May 11
4_5841498763461394668.mp3
4.36M
* #کلیپ_صوتی #شعبان #رمضان
بسیار زیبا
🎧 موضوع: توصیههای پایانی ماه شعبان برای آماده شدن جهت ماه مبارک رمضان
🎤 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
⏱ زمان: ۷ دقیقه
📥 حجم: ۴ مگابایت
🔺 @nasery_ir
#شاکله #عمل #نیت
🔻انسان ترکیبی است از یک مثلث، در شاکله، در ساختار، در شخصیّت؛ یک قسمت آن، عمل است، یک زاویۀ دیگرش، عامل است یعنی چه کسی چه گفته. یک زاویه نیّت است؛ این عمل و عامل با هم تعامل میکنند و انسان را رشد میدهند.
🔸انسان روی پلۀ اوّل ایمان است، مرتّب نماز میخواند، این نمازی که صادر میشود از عاملی هست و از شخصی هست و از شخصیّتی هست و از شاکلهای هست و از ساختاری هست که در مرتبۀ اوّل ایمان قرار دارد ولی همین اعمال و تکرار این اعمال، او را میرساند به مرتبۀ دوم ایمان.
🔸این عمل، مؤثّر بود و عامل را از پایۀ یک به دو رساند. الآن در سال آینده، عامل که عملی را انجام میدهد، عاملی است که اعمال و مرحلۀ دوّم و مرتبۀ دوّم از ایمان از او صادر میشود. ارزش این اعمال، بیشتر از پارسال است. عامل یک پلّه، رشد ایمانی کرد. به همین ترتیب، مثل [یک نردبان] یک پا این طرف، یک پا آن طرف، میرود بالا. عمل و عامل با استمداد از اخلاص.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺«الهادی»؛ کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
#یمن #تبلیغ
🔻به قول یکی از دوستان _از مسئولین مربوط با یمن_ میگفت که الآن اهل یمن خیلی از حیث اعتقادی به تشیّع نزدیک هستند. در این حوزه حداقل 1000 نفر میخواهیم که طلبه باشند، فاضل باشند، کار کرده باشند، منطقه را شناخته باشند، عِلمیّت داشته باشند، زبان هم آشنا باشند، 1000 نفر را یکجا بفرستیم برای تبلیغ تشیّع، نیاز هم هست، آنها هم میپذیرند.
🔸 [اما] گاهی ده نفر هم نیست. این است که شیعه باید برای نشر معارف اهل بیت رشد کند. این یک منطقه است، مناطق دیگر هم، تشنۀ این معارف هستند. نمیدانید اهل بیت (علیهم السلام) چه کردهاند در معارفی که القاء کردهاند!
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺«الهادی»؛ کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
🔻مدیریت تکلّم و تخاطب، اتفاق غریبی دارد میافتد؛ انسان یک مفهومی را صید میکند، در این صید مفهوم، لباس لفظ بر آن میپوشاند. گاهی در تبیین آن مفاهیمی که صید کرده است، قدرت بیان ندارد، در القاء مفهوم گره میافتد؛ چه نظم باشد، چه نثر باشد، چه عربی باشد، چه فارسی باشد.
🔸عرض میکند: «وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي» (و گره از زبانم بگشاى. طه، 28) گره را از زبان من باز کن، که من بتوانم آن مفهومی را که صید کردهام به مخاطبم ارائه کنم، تحویل دهم، راحت باشم. در مرحله بعد گاهی این خوب ارائه میکند، مخاطب خوب نمیتواند بگیرد، میفرماید: «يَفْقَهُوا قَوْلِي» (تا سخنم را دريابند. طه، 28) یعنی ارتباط ما را با مخاطب به گونهای قرار بده که روان باشیم. او منتقل به معنا شود.
