eitaa logo
فرزند پروری ۷ الی ۱۲ سالگی (زمانی)
644 دنبال‌کننده
1هزار عکس
230 ویدیو
2 فایل
ارتباط با مشاور @zamanimoshaver99
مشاهده در ایتا
دانلود
دو دست و یک فرمانده آیت الله : شما، هم‌دست راست دارید✋ و هم‌دست چپ🤚، اگر این دو به‌صورت مستقل تصمیم میگرفتند، شما دیگر با این دودست نمیتوانستید کاری را انجام بدهید. اما چون این دودست خود تصمیمگیرنده نیستند، بلکه مغز و اراده انسان است که بر دست راست و چپ حکومت میکند و اوست که تصمیم میگیرد، لذا دست‌ها باهم همکاری میکنند و هماهنگ‌اند. حال فرض کنید، اگر پدری نسبت به بچه‌ی خود تندی کند، مثلاً بگوید: چرا این کار را کردی؟ آن‌گاه مادر بگوید: اتفاقاً کار بچه درست بوده و خوب کاری هم کرده است. یا یکی به بچه بگوید: تو خیلی بیادب هستی. دیگری به او بگوید: اتفاقاً تو از همه مؤدبتر هستی. یکی بچه را بزند و دیگری او را نوازش کند. چنین برخوردهایی موجب میشود که 👇 1⃣بچه بی‌تربیت بار بیاید. 2⃣وقتی این‌گونه عمل شود، بچه شکایت پدر را به مادر و شکایت مادر را به پدر میبرد 3⃣ضمن این‌که بین آن‌ها دعوا راه میاندازد، خود بچه نیز نسبت به پدر و مادر بی اعتقاد و بی اعتنا میشود.
❗️ درد دل کردن با کودک به او آسیب زیادی می زند مانند: ایجاد خشم و عصبانیت، حرمت نفس بسیار کم، احساس گناه و خجالت، احساس تنهایی و جدایی، خود تباهی یا تصمیمات اشتباه در زندگی گرفتن، اضطراب یا افسردگی، بی اعتمادی به افراد. کودک قرار است با والدین خود درد دل کند و آنها را دوست خود بداند، اما والدین قرار نیست با فرزند خود درد دل کنند و آنها را دوست خود بدانند. 🌿🌷
"به همسرتون بیش از اندازه بدبین نشوید!" ▪️گاهی مردهایی را دیده‌ایم که وفادار بوده‌اند، اما به این دلیل که همسرشان بی‌اندازه آنها را متهم به خیانت کرده است، آگاهانه دست به خیانت زده‌اند!!! ▪️این مردان به نقطه‌ای رسیده‌اند که همان ضرب‌المثل معروف ماست: «آش نخورده و دهان سوخته.» پس فکر کرده‌اند وقتی اینقدر باید برای کاری که نکرده‌اند متهم شوند، پس بهتر که آن کار را انجام دهند. ✅ در واقع ترس از خیانت همسر باعث شده که بدترین ترس او به واقعیت تبدیل شود.
