مهندسی تکیه کرد! باید همه ابعاد اقتصاد و جامعه و حکمرانی دیده شود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
شوراهای عالی بالادست و فراقانونی مثل شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی اقتصاد و غیره، به تنهایی #اصل_تفکیک_قوا را منهدم کردهاند. اساساً با وجود این شوراها نیازی به مجلس و سایر نهادها نیست.
روح مرحومان ارسطو، جانلاک و مونتسکیو در عذابه واقعاً 🤦
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
یکی از نمایندگان موفق و لایقی که باید در دوره آینده مجلس، تقویت و تکثیر شود، دکتر #روح_الله_ایزدخواه
یکی دیگه از نامزدهایی که در حوزه انتخابیه تهران، لایق و شایسته حمایت است دکتر #امیرحسین_ثابتی است. ثابتی دارای شایستگیهای فردی، اجتماعی و سیاسی است.
به نظرم میتواند در راستای مسائل سیاسی کلان در داخل و سیاست خارجه، در مجلس شورای اسلامی مفید و موثر واقع شود.
از دوستان عزیزم درخواست میکنم بعد از دکتر #روحالله_ایزدخواه از امیرحسین ثابتی هم ویژه حمایت کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_استوری
🔴اولین نشست انتخاباتی #علیه_انحصار
🎙با حضور:
دکتر روح الله ایزدخواه
دکتر امیرحسین ثابتی
⏰زمان:
پنجشنبه مورخ سوم اسفندماه ساعت ۱۴:۳۰
📍نشانی:
بلوار کشاورز-خیابان کبکانیان - شبستان مسجد موسی بن جعفر (ع)
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
#موشن_استوری 🔴اولین نشست انتخاباتی #علیه_انحصار 🎙با حضور: دکتر روح الله ایزدخواه دکتر امیرحسین ثابت
این نشست هم با حضور این دو بزرگوار فردا پنجشنبه برقراره.
دوستانی رسانهای و مجازی که میتونن حضور پیدا کنن.
هدایت شده از نامه جمهور
🖋شماره 4 فصلنامه «نامهجمهور» ویژهنامه انتخابات مجلس منتشر شد:
📌 تعداد صفحات: 232 صفحه
📎شش فصل این ویژهنامه:
1️⃣کلیات
📝راه عدالتخانه از عدالتخواهی میگذرد؛جدال جمهوریخواهی و نانمایندگی:
مقاومت در برابر «کلمه کمتر»|مجتبی نامخواه
🗞جمهوری اسلامی؛ ولایت فقیه ذیل حاکمیت ملی؛از تعاون تا شورا ذیل مناسبات امر ولایی و امر عمومی در قانون اساسی| محسن قنبریان
2️⃣وضعیت تاریخ پارلمان
🗞کشاکش مجلس و پارلمان؛ چرا پارلمان نداریم؟|محدثه جزایی
📝تاریخ مختصر پارلمان در ایران |علی رحیمی
3️⃣وضعیت کنونی مجلس
📝کارنامه یک مجلس ضعیف؛ گزارشی از وعدهها و عملکرد مجلس یازدهم|امیررضا بهنامی
🗞تحول در قانون گذاری اتفاق افتاده است |سعید احدیان
🗞اصل بر عدم قانون گذاری است؛ وظیفه مجلس تحدید قدرت است|سید احمد حبیبنژاد
4️⃣جایگاه پارلمان
📝مجلس کجای کار است؟
📝قانون و فراتر از آن؛ تفوق شوراهای موازی بر مجلس شورای اسلامی
شریعت و شورا؛ تأثیر مناسبات فقه و قانون بر مجلس شورای اسلامی
5️⃣سیاست جایگزین
گفتگوهایی درباره تجربه تلاش عدالتخواهان برای سیاستورزی متفاوت
6️⃣چه باید کرد؟
📎میزگرد: راه عدالتخواهی از انتخابات میگذرد؟|باحضورسیدعلی موسوی، روحالله ایزدخواه، مجتبی عرب، میلاد گودرزی، مسعود براتی، وحید اشتری
➖➖➖➖
برای تهیه نامه جمهور با #ارسال_رایگان مبلغ 150هزارتومان به شماره کارت:
۶۰۳۷ ۹۹۷۵ ۹۹۶۹ ۴۹۳۳
به نام پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم
واریز کرده و رسید واریز را به همراه آدرس پستی و شماره همراه به شماره ۰۹۰۱۶۸۵۵۲۹۰ ارسال نمایید
➖➖➖➖
🆔 @nameh_jomhour | نامه جمهور
یک زمانی برند #پایداری به این بود که میگفت با مفسدین یا کسانی که مدیریتشان فسادزاست و از بیت المال برای تبلیغاتشان استفاده میکنند، وحدت نمیکنیم!