🔹 اینها همه کمک های نور الهی و اهل بیت علیهم السلام است. تخاطب حاصل میشود، مفاهیم صید میشود، القاء و ارائه میشود، مخاطب میگیرد، تعامل شروع میشود. اینها از اعجاز قرآن است که حدّ و حدودها را میشناسد، ارائه میکند، فقط دقت ما را میخواهد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در همه شبکههای اجتماعی: @nasery_ir
گفتاری متفاوت و زیبا از حجتالاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در مورد حقیقت نماز :👇
http://bonyadhad.ir/10108
#ارتباط_با_ارواح_اولیا
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
#تلاش
🔻سیدرضا هندی، شخصی بود در زمان مرحوم حاج عبدالکریم حائری مؤسس حوزۀ علمیۀ قم، از هندوستان آمده بوده به قم. مرد بسیار عابد و زاهد و دانا و فرهیختهای بوده است. به قم آمده، میمانده و خدمت علماء میرفته است.
🔸و به او میگویند: چه شد که شما به قم آمدی؟ میگوید: من با کتاب معراج السعادة- از کتب علمای شیعه ایران- برخورد کردم، متوجه شدم که رگهای از حیات اخلاقی و تربیتی و معنوی دین دست اینها است، بلند شدم به ایران آمدم. اینجا هم که میآید، خدمت آقا میرود، همدان میرود، مدتی میماند در قم خدمت بزرگان، ولی یک تکیه کلامی داشته که به مناسبت عرض میکنم. میآمدند خیلی از آنها که در بحث اخلاق کار می آمدند و او را می دیدند.
🔹تکیه کلامش این بوده که میگفته: بخواهی میتوانی، نخواهی نمیتوانی. این یک حقیقتی است که خدای متعال قدرت را فقط به انسان داده و اولویتهایش را مشخص کرده است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#امام_خمینی #قرآن
🔻یکی از اساتید و بزرگان میفرمود که مرحوم امام را در نجف در حرم آقا امیر المؤمنین در ایوان طلا دیدم. دست گذاشتم روی شانۀ ایشان و گفتم: آقا به جان این امیر، من شما را خیلی دوست دارم، فقط بگو چه کردهای که این صمود را پیدا کردی، این وجود را پیدا کردی؟ این معنویت را پیدا کردی؟
🔸گفت: ایشان گوش داد و وقتی من صحبتم تمام شد فرمود: قرآن، قرآن، قرآن. ولی همانجا هم آقا فرموده بود: مراحلی دارد؛ مرحلۀ اولش، ارتباط است. ارتباط با قرآن، تلاوت و توجه است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#تبلیغ
🔻رشد و صلاح در جامعه، بر سه رکن استوار است. یکی خود مُبَلّغ است که آشنا باشد، مهذّب باشد، نیت خالص داشته باشد، هوشیار باشد، افکار و برنامههایش را مدیریت بکند.
🔸یکی دیگر مربوط به محتوای مطالب تبلیغی است. چه چیزی برای ارائه انتخاب شود؟ و بخشی مربوط به مخاطبین هست، که بدانیم کجا واقع شده ایم؟ وما در هر سه بخش نیاز به مطالعه داریم وحتی سزاوار است مطالب مربوط به این سه بخش تدوین شود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#قرآن
🔻یک مرحله از مراحل سبعۀ ارتباطی با قرآن، این تلاوت است. هرچه که پیش میرویم، دقیقتر و دقیقتر میشود. اهل بیت را اگر در قرآن پیدا کردی، دیگر رها نمیکنی. به یقین میرسی. بیش از این ما کار داریم با قرآن تا برسیم به سور قرآن، تا برسیم به مطالب قرآن. فرق میکند.
