عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔰 حساسیت مردم به فساد و مشکلات نشان میدهد که آرمانهای انقلاب را دنبال میکنند/ ضعفهایمان را باید با
رهبری عزیز حساسیت مردم به فساد و مشکلات را مصداق انقلابی بودن میدونن.
اگر کسی به فساد و مشکلات مردم، حساس نباشد با آرمانهای انقلاب فاصلهها دارد... فاصلهها...
🔴 جناب #حسین_دهقان وزیر دفاع کابینه دولت یازدهم حسن روحانی، چندماهی است که برای #انتخابات_۱۴۰۰ اعلام آمادگی کرده. کاش اول توضیح دهد چگونه وزیر دولت روحانی شد؟ با سفارش کدام شخصیت؟ چرا از #برجام حمایت کرد و با ۱۰۰ سکه هدیه که بابت برجام گرفته بود چه کرده و چرا سکهها را پس نمیدهند!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 یعنی فقط ... عوض شده؟
🔹تصویب #ارز_۴۲۰۰_تومنی مشهور به #ارز_جهانگیری در کمیسیون تلفیق یعنی ادامه همان مسیری که به آن نقد داشتیم! ارزی که حداقل ۲۰۰هزارمیلیاردتومان را وارد جیب اغنیاء کرد؛ ارزی که هیچ سودی برای ملت نداشت وتمام سودش به جیب واردکنندگانی چون #امید_اسدبیگی شد. مبارک باشد آقای مجلس انقلابی! پس تفاوت شما با قبلیها چه بود؟
🔸واقعاً تفاوت #مجلس_قالیباف با #مجلس_لاریجانی در چیست؟ جلوی گرانی را گرفت؟جلوی تورم و افزایش نرخ ارز و گوشت و مرغ و مسکن را گرفت؟ وزیری را استیضاح کرد؟ رئیس جمهور را استیضاح کرد؟ کدام قانون و طرح به درد بخور را تصویب کرد؟ تاحالا ارز جهانگیری غیرقانونی بود که حالا قانونیاش کرد!
🔹دکتر محمد دهقان(نماینده سابق طرقبه و چناران) که سال قبل عضو حقوقدان شورای نگهبان شده، سال ۹۸ در مصاحبهای با اینجانب گفت: "قریب 200 هزار میلیارد تومان رانت دلار 4200 تومنی به جیب یک عده واریز کرده؛ ما اگر اکثریت مجلس را در دست داشتیم با اینها برخورد می کردیم".
🔸حالا که دوستان اصولگرا اکثریت مجلس را در اختیار دارند واقعاً پاسخگو باشند که چرا ارز جهانگیری را باز ادامه میدهید؟ مگر نمیگفتید باعث رانت و نابودی اقتصاد شده و تصمیم بسیار بدی بود. چرا در کمیسیون تلفیق مجدداً این پیشنهاد دولت را تصویب کردید؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ۵، ۶ دقیقه چالشی را ببینید و برای همه مخاطبین خودتان ارسال کنید که اصل حرف ما و درد ما و مطالبه ما چیست!
هر جریانی و شخصیتی و مسئولی، در دوران مسئولیتش به آموزش و پرورش، آموزش عالی و دانشگاهها، به بهداشت و درمان و بیمارستانها این نگاه را داشته یا خیر؟
اصلاً جریانات و گروه های سیاسی را طبق این معیارها تقسیم بندی کنید نه اصولگرا و اصلاح طلب:
۱. چه کسانی به دنبال ترویج و تکثیر مدارس انتفاعی(به دروغ میگویند غیرانتفاعی) بودهاند و هستند؟
۲. چه کسانی دنبال خصوصی کردن بهداشت و درمان ملت بودند و هستند؟
۳. چه کسانی بدنبال خصوصی کردن دانشگاه ها و آموزش عالی بودند و هستند؟
اگر اینگونه نگاه کنیم متوجه میشویم که دوقطبی اصولگرا - اصلاح طلب دروغی بیش نیست! خاتمی مدرسه غیرانتفاعی دارد حدادعادل هم! قاضی زاده بیمارستان خصوصی دارد ولایتی هم! خیلی از مذهبیها و روحانیون هم به اسم کار فرهنگی و تربیتی هم مدارس غیرانتفاعی زدند!
باید سراغ کسانی برویم که مواضع صریح و روشن و طرح و برنامه برای توقف سرمایهداری نئولیبرالیسم در کشور داشته باشند... علیه فاجعه مدارس غیرانتفاعی که ملت را طبقه طبقه کرده! علیه پولی کردن درمان ملت! علی خودگردان سازی نیازهای اولیه ملت!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دادستان دهنمکی و تقویت #عدالتخواهی!
🔹سریال #دادِستان مسعود دهنمکی فصل تازهای از گفتمانسازی مطالبهگری آرمانهای انقلاب است. عدالت، آزادی، آزادی انتقاد، آزادی بیان و آزادی پس از بیان.
🔹در بین سران نظام تنها کسی که رسماً مطالبهگری آرمانها را کلید زد شخص رهبر انقلاب بوده. در بین همه مراجع و علمای دین و بزرگان کشور هم هیچ کسی به اندازه رهبری بر مطالبهگری آرمانها تاکید نکرده و از گفتمان عدالتخواهی و آزادیخواهی حمایت نکرده است.
🔹درست در دورانی که آن نهاد امنیتی گزارش میدهد که احساس فساد اقتصادی در بین مردم خوب نیست؛ آن خبرگزاری مثلاً انقلابی میگوید کسانی که با فساد مبارزه میکنند دنبال شهرتطلبیاند؛ فلان کانال مجازی میگوبد این احساس و حساسیت مردم به فساد برای انقلاب خطرناک است، اما #امام_خامنهای حفظهالله میفرماید: "حساسیت مردم به فساد و مشکلات نشان میدهد که آرمانهای انقلاب را دنبال میکنند. مردم ما هم امروز از اوایل انقلاب نسبت به این نابسامانیها حساسترند. امروز مردم نسبت به فساد حساس اند، نسبت به فاصله طبقاتی حساستر از اول انقلاباند. این چیز بسیار خوبی است. این نشاندهنده این است که مردم با آرمانهای انقلاب آشنایند و دنبال آن آرمانهایند. لذا اعتراض میکنند. اعتراض میکنند به فساد. هرجایی که "مبارزه با فساد" باشد مردم در آنجا علاقه نشان می دهند و طرفداری نشان می دهند و دلگرمی نشان می دهند. این خیلی مهم است و این نشاندهنده گرایش مردم است. همین را باید "تقویت" کرد."