چند بار به فرزندتان گفته‌اید كه دوستش داريد و به او افتخار می كنید. كودک هيچ تعريفی از خود ندارد و ما به عنوان والدين فكر و باور او را شکل می‌دهیم. پايه بهداشت روان است. عزت نفس یعنی باوری که هر فرد از خود دارد و به نوعی دیگر یعنی خودمان را با تمام ویژگی های که داریم دوست داشته باشیم و در نظر خودمان فرد ارزشمندی باشیم. عزت نفس سلاح کودک در برابر چالش های دنیاست و کودکانی که احساس خوبی در مورد خود دارند راحت تر با مشکلات مقابله می کنند. حتی اگر با همسرتان در اوج تفاهم باشید ، در زمینه روش تان باید دوباره بر سر میز مذاکره بنشینید و با هم به تفاهم برسید. این هماهنگی و یکی از مهمترین کلیدهای تربیت فرزند است. مادر اخم می کند و پدر لبخند می زند. این فرمانده دستور حمله می دهد و آن یکی دستور عقب نشینی. با این وضعیت کودک و نوجوان شما هرگز نخواهد فهمید که چه کاری خوب است و چه کاری بد! این تعارض ، یعنی دوگانگی در سبک فرزندپروری والدین ، سم مهلکی برای شخصیت‌ کودک و نوجوان است. فرزند شما در این خانواده ، هرگز احساس امنیت نخواهد کرد و این مسأله او را دچار و می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زیاد پیش می‌آید که وقتی کابوس می‌بیند با پریشانی و چشمان اشک‌آلود از خواب بپرد. درک تفاوت و واقعیت برای کودکان کم‌سن دشوار است و بنابراین ممکن است بعد از دیدن راحت آرام نشوند. هر چه بیشتر می‌شود بهتر می‌تواند درک کند که خواب فقط خواب است و واقعیت ندارد. اما حتی کودکی که تفاوت خواب و بیداری را هم می‌فهمد همچنان به تسلا و آرامش‌خاطر از جانب شما نیاز دارد دیدن هر از چندگاه طبیعی است. خودتان را نگران آن نکنید. کودکانی که قوه تخیل قوی‌تری دارند ممکن است نسبت به سایر کودکان به دفعات بیشتری ببینند. اگر کودکتان از این دسته است باز هم جای نگرانی نیست. کودکانی که در راه می‌روند یا دچار وحشت شبانه می‌شوند هم بیشتر از سایر کودکان احتمال دارد که کابوس ببینند.
چطور وحشت شبانه کودک را مدیریت کنیم؟ ✅ در هنگام رخ دادن وحشت شبانه کودک را بیدار نکنید. اگر او را بیدار کنید احتمالاً فقط با یک کودک گیج و بهت‌زده مواجه خواهید شد. اگر او را بیدار نکنید کودک سریع‌تر به پایان می‌رسد و کودک اصلاً آن را به خاطر نخواهد آورد. ✅ اگر فرزند شما هر شب سر یک ساعت مشخص دچار وحشت شبانه می‌شود، نیم‌ساعت قبل از آن زمان با ملایمت او را بیدار کنید و بعد کمکش کنید دوباره بخوابد. این روش برای بعضی از مؤثر است. ✅ وحشت شبانه در دو تا چهار ساله از همه رایج‌تر است، اما در سنین دیگر تا دوازده‌سالگی هم ممکن است اتفاق بیفتد. در بیشتر این کودکان، این وحشت‌ها با شروع دوران پایان می‌پذیرد.
تربیت‌جنسی‌کودکان💮 حوالی ده سالگی اغلب کودکان تا حدودی با جنبه های بدنی بلوغ ،آشنا و هویت جنسی،تثبیت می شود. در این گروه سنی به تدریج کودکان ،احساس حجب،حیا و شرم کرده و بازی های جنسی را از اطرافیان خود مخفی می نمایند. 🌿🌷
امیرالمومنین علیه السلام زیاده روی در سرزنش آتش لجاجت را شعله ور می کند
تربیت‌جنسی‌کودکان💮 شش تا دوازده سالگی در سنین 8سالگی مسایل جنسی به موضوعی مهم برای بحث و جلب توجه دوستان تبدیل می شود. کودکانی ک اظهار اطلاعات بیشتری در مورد مسایل جنسی می کنند؛ مورد توجه دوستان قرار می گیرند. در این سن(در هر دو جنس) داشتن اطلاعات علمی و کافی در زمینه تغییراتی که طی فرایند بلوغ ایجاد می شود لازم است. 🌿🌷
تربیت‌جنسی‌کودکان💮 حوالی ده سالگی آموزش تربیت جنسی به کودکان 🔴به صورت غیر مستقیم و به تدریج  انجام می گیرد. 🌿🌷