🔸فرض کنید این روایات به ما میگوید که آیت الکرسی، سید الآیات است؛ یعنی چه؟ یعنی آیات هم با هم متفاوتند. کدام آیه؟ چگونه ارتباط برقرار کردی؟ چگونه ارتباط برقرار کنیم؟ چگونه از این داروخانۀ معنوی استفاده کنیم؟ حتی برسد به کلمات قرآنی، حتی برسد به حروف قرآنی؛ «بسم الله الرحمن الرحیم* کهيعص» (کاف، هاء، یاء، عین، صاد)؛ یعنی چه؟ یعنی باید کار کنیم. باید ارتباط پیدا کنیم. از این مقاطع به بعد، آرامش میخواهد، توجه میخواهد، احترام میخواهد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
🔻شناسه رسمی حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔸اینستاگرام:
▪️ instagram.com/nasery_ir
🔹تلگرام:
▪️ t.me/nasery_ir
🔸ایتا:
▪️ eitaa.com/nasery_ir
🔹سروش:
▪️ sapp.ir/nasery_ir
🔸بله:
▪️ ble.im/nasery_ir
🔹گپ:
▪️ gap.im/nasery_ir
🔸آپارات:
▪️ aparat.com/nasery_ir
#تبلیغ
🔻گاهی گفته می شود: مثلاً تبلیغ باید بروزرسانی شود، البته این موضوع با نحوه ی تبلیغ سنّتی منافاتی ندارد. جامعه ما هزار و چند صد سال است که میهمان این سبک سنّتی است و پربرکت و مؤید بوده است.
🔸خدا میداند چه برکاتی نصیب میشود وقتی یک طلبه معمم وارد یک محل میشود. (ممکن است خودش یا دیگران ندانند) که ایشان با عمامه میرود، نمازش را اقامه میکند و با مردم ارتباط برقرار میکند، چه برکاتی دارد!
از یک سرمایه عظیمی دارد نگاهبانی میشود؛ منتهی هر کسی به حسب توانایی خودش و منطقهای که در آن هست. ولی کار عظیمی دارد اتفاق میافتد و این سبک سنّتی نباید از جامعه گرفته بشود.
🔹حالا که فصل عزّت روحانیت است، حتی مواقعی که سخت بوده است، افراد دلسوز به خاطر داشتن امضای حضرت بقیة الله پای پروندۀ روحانیتشان، دست از این نوع تبلیغ بر نمیداشتند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#انقلاب_اسلامی #تبلیغ #امام_خمینی
🔻ما اگر مروری بر تاریخ صد سال گذشته داشته باشیم می بینیم که چه عمامههایی را برداشتند. چه آقایان، چه فضلایی بودند که نمیخواستند با دولت پهلوی همکاری کنند. حتی حاضر به امتحان دادن نبودند با اینکه فضلش را داشتند و سختیها را تحمل میکردند.
🔸چه توهینهایی که مأمورین آنها، به یک روحانی عالم وارسته بزرگوار می کردند. ولی آنها به تبلیغ سنّتی در حد توان خودشان اهتمام داشتند و این باعث شد که دین خدا در بدنۀ اجتماع ثابت و استوار بماند؛ تا یک نفری [حضرت امام ] که سختیهایی در این زمینه کشیده بود و حکومت رضاشاهی و سختیها و ضدیّتش با دین را دیده بود و دلسوخته بود ایستاد، و انقلابی به پا شد و در این فضا الان ما باید قدردان نعمتهای الهی باشیم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#قرآن #تبلیغ
🔻یک روشی در ارتباط با قرآن هست -که الان این را به موضوع تبلیغ تعمیم میدهم- و آن این است که از حیث مدیریت تبلیغی، هر محدودهای که، برای ورود به فضاهای تبلیغی هماهنگی شد، سالهای دیگر کمتر از این نباشد، بلکه بیشتر باشد، و این یک روند رو به رشدی را تعریف میکند.
🔸در ارتباط با قرآن هم همینطور است، هر مقداری را دوستان اشتغالی داشتند، تلاوت و انسی داشتند هیچ وقت از دست ندهند. اینگونه نباشد که یک روز پنج آیه، یک روز یک جزء و دو جزء تلاوت کنند بلکه یک نظمی را داشته باشند، منتها کمتر از قبل نباشد، گاهی بیشتر هم بشود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥 موضوع: یادی از مرحوم #آیت_الله_قاضی و #علامه_طباطبایی قدس سرهما
⏱ زمان: ۲ دقیقه
📥 حجم: ۴ مگابایت
🔺 @nasery_ir
#قرآن #امام_زمان #تشرف #آیت_الله_بهجت
💠 با قرآن چه کردیم؟
🔻یک روز خدمت آیت الله بهجت رحمه الله بودیم ایشان میفرمودند: یک نفر آمد کنار محراب به من گفت: خیلی در صدد بودهام و تلاش کردهام که حضرت بقیة الله روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء را ملاقات کنم.