🔹مسیر #دادستان_دهنمکی در راستای تقویت گفتمان مطالبهگری است.
#داود_مدرسی_یان
@modaresian
🔴 شوراهای ائتلاف و اتلاف انرژی حزب الله
🔹برخی دوستان از استانهای مختلف پیام ارسال میکنند که شورای ائتلاف اصولگرایان با عنوان «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب» #شانا در حال عضوگیری و ثبت نام افراد است. برخی بچههای حزباللهی چون تشکیلات دیگر و مکانیزم جایگزینی سراغ ندارند با آنکه به شورای ائتلاف نقد جدی دارند ولی باز قصد ورود و ثبت نام در این جبهه سیاسی را دارند. لذا چاره چیست و مکانیزم جایگزین چیست؟
1️⃣ اولاً پیوستن به احزاب و جبهههای سیاسی و غیره آزاد است و هرکسی با هر سلیقه میتواند به حزب دلخواه خود بپیوندد. کسی نمیتواند مانع حضور دیگران شود و کسی هم حق ندارد فقط جبهه و حزب خودش را صاحب مصلحت انقلاب و نظام بداند!
2️⃣ ثانیاً هدف حزب و جبهه سیاسی چیست؟ رهبری میگوید تحزب به معنای تحزب غربی که افراد برای رسیدن به صندلی قدرت یکجا جمع میشوند را قبول ندارم. من این جور حزبی را تأیید نمیکنم. این جور حزببازی معنایش عبارت است از کشمکش قدرت؛ البته جلوگیری نمی کنیم. احزاب طبق قانون آزاد هستند که برای رسیدن به صندلیهای قدرت مجلس و شورا و ریاست جمهوری فعالیت کنند، لیست بدهند، ولی حزب اگر جای کانالکشی فکر باشد مطلوب است. (24/7/1390 - نقل به مضمون)
🔹پس اگر میخواهید نعل به نعل گفتمان رهبری حرکت کنید ایشان حرکت حزبی برای کسب قدرت را تایید نمیکند هرچند طبق قانون آزاد است. هم شورای ائتلاف(شانا) و هم #پایداری امروز حزب برای کسب قدرت هستند نه کانال کشی فکری. هرچند با نیت خوب. (برخی افراد درون این جبهه ها بعضاً نیروهای انقلابی هستند).
3️⃣ ثالثاً رهبری گفتند انتخابات پرشور و بعد انتخاب اصلح؛ چرا ما فکر میکنیم حتماً باید ساختار و مکانیزمی باشد تا انتخابات پرشور باشد و بعد اصلح انتخاب شود؟ بهیچوجه شوراهای ائتلاف نه در پرشور بودن انتخابات موثرند نه در انتخاب اصلح. اصلاً هدف ائتلاف ها هم انتخابات پرشور یا انتخاب اصلح نیست. هدف شوراهای ائتلاف، پیروزی و کسب قدرت است. آنها طبق مکانیزم نظرسنجی یا نفوذ و لابی به یک گزینه یا یک لیست برای مجلس و شورا، ائتلاف میکنند. هر کسی ولو اصلح باشد اگر پیوستگی و وابستگی به آن شورای ائتلاف را نداشته باشد در لیست نهایی نخواهد بود. مثل حذف یامین پور و رسایی و شهبازی و تعدادی دیگر از نیروهای خوب از لیست شانای تهران در انتخابات مجلس یازدهم.
4️⃣ رابعاً تجربه نشان داده؛ آنچه نتیجه انتخابات را مشخص میکند آرای 80، 90 درصد تودههای مردم شرکت کننده در انتخابات است که هیچ عُلقهای به شوراهای ائتلاف و گزینههای ائتلافی ندارند. مهم خود کاندیداها هستند. اگر هدف مردم تغییر وضعیت موجود باشد بدنبال گزینهای میگردند که نماد تغییر وضعیت موجود باشد(خاتمی سال ۷۶، احمدی نژاد سال ۸۴ و روحانی سال ۹۲). اگر مردم بدنبال حفظ وضعیت موجود باشند باز به گزینه حافظ وضعیت رای میدهند(خاتمی سال ۸۰، احمدی نژاد سال ۸۸ و روحانی سال ۹۶). اساساً شوراهای ائتلاف تاثیری در نتایج انتخابات ریاست جمهوری ندارند.
5️⃣ خامساً شوراهای ائتلاف همیشه میگویند مکانیزم تصمیمگیری ما از پائین به بالاست. یعنی طبق نظرات اعضا عمل میشود. واقعیت این است که در عمل این مکانیزم وجود ندارد. هر آنچه رئوس حاکم و پشتپرده ها تعیین میکنند اجرا می شود. برخی می گویند «برویم اصلاح کنیم». در عمل هیچ اصلاحی نمی توانید بکنید. خودتان هضم و حذف و غیرفعال می شوید.
6️⃣ سادساً شوراهای ائتلاف؛ انرژی فعالین حزب اللهی را میگیرند. همه را در یک سیستم فریز شده نگه میدارند تا هفته آخر که اعلام کنند گزینه خروجی ائتلاف، فلانی است! حالا بروید ستاد بزنید و تبلیغ کنید(تجربه اصولگرایان در سال۸۴ و جمنا در سال ۹۶). در سال ۹۶، خیل عظیمی از فعالین انقلابی از چندماه قبل برای رئیسی فعالیت میکردیم اما #جمنا تعداد زیادی از نیروهای انقلابی را مهار کرد تا هفته آخر!
🔻دو توصیه:
1️⃣ اول؛ به دوستان خودمان در شوراهای ائتلاف مختلف تاکید میکنیم اگر میخواهید حزب و جبهه سیاسی تشکیل دهید اشکالی ندارد ولی لطفاً شورای خودتان را به عنوان تنها ساختار مصلحتیاب و تصمیم گیر حامیان نظام معرفی نکنید. بگوئید ما فلان حزب یا فلان جبهه هستیم و از فلانی حمایت میکنیم. نگوئید ما تصمیمگیران نیروهای انقلاب هستیم و همه باید برای وحدت مطیع ما باشند!
2️⃣ دوم؛ به حزب الله؛ بصورت خودجوش و جمعی فقط به روشنگری و تبیین مسائل و مطالبهگری و معرفی جریانات سیاسی و اجتماعی و شخصیتها بپردازید و خودتان را محدود در شوراهای ائتلاف نکنید. ما مدعیان دلسوزی انقلاب، اول باید بدنبال مشارکت حداکثری باشیم. دوم برای مردم تبیین کنیم که شرایط موجود باید تغییر کند، سوم وقتی آرایش انتخابات مشخص شد اصلح را انتخاب کنیم و برایش تبلیغ کنیم.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 برادران #حداد_عادل و #زاکانی و غیره، یه #گروه_13_نفره تشکیل دادند برای انتخابات. بعد تز آنها اینه برخی کاندیداها حق ورود به #انتخابات_۱۴۰۰ را ندارند و برخی هم باید ردصلاحیت شوند تا ما بتوانیم انتخابات را پیروز بشیم! مثال همان کشتیگیر که میگفت"بگیرید ببندید تا من ضربهفنیش کنم!"
🔹مواضع ما درباره #احمدی_نژاد و نقد ایشون در سالهای اخیر روشنه. احمدی نژاد از گفتمان عدالتخوانه و ولایتمدارانه سالهای اولش به مسائل فرعی و حاشیهای و حمایت بیچون و چرا از برخی رفقای منحرفش کشیده شده؛ ولی جداً حدادعادل چکاره است که برای شورای نگهبان خط و نشان میکشد و تعیین تکلیف میکند؟
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 آقای وزیر؛ هلند یا عراق؟!
🔻همانطور که میدانید دوهفتهای هست که وضعیت خوزستان قرمز شده؛ متاسفانه بهداشت و درمان استان تا همین دیروز اعمال جراحی زیبایی و الکتیو را لغو نکرد و عملاً خود بیمارستانها محل تجمع و شیوع کرونا شدهاند.
🔹حالا نمکی وزیر بهداشت گفته: کانون اصلی گرفتاری ما در کرونای انگلیسی استان خوزستان بدلیل مسافرین ورودی از کشور عراق بودند! در حالیکه یک ماه پیش رئیس علوم پزشکی اهواز گفته عامل انتشار #کرونای_انگلیسی یک هلندی بوده!
🔸اولین مورد ابتلای کرونای انگلیسی در خوزستان یک هلندی بوده ولی وزیر به عراق ربط میدهد تا حاشیه جدیدی را به همت رسانههای داخلی و خارجیشان بیافرینند!
🔹جالب است که تمامی سفرهای هوایی به اروپا و ترکیه و ...همچنان دایر است!
🔸سفر آقای رئیسی به عراق دستاوردهای خوبی داشته؛ آیا قرار است ماجرای دروغینی که بر سر قم پیاده شد بر سر روابط ایران و عراق پیاده شود؟
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #آزادی_انتقاد و گرفتن حق بدون لکنت زبان
🔹معیار مقدس بودن و پاکی یک جامعه و نظام سیاسی چیست؟
#گفتگوی_شفاف با حضور
حجت الاسلام #محسن_ریسمان_سنج
فعال اجتماعی و حوزه مطالبهگری
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 #آزادی_انتقاد و گرفتن حق بدون لکنت زبان 🔹معیار مقدس بودن و پاکی یک جامعه و نظام سیاسی چیست؟ #گفت
پیشنهاد میکنم دوستان عزیز حتماً این ۴ دقیقه را ببینید.
ملاک مقدس بودن یک جامعه چیست؟
🔴 دولتی که به #قرآن عمل نکند قانون مجلس کیلوچند؟!
🔹رهبر انقلاب امروز در جمع نمایندگان مجلس خبرگان فرمودند: "وقتی آمریکا از #برجام خارج شد و دیگران(اروپاییها) هم بااو همراهی کردند، دستور قرآن این است که تو هم تعهد را رها کن که بااین حال باز هم دولت محترم ما تعهدات را رها نکرد و به تدریج بخشی از آنها را کاهش داد".
رهبر انقلاب - ۹۹/۱۲/۴
دولتی که به #قرآن عمل نکند قانون مجلس دیگه کیلو چند!
🔸همچنین درباره اختلاف اخیر بین دولت و مجلس فرمودند: "شنیدم امروز بین کاری که دولت کرده و برداشتی که مجلس داشته اختلافنظر وجود دارد. این اختلافنظر را باید حل کنند که نشاندهنده دو صدایی نباشد. دولت خودش را موظف میداند که به این قانون خوب عمل کند. دوطرف همکاری کنند".
🔹این یعنی دولت باید طبق قانون مجلس یا همان طرح راهبردی لغو تحریمها، تعهدات برجامی را متوقف کند. دولت باید #پروتکل_الحاقی و نظارتهای آنلاین و آفلاین آژانس انرژی اتمی را طبق قانون مجلس متوقف کند.
🔸سوال: آیا دولتی که به قرآن پایبند نیست به قانون مجلس عمل میکند؟ اگر نهایتاً عمل نکرد مجلس باید عقب نشینی کند؟
🔹خیر؛ از هیچکجای جملات رهبری توصیه به عقب نشینی و تعطیلی وظایف و اختیارات مجلس بر نمیآید! مجلس باید طبق قانون عمل کند. چه شکایت از دولت به دستگاه قضایی و چه #استیضاح_روحانی. به نظر میرسد تنها راه همان استیضاح است. هرچند یک ماه و یک هفته از عمر این دولت ناکارآمد باقی بماند.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 آیا دیده بانی رهبر انقلاب را قبول داریم؟
🔹رهبر انقلاب هیچوقت نسبت به آرمان های انقلاب کوتاه نیامده اند. یکی از این آرمان ها، عدالت و عدالتخواهی است. بهمین علت می بینید بارها و بارها، بصورت مکرر درباره عقب ماندگی نظام در بحث عدالت تأکید می کند که ما در عدالت عقب مانده ایم و عدالت باید گفتمان غالب جامعه شود.
این جملات را ببینید:
1️⃣ "آن عدالتی که اسلام از ما خواسته است با آنچه که امروز در جامعه ماست فاصله زیادی دارد"(۸۹/۱۱/۱۵).
2️⃣ "در بخش اجرای عدالت انصافا کارهای زیادی هم انجام گرفته لیکن راضی کننده نیست...لیکن مطلقاً راضی کننده نیست"(۹۰/۲/۲۷)
3️⃣ "درعدالت هنوز به نقطه مورد نظر اسلام که آرزوی خود ما بوده نرسیده ایم این هم از #نقطه_ضعف های ماست. این ضعف ها را باید جبران کنیم"(۹۰/۱۱/۴)
4️⃣ "نسبت به آنچه که ما از اسلام فهمیدیم و شناختیم، ما هنوز عقبیم"(۹۱/۷/۲۲)
5️⃣ "ما نتوانستیم عدالت اجتماعی را به طور کامل در این کشور به وجود بیاوریم اما خیلی از راه را جلو آمدیم"(۹۳/۱۰/۱۷)
6️⃣ "در تحقق بعضی از این شعارها #انصافاً_عقبیم ما در عدالت اجتماعی عقبیم. در مورد تحقق برخی از مبانی و اصول اسلامی عقب ماندگی داریم این را انکار نمی کنیم"(۹۶/۳/۱۴)
7️⃣ "این همه راجع به عدالت اجتماعی می گوییم جزو واضحات و مسلمات است؛ خب کو؟! حالا تحقق پیدا کرد عدالت اجتماعی؟! ضریب جینی روز به روز بالاتر رفته است! بدتر شده است!(۱) چرا؟!"(۹۶/۳/۳۱)
8️⃣ "در مورد عدالت ما عقب مانده هستیم؛ در این تردیدی نیست. خودمان اعتراف می کنیم؛ اقرار می کنیم...باید از خدای متعال و از مردم عزیز عذر خواهی کنیم. در مورد عدالت #مشکل_داریم"(۹۶/۱۱/۲۹)
9️⃣ "بنده چند هفته قبل گفتم در بحث عدالت عقبیم؛ عقیده من همین است..."(۹۷/۱/۱)
🔟 در مسئله معیشت طبقات فقیر، ما در این زمینه عقبماندگی داریم و اختلاف و شکاف طبقاتی است ما بایستی خیلی بیش از این حرکت میکردیم. شکاف طبقاتی بایستی از بین برود و عدالت، عدالت اقتصادی به معنای واقعی کلمه بایستی مستقر بشود. این وظیفه ماست. (29/11/99)
🔹این اندازه که رهبر انقلاب در مورد عقب ماندگی در حوزه عدالت سخن گفته اند و تأکید کرده اند، حوزههای علمیه، دانشگاهها، موسسات پژوهشی آموزشی و مابقی مسئولین و نهادها و علما و روحانیت و نخبگان سیاسی تأکید نمی کنند!
🔸رسانهها اعم از صداوسیما، خبرگزاری های مثلاً انقلابی، کانال داران مثلاً انقلابی هم بر عدالت تأکید نمی کنند. جالب است خیلی از رسانه ها و جریانات سیاسی بخاطر اشتباه یا خطای یک فرد یا افراد عدالتخواه، اصلاً به عدالت بعنوان ارزش اصلی و مبنایی نگاه نمی کنند؛ بلکه ارزشی در کنار سایر ارزش ها می دانند!
🔹رهبری همیشه بر عقب ماندگی در عدالت تأکید می کند و گاهی به برخی حرکات اشتباه هم تذکر می دهد اما عده ای اصلاً تأکید بر عدالت و عقب ماندگی در عدالت ندارند یا خیلی کم تاکید میکنند و بیشتر به نقد عدالتخواهی و آسیب شناسی آن می پردازند! یعنی جابجایی اولویت ها!
🔻رهبر انقلاب در این زمینه می فرماید: «نباید ارزش عدالت به عنوان یک ارزش درجه ۲ کمکم در مقابل ارزشهای دیگر به فراموشی سپرده شود؛ در نظام ما این خطر وجود داشته است. ارزشهای دیگر هم خیلی مهم است؛ مثلا ارزش پیشرفت و توسعه، ارزش سازندگی، ارزش آزادی و مردمسالاری. مطرح کردن ارزش عدالت مطلقا به معنای نفی اینها نیست اما وقتی ما این ارزشها را عمده میکنیم و مساله عدالت و نفی تبعیض و توجه به نیازهای طبقات محروم در جامعه کمرنگ میشود، خطر بزرگی است اما با عدالتمحور بودن یک دولت، این خطر از بین میرود یا ضعیف می شود"(۸۴/۶/۸)
🔻«اگر دیوانسالاری و تشکیلات ما عدالت را مختل میکند، مضر است. باید دیوانسالاری را به نحوی سازماندهی و تنظیم کرد که به عدالت کمک کند، زیرا عدالت ملاک و اصل است"(۸۳/۴/۷)
🔻«به عنوان شیعه باید این درس را به یاد داشته باشیم که عدالت قابل اغماض و قابل معامله نیست و هیچ یک از مصالح گوناگون نه مصالح فردی و نه مصالح حکومت و کشور اسلامی نمیتواند با عدالت معامله شود». (۸۲/۸/۲۳)
🔹حالا خودمان و اولویت زندگی و اولویت مجموعه ها و تشکیلات خودمان را نگاه کنیم. اگر عدالت در اولویت نیست (در هر حوزه کاری اعم از سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، رسانه ای و غیره) و در عمل نگران عقب ماندگی در عدالت نیستیم، در اعتقاد به دیده بانی رهبر انقلاب می لنگیم! زباناً بله ولایتمداریم اما در عمل خیر! فاصله ها داریم!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📽 آیا کلیپ زاکانی تحریف شده؟
#قضاوت_با_شما
🔰 حمید رسایی: بعداز انتقاداتی که به سخنان آقای زاکانی و ادبیات تحکمی ایشان درباره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری شد، صفحات مجازی متعلق به این برادر ادعا کردند که کلیپ منتشر شده #تقطیع است.
دراینکه کلیپ منتشر شده (که درهمین صفحه هم بازنشر و نقد شد) تقطیع است، تردیدی نیست. اما هر تقطیعی، منتج به #تحریف نیست. آنچه منتشر شده، تقطیع فیلم منتشرشده درکانال آقای زاکانی است که تغییری درمعنا نداده.
درفیلم بالا قسمت تقطیع شده کاملا مشخص است. توضیحات بخوبی نشان میدهد که ازنظر آقای زاکانی، چهرههایی مثل سعید جلیلی وعزت الله ضرغامی اهل کار تشکیلاتی نیستند وممکن است انسجام مورد نظر ایشان را بهم بزنند.
به نظرم آقای زاکانی بجای اتهام تقطیع وتحریف به دیگران، ابتدا این ادبیات استعلایی و برتریجویی را اصلاح کنند وسپس ۱۳ نفری که فکر میکنند بر بقیه ولایت دارند وهمه باید مطابق رأی آنها رأی بدهندرا معرفی کنند. چون واقعا مردم که هیچ حتی بسیاری ازفعالان سیاسی ازجمله نویسنده این سطور، نمیدانند اینها چه کسانی هستند!
این یادداشت را هم بخوانید:
eitaa.com/rasaee/4505
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از گروه جهادی یاران انقلاب خوزستان
🔴 #فراخوان ۵۱
🔻مشارکت در فعالیتهای فرهنگی و رسانهای مردمی
🔻توضیحی درباره اقدامات #جهادی
باسلام
🔹دوستان همراه؛ ما در گروه جهادی یاران انقلاب(شماره ثبت: ۹۶۷۳۱۹۰۱۹۳۵۶ )، هر ماه یک فراخوان کمکهای مالی و غیرمالی داریم برای مواردی که میدانی شناسایی میکنیم. مگر اینکه مورد خیلی خاصی باشه و در ماه دوبار فراخوان بزنیم.
🔹ولی روال اینه که هر ماه، یک فراخوان خواهیم داشت. الحمدلله به همت دوستان طی سهچهار سال اخیر قریب ۵۰ فراخوان هم داشتیم(به اندازه وسعمون، چون کار اصلی ما خیریه نیست) و انصافاً مومنین عزیز با مبالغ کم و زیاد، خیلی خوب همکاری کردند. انشاءالله که خداوند متعال از همگی به بهترین وجه قبول کنه.
🔸فراخوان این ماه را اختصاص میدیم به برخی امور فرهنگی و رسانهای. ۴،۵ مجموعه فرهنگی رسانهای که جهت تولید محتوا، طراحی، تدوین، انتشار تولیدات، تجهیزات رسانهای اعم از مودم اینترنت، تبلت، میکروفون و غیره، نیاز به کمکهای مالی مردمی دارند و از حمایت دستگاههای دولتی و غیردولتی بیبهره هستند...
🔹دوستانی که همیشه با ما همراه بودید دریغ نکنید...
🔻شماره کارت جهت کمک های مالی شما عزیزان:
👇👇
6280231326741120
به نام داود مدرسییان
✅ رسید رو به این آیدی ارسال بفرمایید:
@adminkhz
🔻 گروه جهادی یاران انقلاب:
🇮🇷 ثبت در "سازمان بسیج سازندگی"
✔️ شماره ثبت:
"۹۶۷۳۱۹۰۱۹۳۵۶"
✅ #ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/2268200963C17b79a224e
🔴 #رئیسی؛ ماندن در عدلیه یا #انتخابات_1400 ؟
🔹برخی می گویند دستگاه مجریه از قضائیه مهم تر است؛ برخی بالعکس؛ اما معتقدم هر کدام اهمیتش در نظام جمهوری اسلامی بسیار بالاست و می تواند روی دیگری مؤثر باشد. چنانچه قوه قضائیه مان قوی باشد ولی دولت ضعیف؛ قضائیه می تواند دولت را به تحرک وا دارد. می تواند جلوی فساد و حتی ناکارآمدی را بگیرد. اما اگر سیستم قضائی ضعیف باشد، دولتمردان هرچه خوب باشند باز شبکه های مافیا و فساد و قاچاق، نمی گذارند دولت خوب کار کند!
🔸معادله آسان است. ببینید وقتی وزیر و استاندار و مدیرکل خیال کنند با تخلف یا ناکارآمدی یا ترک فعل می توانند امورات را بگذارنند پس به همین منوال ادامه می دهند. اما وقتی بدانند یک سیستم نظارتی و قضایی بالای سرشان است که نه تنها در قبال کارهای کرده، که در عوض کارهای نکرده(ترک فعل) هم گیر می افتند آن وقت تحرک پیدا می کنند. در عوض اگر وزرای خوبی هم داشته باشیم اما مفسدان درون قوه قضائیه پاکسازی نشوند می توانند جلوی کار را بگیرند و اصلاً می توانند وزرا و مدیران خوب را هم آلوده کنند! پس اهمیت دستگاه قضا کم از دولت ندارد!
🔹بی شک؛ قوه قضائیه جمهوری اسلامی با قوه قضائیه انقلاب اسلامی فاصله ها دارد. یکی از جدی ترین دلایل عقب ماندگی در عدالت به دستگاه عدلیه و عملکردش مرتبط است. اینکه رهبری مکرر در مکرر می گوید در عدالت عقب مانده ایم، یک بخشش از قصور عدلیه است. وقتی دزد معتبر راحت باشد و دزد ضعیف گرفتار؛ در عدالت عقب می مانیم. وقتی قاچاق های سازمان یافته و از راه رسمی چندبرابر شوند اما جلوی کولبر و سوخت بر و چه و چه عرض اندام کنیم، جامعه نامتوازن می شود و بلوای بنزینی بوجود می آید که دیدیم!
🔸حرکت اصلاحی که در درون قوه قضائیه در چند سال اخیر، از اواخر جناب آملی و با آمدن جناب رئیسی شروع شده است امید را به جامعه برگردانده. وقتی هزاران میلیارد پول اختلاس و دزدی به صندوق بیت المال بازگردد، وقتی برادر رئیس جمهور و برادر معاون رئیس جمهور و مقام ارشد دستگاه قضایی محاکمه می شوند جامعه به نظام اسلامی امیدوار می شود هرچند دولتش فشل و بی عرضه است! وقتی شرکت های دولتی که به اسم خصوصی سازی به کام غارتگران نامرد بیت المال ریخته شده و سیستم قضایی همت می کند این بیت المال را به اهلش برگرداند امید باز می گردد.
🔹حال؛ شنیده ها حاکی از این است که بخشی از دلسوزان نظام و مردم؛ در کسوت نمایندگان خبرگان و نمایندگان مجلس، در حال فشار به رئیس محترم دستگاه عدلیه جناب آقای رئیسی هستند تا وی را وادار به ورود به انتخابات ریاست جمهوری نمایند؛ لازم است چند نکته ای را اشاره کنم:
🔸اولاً چنانچه آیت الله رئیسی به انتخابات وارد شود جزو اولین گزینه هایی است که مورد حمایت ما خواهد بود. کما اینکه در انتخابات سال 96 در ستاد دانشجویی ایشان مسئولیت رسمی داشته ام.
اما
🔹اگر ایشان به انتخابات ورود کنند باتوجه به اینکه هنوز یکسال از برنامه اصلاحی وی در سیستم قضایی کشور گذشته، روند اصلاحی متوقف خواهد شد. نیروی توانمندی که بتواند این حرکت را ادامه دهد در سیستم قضایی نداریم. روند مبارزه با فساد که در قوه شکل گرفته بی تردید با کله به زمین می خورد. چون بعد از ایشان کسی را در این تراز نداریم.
🔸روند پاکسازی قوه از عناصر نامطلوب و مضر که بوی تعفن شان بی آید متوقف خواهد شد. به غیر از رئیسی ما چه کسی را داریم که بتواند ریشه و شاخ و برگ این شبکه نامطلوب را قطع کند؟ ایشان کاملاً مستحضرند که این شبکه ناسالم در مرکز و در خیلی از استان ها ریشه دوانده اند.