ولی وقتی بجای گفتمان و عدالت، "صندلی قدرت" ملاک شد، آن مباحث گفتمانی لقلقه زبان شد!
من با برخی عزیزان در پایداری ارتباط دارم و براشون احترام زیادی قائلم ولی جریانات اگر تقوای جمعی نداشتند اینجوری میشن. تقوای جمعی بسیار مهمتر از تقوای موردی چندنفر هست.
ملاک اگر کسب قدرت شد، گفتمان به حاشیه میرود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
⭕️ سخنی پیرامون ادعای توخالی حجه الاسلام اکبرنژاد در سالگرد منشور روحانیت!
البته متاسفم که ایشان دستگیر شده و راه حل آخر را این اقدام میدانم و معتقدم سطح برخی سخنان ایشان آنقدر سخیف بود که فقط باید ایشان را به گفتگوی مودبانه عمومی دعوت میکردیم و بس! و ناراحتم که چرا بر دیدار با ایشان از طریق یک دوست مشترک بیشتر اصرار نکردم!
از جمله فیلم هایی که حتی بعد از دستگیری ایشان خطاب به رهبری منتشر شده تاکید بر بدبخت شدن جامعه بخاطر کمک به مردم فلسطین هست! اینکه شخصی در این حد نتواند تشخیص بدهد که حجم کمک ایران که به تعبیر خود غربی ها کمتر از ۱۵۰ میلیون دلار در سال است در مقابل خطر رژیم صفر است و اگر این شایعه در ذهن جامعه هم وجود دارد بخاطر تبلیغات خارجی است جای تعجب دارد.
مگر خود شما بالای منبر نمیگویید که وقتی مولای متقیان علی علیه السلام در محراب ضربت خورد شامیان گفتند علی را چه به نماز ؟ یا خود شما هم این تحلیل را دارید که واویلا یا ندارید که خب وظیفه شما تبیین است.
اینکه حجم کمک های اندک ولی استراتژیک ایران را عامل بدبختی بدانید همان حرف دشمن است. شما اگر خواص جامعه هستید باید اول مسأله را بررسی کنید و ماست را به دروازه نچسبانید و همه مشکلات کشور را به این عدد ربط ندهید!
البته من این تلنگر را به حوزه علمیه می زنم که بداند وقتی فضای تحلیلی و فکری ضعیف است چنین تصوراتی هم شکل میگیرد. خیلی های دیگر هم با این ادعا همراهی دارند ولو ساکت باشند. این زنگ خطری است برای ضعف جهاد تبیین در حوزه های علمیه که در سالگرد صدور نامه منشور روحانیت باید بیشتر هم بر آن غصه خورد.
📍 @komeilialireza
🔴 در رابطه با برخورد با حجتالاسلام اکبرنژاد، به نظرم این نکات رهبری خیلی بجاست:
🔻برخورد غیرفکری، عامل ترویج فکر غلط
رهبر معظم انقلاب:
▫️ «یکی از چیزهایی که به پاگرفتن فکر غلط کمک میکند، برخورد غیرفکری با آن است.
بعضیها خوششان میآید که یک حرف بیربط مهملی بزنند، بعد بجای اینکه یک نفر بلند شود، در مقابلشان بایستد و بگوید این حرف شما به این دلايل باطل است، يك نفر بلند شود و فحششان بدهد! از خدا میخواهند! چون تکلّف استدلال از روی دوششان برداشته میشود و راحت میشوند؛ در موضع مظلومیت و حقبهجانبی میگویند «بله» نمیگذارند ما حرف بزنیم!»
۷۷/۱۲/۱۵
🔹 «کار انقلاب از اساس با تبیین، روشنگری، بیان منطقی، مستدل و دور از هو و جنجال بود.
اگر هو و جنجال وارد شد، حرف منطقی را هم خراب خواهد کرد. ممکن است چهار نفر جذب شوند، اما چهار نفر آدم هوشمندتر دفع میشوند.»
۹۰/۰۴/۱۳
📔 کتاب تشکیلات توحیدی، صفحه ۵۲۰
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3