🔸آیت الله بهجت فرمودند، در این فکر رفتم که قرآن عِدلِ [همتا] امام زمان علیه السلام است، عِدلِ اهل بیت است، عِدلِ رسول خداست، عِدلِ امیرالمؤمنین است... با قران چه کردیم؟ ما چه کار کردیم برای ارتباط با این قرآنی که در اختیار ما هست ؟ فکر میکنیم حالا خدمت حضرت برسیم چه اتفاقی میافتد؟ این فرمایش ایشان بود.
🔹ملاقات امام زمان یک نصیب خاصی است برای دلهای سوخته و جانهای گداخته، هنیئاً لَهُم. ولی قرآن که در اختیار ما هست، چقدر با ادب در محضر قرآن ایستادهایم و قرآن خواندهایم و توجه کردهایم؟! ما خیلی بازیگوشی میکنیم، ما خیلی بدهکار هستیم انصافاً. به این راه بدهکار هستیم. گاهی با معادلات باطل خودمان را طلبکار نپنداریم، کافی است همین یک نعمت قرآن را از ما بازخواست کنند که با آن چه کردید؟
🔸قرآن حاصل زحمات همۀ انبیاء و رسول خدا و اهل بیت است. و میتوانستی ارتباط ایجاد کنی، میتوانستی بهره ببری، ما کم میگذاریم و کم کاری میکنیم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#تبلیغ
💠 ضرورت تبلیغ
🔻تبلیغ یک ضرورت است، منتهی مدیریت میخواهد؛ نه اینکه در طول سال از درس و بحث بمانی، و فقط به دنبال تبلیغ باشی، نه اینکه بمانی و تبلیغ را رها کنی، اصل توجیه طلبگی ما همین خواهد بود، چند سالی در حوزه ماندی، با فرهنگ قرآن و اهل بیت آشنا شدی حال ارائه کن.
🔸شما مطالعه کردی، در درس شرکت کردی، شما به نتیجه رسیدی، فکر نکن که همه مردم، این اندوختهها را دارند. مردم تشنه این نوع مطالب هستند، تشنه یک تفسیر صحیح از آیات هستند، تشنۀ یک صبغۀ معنوی هستند. تشنۀ یک برداشت تربیتی قرآن هستند، مردم را تردیدها و شبهات بیچاره میکند...
🔹شما بر اثر مطالعه، ممارست، رفت، آمد، با این سبک زندگی آشنا شدی، به اطمینان رسیدی. احترام برای قرآن و تکتک آیات قرآن قائل بودی. و همه را طبق نظمی الهی، علمی، منطقی میدیدی و میبینی. خیلیها منتظر این هستند که از شخصی که خودش هم به نتیجه و آرامش و اطمینانی رسیده بشنوند و استفاده کنند. و اصلاً سازۀ جامعۀ شیعی ما در طول قرون گذشته به برکت همین تبلیغها برپا و برجا مانده است. این یک وظیفه بسیار خطیر است، این باید یک قاعدۀ جا افتاده و تثبیت شده بشود که طلبه بدون تبلیغ نمیشود، باید یک کار تبلیغی انجام دهد، باید این پیام الهی را برساند. کار انبیاء است...