🔹روند پاکسازی شاید سالها طول بکشد. تا ریشه و شاخ و برگ ها شناسایی شوند. همان هایی که جلوی برگزاری دادگاه هفت تپه را گرفته اند، همان هایی که هنوز جلوی اجرای برخی احکام را گرفته اند و ... .
🔸جناب آقای رئیسی در مدت زمان کوتاه حضور خود در آستان قدس فعالیت های محرومیت زدایی در حمایت از مستضعفین را به اجرا در آورد که متأسفانه بعد از نقل مکان به قوه قضائیه آن فعالیت ها متوقف شدند. حال که در یکی دو سال گذشته توانسته اند در حوزه قضایی تحولی ایجاد کنند و البته این تحول تا نقطه مطلوب بسیار فاصله دارد، در صورت ورود به عرصه انتخابات متوقف شود. چنانچه ایشان در انتخابات ریاست جمهوری هم پیروز نشوند باز حضور ایشان در دستگاه قضایی تضعیف می شود و حمایت افکار عمومی را به دنبال نخواهد داشت.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴حتما عضو بدون سانسور شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 گرفتار دور باطل #احمدی_نژاد و #روحانی نشویم!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 «هذا فراق» احمدی نژاد و حاج قاسم!
🔹برخی کاربران مجازی از اظهارات #احمدي_نژاد در گفتگو با شبکه لبنانی #الجدید که از قضا ضدحزبالله لبنان هم هست تعجب می کنند! اما تعجبی ندارد. اگر به یاد بیاوریم وی دوسال آخر ریاست جمهوری اش که مصادف با بیداری اسلامی در منطقه از یک طرف و از طرفی ظهور داعش و النصره بود، مخالف مبارزه با داعش در سوریه و عراق بود و مخالفت خود را نه فقط در مقام مشورت که در عمل نیز با سپاه قدس و حزب الله لبنان برای حضور در عراق و سوریه اعلام می کرد و یکی از مهمترین دلایل انحراف احمدی نژاد از آرمانها و سیاستهای نظام اسلامی همین بود.
🔸او متاسفانه سپاه قدس و #حاج_قاسم_سلیمانی عزیز را در مبارزات منطقهای با گروهکهای تروریستی داعش و النصره تنها گذاشت و حاضر به حمایت مالی، معنوی و سیاسی از جبهه مقاومت نشد!
🔹اینجا نقطه آغازین "هذا فراق" بین احمدینژاد و دلسوزان وی بود که دولتش را با چنگودندان مقابل هاشمی و اصلاح طلبانی حفظ کرده بودند. احمدینژادی که روزی سمبل مبارزه با آمریکا و صهیونیستها بود و جمله مهم امام را که گفته بود «اسرائیل باید نابود شود» مکرراً تکرار می کرد و مایه امید مستضعفین جهان بود اما با تحلیل نادرست از شرایط منطقه و ظهور داعش، نقشه آمریکاییها را متوجه نشد و به انتقاد دلسوزان خود هم وُقعی ننهاد و حالا در مصاحبه اخیرش با «فیگارو» منفعلانه و ذلیلانه می گوید: «هیچوقت آن جمله (نابودی اسراییل) را نگفتم، ممکن است سخن کس دیگر را نقل کرده باشم!»
🔸ما دلمان از دست روحانی و وزرای هزار میلیاردی و ناکارآمدش خون است، درست؛ دلمان برای ساده زیستی و مردمی بودن و فسادستیزی و استکبارستیزی احمدی نژاد سال های اول تنگ است، درست؛ ما از لاریجانی ها و حدادعادل ها و ولایتی ها و تکنوکرات ها دل خوشی نداریم درست؛ اما به دام احمدی نژاد هم نمی افتیم! حتی اگر بگویند نظام اسلامی سرنگون شد بهتر است تا بگویند منحرف شد! ما چه کنیم که انسان ها تغییر می کنند؟
🔹اگر روزی می گفتیم هاشمی بارها تا مرز شهادت پیش رفت اما بعد، از وصیت نامه امام(ره) می خواندیم که ملاک حال فعلی افراد است. جمله حضرت امیر را بر فراز مبنرها برای نشر بصیرت می خواندیم که می فرمود: «زبیر همیشه از ما اهل بیت بود تا زمانی که فرزند نا مبارکش، عبدالله بزرگ شد». حالا احمدی نژاد روز به روز مواضع و رفتار سیاسی اش بدتر می شود که بهتر نمی شود! به گذشته خودش پشت کرده، به آرمان های انقلاب هم یک به یک پشت پا می زند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چرا مقایسه دولت #روحانی با حکومت عثمان غلط است؟
🔹مطالعه تاریخ و سپس أخذ فرمول برای تحلیل و تفسیر حوادث فعلی و آینده جامعه و تطبیق جریانات و شخصیت ها و عبرت گرفتن از تاریخ، لبه تیغ است که اگر درست انجام شود مایه بصیرت و در غیراینصورت مایه جمود فکری و خشک مغزی خواهد شد. هرکسی هر گونه دلش بخواهد افراد و شخصیت ها و حوادث را با هر حادثه ای مقایسه می کند!
🔸یکی از مثال های تاریخی که برخی از بچه بامعرفت های نظام (دلسوزان نظام) برای توجیه عدم برخورد با حسن روحانی از سوی دستگاه های نظارتی نظام مطرح می کنند ماجرای خلیفه سوم عثمان و برخورد حضرت امیرالمؤمنین با وی و قاتلان وی است.
🔹این بچه با معرفت ها می گویند ببینید حضرت امیر چقدر از عثمان دفاع کرد و حمایت کرد؛ چقدر به قاتلان وی گفت این کار را نکنید؛ خلیفه کشی نکنید. الان هم شبیه همان زمان است و رهبری از روحانی حمایت می کند؛ دفاع می کند و می گوید خلیفه کشی نکنید تا دولت روحانی تمام شود!
🔸متأسفانه بارها دیده شده مبلغین بزرگوار و تحلیلگران محترمی که این مسئله را مطرح کرده اند تا انفعال دستگاه های نظارتی را توجیه کنند و این انفعال را به گردن رهبری بیاندازند!
🔻به چند دلیل اساساً این مقایسه غلط اندر غلط است:
1️⃣ اولاً حکومت عثمان نامشروع بود و دولت حسن روحانی مشروع و قانونی است هم رأی مردم را دارد هم تنفیذ ولایت فقیه را. حکومت خلیفه سوم غاصبانه بود اما حکومت حسن روحانی با امضای ولی فقیه مشروعیت پیدا کرده است.
2️⃣ ثانیاً حضرت امیرالمؤمنین(ع) مخالف سرنگونی عثمان و حکومت کثیفش نبود. بلکه مخالف کشتن و قتل وی بود. حضرت، خلافت عثمان را نامشروع می دانست و چنانچه مردم او را سرنگون می کردند هیچ مخالفتی نداشتند. بلکه مسئله بر سر این بود که خلیفه را نکشید. بصورت مسالمت آمیز و قانونی او را برکنار کنید. الان هم بحث قتل و کشتن و اعدام رئیس جمهور روحانی که مطرح نیست که هر عقل سلیمی با این اقدام مخالف است بحث استیضاح و عزل قانونی وی است! راه مسالمت آمیز و انتقال قانونی قدرت.
3️⃣ ثالثاً حضرت امیر از هیچ فساد و ناکارآمدی و تخلف حکومت عثمان دفاع و حمایتی نکردند و نداشتند. الان هم همینگونه است که رهبری از هیچ تخلف و فساد و ناکارآمدی دولت دفاعی نکردند و نداشتند.
4️⃣ رابعاً ما به دولت حسن روحانی انتقاد داریم نقدهای جدی و مبنایی هم داریم اما مقایسه با غاصب حق اهل بیت علیهم السلام مقایسه ای ناصواب و نادرست است.
🔹متأسفانه دستگاه های نظارتی نظیر مجلس و قوه قضائیه نسبت به دولت فعلی طی 7 سال اخیر ضعف های جدی داشته اند. این ضعف ها و انفعال در برابر تخلفات و مفاسد دولتی ها و ترک فعل ها به هیچ وجه قابل دفاع و قابل توجیه نیست که بخواهیم با داستان های تاریخی آنها را توجیه کنیم!
🔸چنانچه مجلس شورای اسلامی (چه مجالس قبلی چه مجلس فعلی که هنوز 8-9 ماه از شروع به کارش گذشته) و دستگاه قضایی به وظیفه خود که همان ریل گذاری قانونی، نظارت بر دستگاه های اجرایی و تحقیق و تفحص ها و طرح سؤال و استیضاح و برخورد قضایی عمل می کردند قطعاً وضعیت اینگونه نبود.
🔹رهبر انقلاب در دوران مجالس لاریجانی، یک کلام در ممنوعیت استیضاح صحبتی نکرده اند و در این دولت نیز هیچ مخالفتی با استیضاح و طرح سؤال نداشته اند ولی باز نهادهای نظارتی انفعال خود را به گردن رهبری می اندازند و برخی از دلسوزان هم برای ماستمالی مثال دولت عثمان را می آورند!
🔸حالا که زمان گذشته و به انتخابات_1400 هم نزدیک شده ایم ولی عرض ما این است که این انفعال و عدم انجام وظیفه را نباید به گردن رهبری بیاندازید بعد برای توجیه به مثال حکومت عثمان مراجعه کنید!
❇️ پ.ن: البته این دولت در نارضایتی جامعه و سوءاستفاده از بیت المال برای خود و باند و جناح خود قطعاً قابل قیاس با حکومت عثمان هست. بحث ما درباره ممانعت حضرت امیر از قتل عثمان است نه ممانعت از سرنگونی.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 تحلیل امنیتی از #سراوان، ناشی از نگاههای سطحی است!
ماجرا روشن است..
🔹تبعیض و بیعدالتی بین استانهای شمالی و جنوبی منجر به افزایش فقر در سیستان و بلوچستان شده. مردم از ابتدائیات هم بیبهرهاند. معیشت و آب خوردنشان هم سال به سال بدتر شده.
🔹جوانان بیکار و بیکارتر شده و برای تامین معاش مجبورند به #سوخت_بری یا #قاچاق_سوخت! فرقی بین واژهها نیست!! این درد فراگیر است و بالای ۹۵ درصد مردم گرفتار این معضلاند...
🔹طبیعی است وقتی دولت بدون اینکه معاش و زندگیشان را تامین کند میخواهد همین تنها منبع درآمدشان را مختل کند یا دست به اسلحه میشوند، یا تجمع میکنند، یا ...!
🔹در این بین گروهکهای تروریستی که از طرف سعودی و آمریکا هم حمایت میشوند همچون مگس روی زخمها مینشینند!
🔹اینکه مسئولان، مدیران، علما، نخبگان و تحلیلگران ریشه حوادث سراوان و ناامنی مرزهای شرقی کشور را صرفاً از دریچه امنیت یا برخی تندروهای مذهبی تحلیل کنند، نگاه سطحی است. ریشه اصلی همان فقر، #تبعیض و بیعدالتی است. اگر بیعدالتی نباشد جوانان سراوان سوختبر نمیشوند؛ مظلومان پشت بهم نمیدهند که علیه حکومت و امنیت بشورند...
🔹چه خوش گفت حضرت علی #امیرالمومنین علیهالسلام که: "العدلُ جُنّهُ الدّول". عدالت سپر دولتهاست.
زنده باد مولای ما را که فرمود: "بالسیره العادله یُقهر المُناوی". با سیره عادلانه دشمن و معترض مقهور میشوند...
🔹وگرنه هر چه بگوئید و بگوئیم عناصر تروریستی فرمانداری را گرفتند، عناصر تروریستی پاسگاه را گرفتند و ...، بدون تلاش برای رفع فقر و بیعدالتی، هیچ سودی ندارد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
@modaresian
🔴 آخرین وضعیت کاندیداهای ریاست جمهوری 1400
🔻تحلیلی از آرایش #انتخابات_1400
🔹پیش بینی انتخابات ریاست جمهوری آتی بسیار پیچیده است و هیچ تحلیلگری تاکنون تصویر روشنی ارائه نکرده است. ولی می توان به گمانه زنی و بررسی احتمالات پرداخت. در ادامه چند نکته را مطرح کنم:
1️⃣ اول؛ وضعیت جبهه اصلاحات روشن نیست. علی رغم اعلام کاندیداتوری #علی_مطهری و حسین دهقان(وزیر دفاع دولت یازدهم روحانی) اما احتمال حضور پزشکیان، #محمدجواد_ظریف، سورنا ستاری، #سیدحسن_خمینی، #اسحاق_جهانگیری، محمدرضا عارف، نمکی وزیر بهداشت، آخوندی(وزیر سابق مسکن) و آذری جهرمی وجود دارد. اینکه چه کسانی رد یا تأییدصلاحیت می شوند معلوم نیست ولی بعید می دانم شاخص هایی همچون ظریف و جهانگیری و پزشکیان و علی مطهری از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند.
2️⃣ دوم؛ گزینه مورد حمایت حزب کارگزاران و جامعه روحانیت مبارز، #علی_لاریجانی است که بعید نیست جریان #ناسا(جبهه اصلاح طلبان) به او برسند. تأیید صلاحیت وی هم بسیار محتمل است.
3️⃣ سوم؛ حضور شخصیت هایی همچون #محمود_احمدی_نژاد و عزت اله ضرغامی نیز وابسته به حضور سایر اشخاص نخواهد بود. اینکه احمدی نژاد تأیید یا رد شود معلوم نیست ولی باتوجه به نظر شورای نگهبان در سال 96 احتمال رد شدن وی وجود دارد.
4️⃣ چهارم؛ حضور #سعید_جلیلی، #سعید_محمد، #محمدباقر_قالیباف، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محسن رضایی، رستم قاسمی، نیکزاد و ... منوط به حضور سیدابراهیم رئیسی است. به احتمال 90 درصد چنانچه رئیسی در انتخابات شرکت کند سایر شخصیت ها یا ثبت نام نمی کنند یا بعد از مناظرات به نفع وی کنار می روند. البته اینکه کدام شخصیت ها تأیید صلاحیت می شوند به احتمال زیاد سعید جلیلی، قالیباف و رضایی بتوانند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند؛ سایرین را نمی توان قضاوت کرد. سخنگوی شورای نگهبان هم اعلام کرده هیچ چیزی معلوم نیست و ما نمی توانیم تعیین تکلیف کنیم.
5️⃣ پنجم؛ در صورتیکه رئیسی حضور پیدا نکند حضور آقایان جلیلی و قالیباف و لاریجانی جدی است.
6️⃣ ششم؛ با توجه به اکثر نظرسنجی ها، حتی با حضور و تأیید صلاحیت افرادی همچون خاتمی، احمدی نژاد و غیره، انتخاباتی با مشارکت پائین و نهایت مشارکت متوسط را خواهیم داشت. لذا تکثر در جبهه ها و کاندیداها به نفع انقلاب و مردم است. تکثر کاندیداها و رقابت هرچه پرشورتر باشد مشارکت بالاتر خواهد رفت. چه بسا در انتخابات پیش رو رقابت بین بد و بدتر نباشد یا بین بد و خوب نباشد؛ شاید رقابت بین خوب و خوب تر شکل بگیرد. وقتی مشارکت پائین و متوسط است نیروهای انقلابی می بایست ثبت نام کنند و تصمیم گیری نهایی را به بعد از مناظرات بسپارند.
🔹در انتخابات مجلس گذشته(مجلس یازدهم) به کسانی که خود را دلسوز و نیروی انقلابی می دانستند توصیه کردیم که بگذارید رقابت شکل بگیرد و هر حزب و جبهه ای با یک لیست به میدان بیاید اما متأسفانه القای ترس بر بدنه انقلابی و ترساندن مردم از لولوی اصلاح طلبان، منجر به لیست ائتلاف شد و خیلی از نیروهای لایق و شایسته به پای جبهه وحدت اصولگرایی ذبح شد. اما همه دیدیم که جبهه اصلاحات با آنکه یک لیست به سرلیستی مجید انصاری منتشر کرد باز رأی نیاورد!
🔸حالا به صراحت می گوئیم نیروهای انقلابی روی #اصلح برنامه ریزی کنید و از تئوری های «اصلح – صالح مقبول» بپرهیزید. اگر دوگانه «اصلح – صالح مقبول» ذره ای در محضر رهبر انقلاب ارزشی داشت حداقل یکبار طی این سه دهه از آن تعریف می کرد ولی می بینید که مکرر در مکرر می فرماید: #مشارکت_حداکثری و #انتخاب_اصلح.
🔹حقیر تا این لحظه باتوجه به شناختی که از نامزدها دارم برخی را اصلح می دانم و نسبت به برخی چون شناخت کافی ندارم اظهار نظر نمی کنم تا اطلاعات بیشتری کسب کنم. امیدوارم با توجه به شرایط مهم و اساسی قوه قضائیه، جناب آقای رئیسی در دستگاه قضا بماند. چون نیرویی برای اصلاح قوه قضائیه نداریم. ان شاءالله خدا هم عنایت می کند و یک نیروی انقلابی مسلک، صادق و پاک و اهل طرح و برنامه انتخاب خواهد شد.
🔻در پایان؛ باید منتظر شرایط پیش رو و آرایش انتخابات ماند و اعلام حمایت واقعاً زود است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 شهید مطهریام آرزوست!
🔹واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور گفته ما خودمان قیمت دلار را بالا بردیم! در همین حین بخشی از سخنان آیتالله علمالهدی در فضای مجازی به شدت بازنشر و ضریب خورد. این یعنی جابجایی اولویتها و اصل و فرع نکردن در فضای رسانه!
🔸اما واقعاً چرا آیتالله عزیز ما گزک دست مدعیان پوچ اندیش دهند؟ این سوالی است که سالها بیجواب مانده!
🔹مثلاً چرا آیتالله، نام و نام خانوادگی همسر مرحومهاش را روی سنگ قبر ایشان ننوشته؛ دلیلش را نمیدانیم!
🔸یا فرمودهاند پدر و مادر همدیگر را جلوی فرزندان و دیگران، با اسم کوچک صدا نزنند. سلمنا؛ ولی بعید میدانیم اکثریت مردم هم این نکته اخلاقی را متوجه نباشند.
🔹یکی از دوستان، مطلب کوتاهی از استاد شهید مطهری ارسال کردهاند که مطالعه آن بسیار جالب است:
"آنچه بعدها حتی در میان متشرعین تحت تأثیر عادات و عرفها پیدا شد مافوق توصیههای اخلاقی اسلامی مسلّم است. در عرفهای متأخر حتی ذکر نام همسر نوعی کشف عورت تلقی میشود! پیغمبر اکرم و امیرالمؤمنین و سایر ائمه اطهار در محاورات خود نام همسرشان را میبردند که خدیجه یا فاطمه یاامّ حمیده چنین و چنان کرد؛ ولی امروز اگر یک مرجع تقلید نام همسر خود را بدون تعبیراتی از قبیل «اهل بیت» یا «والده فلانی» یا «خانواده» و امثال اینها ببرد کاری زشت تلقی میشود؛ درصورتی که رسول اکرم از همسرش با کلمه «حمیرا» تعبیر میکند که نشان دهنده زیبایی و رنگ پوست اوست... "
🔻جوانان ما باید اسلام را لابلای کتب شهید بهشتی و مطهری جستجو کنند...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 نتیجه ۱۶ سال تئوری #صالح_مقبول؟
#قالیباف
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3