eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
407.3هزار دنبال‌کننده
233 عکس
6.3هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه چرخ گوشت، گوشت رو له میکنه فقط با یک واشر تعمیرش کن 🪛🔧 @nasim_crafts
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکن استراگانف 🍗🍗 🔸مواد لازم: سینه کامل مرغ: ۱ عدد سس خردل: ۱.۵ ق غ نمک و فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد کره: ۲ ق غ پیاز بزرگ: ۱ عدد خامه صورتی هم دمای محیط: ۱ پاکت شیر هم دمای محیط: نصف لیوان قارچ: ۴۰۰ گرم سیر رنده شده: ۲ ق چ آرد: ۱ ق غ 🔹نکات مهم: ➖برای سیب زمینی‌ها، وقتی رشته‌ای کردی نیم ساعت بذار توی یخ، بعد آبکشی کن و خشک کن ➖برای اینکه موقع سرخ شدن بهم نچسبن با‌مقدارای کم تو روغن داغ بریزو جمع کن @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوكى شكلاتى: 🍪🍪🍪 🔸مواد لازم: تخم مرغ: ۱ عدد كره سرد: ١٣٠ گرم شكر سفيد: ٣٠ گرم شكر قهوه‌اى: ١٠٠گرم آرد: ٣٠٠ گرم بكينگ پودر: ١ ق چ جوش شيرين: نصف ق چ نمك: نصف ق چ وانيل: ١ ق چ شكلات خورد شده٧٠درصد: ١٠٠ گرم 🔹نکات مهم: دماى فر ١٧٠ درجه ۱۵ دقيقه داخل فر از قبل گرم شده (كوكى و نرم از فر بياريد بيرون) 🔸كوكى رژيمى: تخم مرغ: ۱ عدد كره بادوم زمينى: ۳ ق غ روغن زيتون: ۲ ق غ شيره انگور: ۳ ق غ جو پرك: ۱ لیوان گردو خورد شده: نصف لیوان بكينگ‌پودر: ۱ ق چ 🔹نکته: ۱۵ دقيقه داخل فر از قبل گرم شده @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه لباست بهت کوچیکه با این ترفند یه سایز بزرگش کن 👕👕 ✨ @nasim_crafts
20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انواع دوخت رو با چرخ خیاطی قدیمی میتونی اجرا کنی 🧵🪡 @nasim_crafts
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان گاتا 🥯🥯🥯 🔸مواد مورد نیاز خمیر: ترکیب کره و روغن مایع : ۱۵۰ گرم شکر: ۴۰ گرم یا ۳ ق غ نمک: نصف ق چ تخم مرغ: ۲ عدد وانیل: ۱ ق چ ماست: نصف پیمانه شیر: ۱ پیمانه مخمر: ۱ ق غ آرد: ۴ پیمانه 🔸مواد درونی: آرد: ۱ لیوان گردوی نیمکوب: ۱ لیوان ترکیب کره و روغن مایع: ۹۰ گرم وانیل: نصف ق چ شکر: ۱ لیوان سرخالی 🔸مواد رومال: تخم مرغ: ۱عدد شیر: ۱ ق غ وانیل: یک چهارم ق چ 🔹نکات مهم: زمان استراحت از یک تا دو ساعت هست. بستگی به دمای محیط داره حجم خمیر باید دو برابر بشه زمان استراحت خمیر من یک ساعت شد. 🔹دمای فر برقی: ۱۶۰ درجه المنت بالا و پایین همراه فن گازی: ۱۸۰ درجه 🔹زمان پخت: از نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه @nasim_crafts