🔸و کسانی که موفق به حضور در فضای تبلیغ میشوند برکاتش را خودشان حس میکنند. شاید آن موقع سختشان است، درگیر هستند، مطلب باید آماده کنند، دلهره دارند. روبهروی جمعیت باید بایستند، [شاید آن موقع به برکات کار خود توجه نداشته باشدولی این برکات برای او هست]
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
صوت حجت الاسلام ناصری 98-2-10.mp3
18.18M
#سخنرانی_صوتی #حیات_طیبه
🎧 موضوع: دلمردگی و راهکار عملی برای درمان آن
🎤 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🗓 تاریخ جلسه: ۱۳۹۸/۲/۱۰
⏱ زمان: ۲۵ دقیقه
📥 حجم: ۱۷ مگابایت
🎞 دانلود فیلم جلسه با کیفیتهای مختلف از آپارات: aparat.com/v/9GDY8
🔸با توجه به محتوای ویژه این سخنرانی استفاده از آن به همه دوستان سفارش میگردد.
🔺 @nasery_ir
50.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_تصویری #حیات_طیبه
🎥 موضوع: دلمردگی و راهکار عملی برای درمان آن
🎤 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🗓 تاریخ جلسه: ۱۳۹۸/۲/۱۰
⏱ زمان: ۲۵ دقیقه
📥 حجم: ۴۷ مگابایت
🎞 دانلود فیلم جلسه با کیفیتهای مختلف از آپارات: aparat.com/v/9GDY8
🔸با توجه به محتوای ویژه این سخنرانی استفاده از آن به همه دوستان سفارش میگردد.
🔺 @nasery_ir
#قرآن #توجه
💠راهگشایی قرائت قرآن
🔻دوستان حوزوی ما که غالباً الحمدلله با ترجمه ومفاهیم قران آشنا هستند؛ گاهی سوال می شود افراد غیر حوزوی که در ارتباط با قران ودرک مفاهیم وترجمه ان دچار مشکل هستند و آن انس و توجه لازم برای او اتفاق نمی افتد، آنها چه کنند؟ برای همینها هم باز قرائت قرآن بهتر است [و راهگشاست].
🔸و اصلاً توجه، معنایش تحریک خیال نیست. یک نفر بگوید من همزمانی که میگویم بسم الله الرحمن الرحیم، باید بدانم یا فکر کنم یا تخیل کنم که به نام خداوند بخشندۀ مهربان، مثلاً، یا مشابهش ، خیر. توجه یک حس و حالی است که با تلاوت میآید و هر کسی که پیدا کرد متوجه میشود که یک حسی است ماوراء این صحبتها.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#قرآن #توجه
💠قرآن و حضور قلب
🔻شخص میگوید اگر این مقدار قرآن بخوانم، توجه [و حضور قلب] ندارم. درحالی که توجه را باید درستش کرد، نه اینکه تلاوت را از خودت بگیری؛ توجهش کم است باید توجه را به قرائت اضافه کرد. بر فرضی که این التزام را داشته باشی که، تلاوت خوب، قابل توجه (یعنی زیاد خواندن)، بر فرضی که بخشی از این تلاوت را سحر انجام بدهی، با توجه انجام بدهی و برای خودت دورۀ ختم قرآن داشته باشی باز دشمنشناسی لازم است.
🔸«فَإِذا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطانِ الرَّجيمِ ؛ پس آنگاه كه قرآن بخوانى از شيطان مطرود به خدا پناه ببر. (نحل، 98)» حالا که میخواهی وارد فضای قرائت بشوی، نگذار شیطان بر تو مسلط شود، شیطان با همین افکاری که انسان را متشتت و پراکنده میکند و ذهنیاتی که مشغول میکند، انسان را دور میکند.
