eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
38.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک حلوا رو خاص و شکیل درست کن 🔵مواد لازم کیک شکلاتی ✅تخم مرغ: 6عدد ✅شکر: 185 گرم ✅آرد: 230گرم ✅پودرکاکائو: 2 قاشق غذاخوری سرپر ✅روغن مایع:100گرم ✅گلاب: 2قاشق غذاخوری ✅بکین پودر: نصف قاشق غذاخوری ✅قالب ۲۰×۳۰ ⭕️ توضیحات کامل در فیلم داده شده 💜فقط سفیده حتما ۱۵ دقیقه فریزر کنید ابتدا سفیده خنک رو با دورتند میزنیم یه مقدار خودشو گرفت مقداری از شکر رو نم نم اضافه میکنیم و ۱ دقیقه میزنه و زرده و بقیه مواد ۷ دقیقه هم میزنیم. 🔥حتما 10دقیقه قبل فر رو روشن کنید ⏲دمای فر:160 تا 180 ⏲دمای توستر:150تا 165 ⏰تایم پخت: 45 تا 50 دقیقه 🔵مواد لازم حلوا زعفرانی ✅آب : 400گرم (دو لیوان فرانسوی) ✅شکر :400گرم ( دو لیوان فرانسوی) ✅گلاب : سه قاشق غذاخوری ✅زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری ✅هل ساییده : سرقاشق چای خوری ✅آرد سفید : 250گرم (دو لیوان فرانسوی) ✅روغن مایع: 200گرم (یک لیوان فرانسوی) 🔵ابتدا شکر+آب+گلاب+زعفران دم کرده+هل ساییده رو میریزیم در ظرفی و هم میزنیم و زیر گاز زیاد تا به نقطه جوش برسه وقتی جوشید یک دقیقه میذاریم بجوشه و خاموش میذاریم کنار 🔵آرد رو در ظرفی با شعله کم تفت میدیم تا خامی آرد گرفته شه حدود ۲۰دقیقه بعد روغن مایع اضافه حدود ۳۰ثانیه تفت میدیم و مجدد اینجا شربت رو داغ میکنیم و کم کم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم زیر گاز کم هست شربت که تمام شد هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسیم و از روی گاز برمیداریم و تا گرم هستش با لای کیک رو برش میدیم و حلوا میزنیم و جفت میکنیم @videocake2 منبع پیج 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/mycakee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حس اینکه خودت توی خونه نون درست کنی خیلی عالیه👌💪 نان خشک پنیری / با طعم های مختلف نکات اساسی مواد اولیه: آرد 315 گرم نمک یک سوم قاشق چایی زردچوبه 3 گرم پنیرخامه ای 100 گرم شیر 50 گرم روغن مایع 30 گرم آب 100 گرم شیرخشک 10 گرم دمای فر 170 درجه سانتی گراد زمان پخت 18_20 دقیقه منبع پیج @h.d.cake https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
24.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحترین و لطیف ترین  حلوای زعفرانی رو بدون آرد   این مدلی درست کن👇 با بيسکوئيت پتی بور ده دقیقه ای این حلوای لطیف و خوش عطر رو درست کن 😍 مواد لازم 📌بيسکوئيت پتی بور یک لیوان 📌شکر نصف لیوان 📌روغن مایع یک سوم لیوان 📌کره ۲۰ گرم 📌آب یک لیوان 📌گلاب یک چهارم لیوان 📌زعفران دم کرده ۲ ق غ 📌پود هل نصف ق چ 🔴نکات ✅بيسکوئيت رو کاملا پودر کنید و حتما الک کنید ✅آب و شکر نیاز نیست بجوشه همینکه شکر حل شد از روی حرارت بردارید ✅به جای پودر هل عرق هل هم میتونید بریزید ✅اگه دوست داشتید رنگ حلوا روشن باشه پودر بيسکوئيت رو کمتر تفت بدید @kadbanoo.32 منبع پیج 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/mycakee
‌🏴 ﷽ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین 🏴
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش حلوا عربی دوستای عزیزم سلام🤗 حلوا عربی از اون حلواهای خوشمزس ☺️ بافتش لطیفه و خیلی راحت ماسوره میخوره🥰🥰 حتما امتحانش کنین مطمئنم خوشتون میاد آردسفید ۱۵۰ گرم ( ۱پ+۲ ق س) نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم ( ۱ پ) شیرخشک ۱۰۰ گرم ( ۱ پ) روغن ( ترکیب روغن مایع و جامد یا کره) ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم (یک تا یک و نیم پ) 🔴شیرخشک حتما باید شیرین باشه 🔴حتما ترکیب شیرخشک و آرد و نشاسته بعد از تفت دادن الک بشه 🔴برای روغن من ترکیب جامد و مایع و کره استفاده کرده میتونین فقط روغن مایع و کره استفاده کنین 🔴موقع اضافه کردن شربت حرارت خاموش باشه بعد روشن میکنیم تا حلوا به غلظت دلخواه برسه شربت حلوا شکر ۳۵۰ گرم ( ۲ پ سرخالی) آب ۵۵۰ گرم ( ۲ پ+ ۳/۴ پ) گلاب ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ) زعفران کمی دانه هل ۲،۳ عدد 🌷شربت ۵ دقیقه بجوشه کافیه 🌷شربت باید به دمای محیط برسه @fateme.d67 منبع 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
27.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای ویفرشکلاتی طعم بهشت میده 😍 ✅شکر: 200گرم (یک لیوان پر) ✅آب:250 گرم )یک لیوان+ته لیوان) ✅گلاب : سه قاشق ✅زعفران دم‌کرده دوقاشق ✅پودرهل: سرقاشق چای خوری ✅آرد سفید: 125گرم(یک لیوان) ✅آرد نخودچی: 125گرم (یک لیوان) ✅روغن مایع: 170گرم (2 سوم لیوان) ✅کره: 50 گرم ⭕️ابتدا شربت رو درست میکنیم 🔵ابتدا آرد سفید رو در ظرفمون حتما الک میکنیم و با شعله متوسط تفت میدیم حدود ۳۰ دقیقه تا خامی آرد گرفته بشه در این مرحله هرچی بیشتر آرد رو تفت بدین نتیجه حلواتون تیره تر میشه در ادامه آرد نخوچی هم الک میکنیم و تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه حدود۲۰ دقیقه و یکم رنگش طلایی شه فقط آرد نخودچی زود میسوزه پس قافل نشید مدام هم بزنید 🟣باید شربت داغ باشه اضافه کنین 🔵به ازای ۱۵۰گرم شکلات بنماری شده ۲۰گرم روغن مایع اضافه میکنیم و هم میزنیم و روی حلواهای ویفری مون روکش میکنیم.ومیزاریم یخچال @Videocake2 منبع پیج 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/mycakee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه رنگ دسر با سه طعم پرطرفدار و خوشمزه🌷 خیلی هم سریع آماده میشه مواد لازم: شیر---۲پیمانه شکر---۱/۴ پیمانه---میتونید بیشتر هم اضافه کنید وانیل---۱/۴ ق چ ژلاتین---۲ قاشق غذاخوری (پر نباشه) خامه---۱۰۰گرم پودر کاکائو--۲ق غ نسکافه ----۱ق غ اگه خواستید در قالب بزرگتری درست کنید با لیوان اب سایز قالب دسرتون رو اندازه بزنید و به همون مقدار مواد رو‌بیشتر کنید. . .منبع پیج. shaghayegh.rasooli@ https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac