eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
412.7هزار دنبال‌کننده
230 عکس
6.1هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش‌ها ژله و دسر راحت از قالب خارج میشه 🔹نکات مهم: ➖برای حل کردن ژله بعد از ریختن اب جوش درظرف ژله حتما روی بخار کتری یا سماور بذارید و هم بزنید تا تمام ذرات ژلاتین موجود در پودر ژله باز بشه اگه این ذرات باز نشه باعث شکسته شدن ژله زمان خارج کردن از قالب میشه. ➖بهترین قالب واسه ژله قالب پلاستیک هست چون خیلی راحت در میاد. ➖اگه مبتدی هستین از از قالب سیلیکون مخصوصا اگه خیلی طرح یا شیارریز داره داره استفاده نکنید. ➖قبل از برگردوندن ختما با نوک چاقو یا سیخ چوبی لبه ژله رو از کناره قالب جدا کنید. ➖به ژله آب زیادی اضافه نکنید، هر چی ژله سفت‌تر باشه راحت‌تر از قالب جدا میشه وخوشمزه‌تر هست واسه هر بسته ژله بین یک تا یک ونیم ایوان اب کافیه. ➖حداقل ۴-۵ ساعت زمان بدید تا کامل ببنده، ژله هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتر از قالب در میاد. ➖آب جوش رو داخل یک ظرف بریزید ۱-۲ دقیقه کنار بذارید وبعد ظرف قالب ژله رو چند ثانیه داخلش قرار بدین وبعد برگردونید. ➖اگه مبتدی نیستین میتونید از باد گرم سشوار هم استفاده کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍡ژله شیک مجلسی با قالب بته جقه یادتون باشه حتما قالب رو چرب کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک صبحانه 🥧🥧🥧 🔸مواد لازم: تخم مرغ: ۳ عدد شکر: سه چهارم لیوان آرد: یک و نیم لیوان شیر ولرم: نصف لیوان روغن مایع: نصف لیوان وانیل: نصف ق چ پودر نارگیل چرب: نصف لیوان بکینگ پودر: ۱/۵ ق چ عسل رقیق شده و پودر پسته برای تزئین 🔹نکات مهم: دمای فر: گازی ۱۸۰ دمای فر برقی: ۱۷۵ المنت بالا و پایین روشن مدت زمان پخت: ۲۵ دقیقه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز چیپسی 🧅🧅 🔸مواد لازم: یک کیلو پیاز: ۱ کیلو آب جوش نمک: ۱ ق غ روغن برای سرخ کردن 🔹طرز تهیه: ➖پیازها رو پوست بگیرید و به هر روشی که تونستید نازک خلالی کنید، من با پوست کن این کار رو انجام دادم، اگه رنده ورقه کن هم داشته باشید به راحتی و سرعت میتونید پیاز ها رو ورقه نازک کنید. ➖داخل قابلمه آب رو به جوش بیارید و نمک بریزید ➖پیاز ها رو اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید و بذارید کامل آبش کشیده بشه، میتونید روی دستمال پهن کنید تا آبش کامل کشیده بشه ➖روغن رو بذارید کامل داغ بشه، پیاز ها رو بریزید و اجازه بدید طلایی بشه ➖وقتی که طلایی میشه خیلی سریع میسوزه برای همین باید به سرعت از روغن خارج کنید و داخل الک بریزید تا روغن اضافه‌ش کشیده بشه. ➖میتونید توی ظرف در دار و فریزر نگهداری کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول دارچینی 🥐🥐🥐 مواد لازم: آرد: ۲۵۰ گرم شیر: ۱۲۵ گرم تخم مرغ: ۶۰ گرم شکر: ۴۰ گرم نمک: ۳ گرم مخمر: ۶ گرم کره: ۴۰ گرم 🔸مواد میانی: کره برای ما بین رول شکر قهوه‌ای دارچین 🔹نکات مهم: ➖خمیرگیری مثل فیلم انجام بشه لطفا با دقت ببینید . ➖بعد از خمیرگیری حتما بره یخچال به مدت ۴۰دقیقه ➖استراحت نهاییش هم بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من دو ساعت طول کشید. ➖دمای فر ۱۸۰به مدت تقریبی ۲۰الی۲۵ دقیقه ➖این خمیر چسبناکه اگر سختتونه با خمیر رطوبت بالا کار کنید میتونید ۵۰گرم از مایعات رو کم کنید. ➖به هیچ عنوان ارد اضافه نکنید خمیر نرم و لطیفیه که با با ورز دادن قشنگ جمع میشه . ➖برای مواد میانی کره حتما نرم باشه مواد باید مثل گل نرم باشه. شل نه نرم که روی خمیر قشنگ بخوابه. @nasim_crafts
انا لله و انا الیه راجعون ▪️▪️▪️ ✨ @nasim_crafts
34.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی پیتزای چیکن پستو 🍕🍕🍕 🔸مواد خمیر: آرد فانتزی یا قنادی: ۲۵۰گرم خمیرمایه: ۱ ق چ شکر: یک ق چ نمک: ۱ ق چ ترکیب شیر و آب: ۳/۴ پیمانه روغن زیتون: یک و نیم ق غ با این مقدار خمیر حدود ۹ تا ۱۰ عدد مینی پیتزا داریم، وزن هر چونه خمیر حدود ۴۵ گرم. 🔸مواد سس پستو: ریحان: ۱۵۰ گرم پنیر پارمزان: ۲ ق غ مغز گردو. یک تا دو عدد روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه سیر: یک تا دو حبه 🔸مواد مرینیت فیله: ادویه: پاپریکا، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر پیاز، آویشن سس خردل ، سرکه بالزامیک ، روغن زیتون 🔹نکات مهم: ➖رگ فیله‌ها رو حتما دربیارید بعد با بیفتک کوب کمی بکوبید ➖حتما ته لیوان رو به آرد آغشته کنید تا خمیر بهش نچسبه. ➖بعد هم با دست هر خمیر رو باز کنید تا موقع پخت خیلی پف نکنه؛ یا میتونید کف خمیرها رو چنگال بزنید. ➖از رومال شیر دور خمیرها بزنید. ➖مدت پخت: ۱۲ تا نهایت ۱۷ دقیقه بیشتر نپزه تا نون سفت و خشک نشه ➖دمای فر برقی: ۲۱۰ درجه دمای فر گازی: ۲۲۰ درجه دمای هواپز: ۱۸۰ درجه ➖فر حتما نیم ساعت قبل از پخت روشن بشه ➖استراحت اول خمیرها: حدودا یک ساعت تا زمانی که حجمشون دو برابر بشه استراحت چونه‌ها: نیم ساعت ( با کاور ) ➖برای اینکه قارچ آب نندازه حتما بصورت نازک و ورقه ای برش بزنید و قارچها اصلا نشورید فقط پوست اون رو جدا کنید. @nasim_crafts
28.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای چرخ سردوزت سطل زباله بدوز 🧵🪡 @nasim_crafts