🔹انسان این قدر در این راستا و ارتباط با قرآن میتواند ورزیده بشود که یک نوع نوری او را راهنمایی کند به این نظامنامۀ قرآنی، این داروخانۀ قرآنی، این شفای قرآنی، این رحمت قرآنی...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
هدایت شده از الهادی
4_5841498763461394668.mp3
4.36M
* #کلیپ_صوتی #شعبان #رمضان
بسیار زیبا
🎧 موضوع: توصیههای پایانی ماه شعبان برای آماده شدن جهت ماه مبارک رمضان
🎤 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
⏱ زمان: ۷ دقیقه
📥 حجم: ۴ مگابایت
🔺 @nasery_ir
#تبلیغ
💠دغدغه مبلّغ
🔻مبلّغ باید هوشمندانه قضایا را دنبال کند، تمام مطالبی را که روزمره انسان با ان برخورد میکند و نکاتی که مخاطب برای رشدش نیاز دارد ولازم است به آن توجه داد، اینها را ثبت و دستهبندی کند. وخود را برای ارائه آماده کند. این برکت فقط برای شیعه است، این غنایِ علمی ومعنوی و پشتوانه، به برکت اهل بیت عصمت و طهارت فقط برای شیعه است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#آیت_الله_شرف_الدین #تبلیغ
💠شکر شرایط فعلی
🔻عالم بزرگوار سید عبدالحسین شرفالدین صاحب کتاب المراجعات و تألیفات گرانسنگ دیگر، لبنانی الاصل است وشاگرد حوزۀ نجف. اواخر عمر مبارکش به لبنان میآید و در شهر صور 80 کیلومتری بیروت ساکن میشود. میبیند که فرهنگ فرانسویها بر این بچهها حاکم شده (چون اینها مستعمرۀ فرانسه بودند) و عجیب این بچهها دارند از دین دور میشوند. خیلی غصه میخورد. یک عالمی که در نجف درس خوانده و صاحب تألیفات است، به سنین پیری رسیده، دغدغۀ تبلیغ رهایش نمیکند. به فکر میافتد که یک کاری به روز بکند.
🔸 علمای شهر صور را جمع میکند، میگوید من نگران نسل آیندۀ شیعه در این منطقه هستم؛ بیایید یک مدرسه ابتدایی تاسیس کنیم که آموزش اینها با پشتوانۀ قرآن و حدیث باشد و اینها شیعی بار بیایند، با ملکات فاضله و اخلاق دینی. همه میگویند جای چنین مدرسهای خالی است. در شرح حال ایشان، بعضی از آقایان شهر صور نقل میکردند که ده سال طول کشید که بزرگواری مانند سید عبدالحسین شرفالدین علما را با خودش همراه کرد، اما نتوانستند هزینه این کار را جمع کنند و نتوانستند مجوزش را از دولت بگیرند...
لذا هم شکر شرایط فعلی را باید به جا آورد وهم همت بیشتر میطلبد برای نشر معارف اهلبیت...
🔹 الان هویت شیعی در حال شکلگیری است، به گونهای که میتواند فراگیر باشد. نه فقط ایران، بلکه در کشورهای دیگر... که به همت دوستان، گذشت و ایثاری که مبلغین عزیز میکنند نیاز است. وقتی حداقلها [ازنظر توان علمی ومهارت تبلیغ] شکل گرفت زمان ارتقاء و بزرگتر شدن باید فرا برسد. الان در اقوام و ملل و قبائل دیگر، نیاز به معارف اهل بیت موج میزند. لذا همت بیشتر و برنامه ریزی و مدیریت بهتر میطلبد و لازم است این فضا و این ظرفیت را قدر بدانیم.
باید از کوچه پسکوچههای تنگ خیالات و فکرمان خارج بشویم. باید در همه ابعاد فضیلتی [ ومهارتی] بزرگتر بشویم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
* #رمضان #قرآن
💠کیفیت تلاوت قرآن
🔻گاهی رفقا در مورد كيفيت خواندن قرآن میپرسيدند؛ عرض می کردم در غير ماه مبارک رمضان انسان با تأمل و توجه به معاني و كلمه به كلمه و با دقت به معانی و تفسير بخواند اشكالی ندارد، ولی در ماه مبارک رمضان کثرت تلاوت مطلوب است. بزرگان زياد میخواندند و سفارش هم شده است. خود ختم قرآن مطلوب بوده و هست لذا اگر كسی نه اين كه بیتوجه بخواند، ولی طبق روال عادی هر 25 دقيقه، نيم ساعتی يك جزء قرآن را بخواند خوب است...
منبع: نرمافزار الهادی
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#قرآن #استقامت
🔻توجه ما به قرآن ما را وارد فضای موشکافانهای از کلمه به کلمۀ قرآن میکند که الان نوع نگاهمان خیلی فاصله دارد. [برای ارتباط با قرآن مراحلی هست، اولین مرحله] تلاوتی است که ما میکنیم، بر فرضی که ملتزم باشیم؛ بر فرضی که «مِن البدو الی الختم» بخوانیم؛ بر فرضی که با توجه بخوانیم؛ بر فرضی که روزانه قابل توجه بخوانیم؛ مدام سر و ته آن را نزنیم، التزام و ایستادگی و ثبات قدم لازم است.
🔸نفس حالتش این است که اگر زیاد گرفتید، به کمش راضی میشود. اگر گفتی که من باید روزی یک جزء، دو جزء بخوانم، نفس می گوید: حالا یک جزء دو جزء زیاد است، مثلاً نیم جزء، یک حزب... مدام آن را کم میکند و نفس را باید وا داشت به اعمال بیشتر و نظم بیشتر.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#قرآن
💠 مقدار تلاوت
🔻گاهی سوال میشود چه مقدار قرآن بخوانیم؟ وظیفه افراد متفاوت است؛ ولی سزاوار است آن مقداری را شروع کنی که میتوانی ادامه بدهی و بر آن مقدار بعد از مدتی افزون کنی و کسر نکنی.
🔸قرآن را با توجه بخوانیم و به آن ملتزم بشویم. از شرّ شیطان و نفس، به خدا و به سورههای قرآن، آیات قرآن، رسول خدا و اهل بیت عصمت و طهارت پناه ببریم و به دامان ولایت اینها پناهنده شویم.
🔹اگر این کارها را هم بکنیم، هنوز مراحلی برای درک بیشتر در پیش رو داریم. ولی یک آفتی که در این قسمت به کار ما میخورد این است که ثبات قدم در کارهایمان نداریم گاهی بین عبادات فاصله می افتد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#تبلیغ #وهابیت
💠 شکلگیری داعش
🔻یکی از علل شکل گیری نیروهای داعش، تبلیغی بود که نسل قبل، از طرف سلفیها انجام شد. تبلیغ جدی، باکمترین امکانات در این کشورهای آفریقایی راه میافتادند و بچهها را جمع میکردند. چند سال بعد دعوتنامه برای آنها میفرستادند.
🔸از این طرف تجربه نشان داده یک طلبه شیعه وقتی در مناطق سنّینشین میرفت ولو در فضل قوی نباشد، مبلغین سنّی نمیآمدند. ما که [به برکت اهلبیت علیهم السلام وزحمات مبلغین گذشته] چنین فضاهایی را داریم باید بیشتر کار کنیم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#تبلیغ
💠 پشتوانه تبلیغی شیعه
🔻یکی از دوستانی که در برنامههای تبلیغی به کشورهای اروپایی موفق است میگفت در همایشی در اروپا بودیم نمایندهای از یهودیان، ما را مورد توبیخ قرار داد و خیلی بدگویی کرد. من خواستم جواب بدهم، عالمی مسیحی گفت بگذار من جوابش را بدهم و جواب قشنگی داد، از جمله گفت: الان مشکل آمریکا این است که برای بخشهای فرهنگیاش یک حسین علیه السلام را ندارد.
🔸غنای فرهنگی ما پشتوانهاش وحی الهی است، پشتوانه اش اهل بیت عصمت و طهارت هستند. تردید نکنیم در اینکه بهترینها را داریم. اگر کوتاهی بوده در کیفیت بروزرسانی و ابلاغ معارف اهل بیت به ملتها بوده است. این را ما کم داریم. و دوستان باید خودشان را برای بزرگتر شدن در همه ابعاد آماده کنند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir