فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #گزارش_خبری | گزارش خبرنگار صداوسیما از بازدید امروز رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔰 #خبر | تقدیم کتاب «مرد ابدی» به رهبر انقلاب
❇️ مدیر انتشارات شهید کاظمی:
🔸خانم معصومه سپهری نویسنده کتاب در غرفه حضور داشتند و درباره روند ۱۳ ساله تالیف کتابِ «مرد ابدی» توضیحاتی را خدمت رهبر انقلاب ارائه کرد.
🔸در پایان بازدید نیز از رهبر انقلاب اجازه خواستم که کتاب را تقدیم حضورشان کنم.
📚 «مرد ابدی» روایتی جامع و مستند از زندگی فرمانده پرآوازهی سپاه اسلام، شهید حسن طهرانیمقدم و حاصل ۱۲ سال مصاحبه و جستوجو در خاطرات، اسناد و تصاویر مربوط به این شهید است.
@rahbari_plus
🔰 #روایت | یوسا، ابوالقاسم فردوسی و علیمحمد افغانی
📝روایتی از بازدید امروز رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب و گفتگو با یکی از غرفه داران:
🔸آقا در غرفهی نشر نگاه، به آثار ماریو بارگاس یوسا اشاراتی میکنند؛ نویسندهای که رهبر انقلاب نسبت به او نگاه انتقادی دارند و در ادامه سخنانی که نشان میدهد هم یوسا را خوب میشناسند و هم آثارش را: «کتاب قبلیاش سور بُز بود. این جنگ آخرالزمان هم #کتاب جدیدش است. نویسندهی خیلی قویایی است.»
🔹از علیمحمد افغانی هم صحبت میشود و کتابی که تازه از او منتشر شده و تعجب میکنند که قبلاً ندیده بودند. یکی از غرفهداران میگوید که استقبال خوبی شده و هر روز شارژ میکنند. آقا میخندند و میگویند: «هر روز شارژ میکنیم یعنی چه؟!» وزیر ارشاد میآید توی بحث و ۲۵ اردیبهشت که فردا باشد را یادآوری میکند که روز بزرگداشت #فردوسی، شاعر فارسیزبان است و اشاره به اینکه #فارسی را پاس بداریم.
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔰 #گزارش | روایتهایی جالب از حضور رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب تهران
سید حسن حسینی نقاد خوب و قیصر امینپور شاعر خیلی خوبی است / «نان و شراب» را با ترجمه محمد قاضی خواندم / با مرحوم ایرج افشار در خصوص کتابهایش صحبت کرده بودم / بسیاری از کتابهای نشر نگاه را خواندهام / کتاب «راز بیبی جان» و «دیدم که جانم میرود» را قبلا خواندهام
📝 صبح امروز (دوشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۴) حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب از سی و پنجمین #نمایشگاه_کتاب تهران بازدید کردند. ایشان در این بازدید چهار ساعته با ناشران و نویسندگان حاضر در مصلی تهران گفتگو کردند و در جریان تازههای نشر و کتابهای ارائه شده در نمایشگاه کتاب قرار گرفتند.
آنچه در ادامه میخوانید گزارشی از این بازدید است و مواردی که در ادامه میآید نقل قول ناشران حاضر در غرفههایی است که رهبر انقلاب از آنها دیدار کردهاند.
🔸رهبری در بازدید از غرفه انتشارات سوره مهر، نکات قابل تاملی در خصوص شاعران معاصر گفتند. ایشان ضمن تمجید از شعر حسین منزوی، خاطرهای از اولین آشناییشان با این شاعر را نقل کردند. این خاطره رهبری به سالهای ابتدای انقلاب باز میگردد که آقای خامنهای، امام جمعه تهران بودند و مهدی اخوان ثالث در قالب یک شعر، توصیهنامهای را برای حسین منزوی خطاب به ایشان نوشته بود. مطلع این شعر این است: «کسی که این ورق آرد حسین منزوی است/ حسین منزوی از شاعران زنجانیست»
رهبری در این غرفه با دیدن کتابی از سید حسن حسینی، گفتند که آقای حسینی نقاد خوبی بودند و در خصوص اشعار قیصر امینپور هم اشاره کردند که امینپور #شاعر خیلی خوبی است.
🔹در بازدید رهبری از غرفه اطلاعات، کارکنان این نشر دولتی به ایشان گفتند که کتاب «ظهور و سقوط سلطنت پهلوی؛ گفتاری از حسین فردوست» همچنان از پرفروشهای این نشر است و رهبری هم گفتند: جالب است که همچنان این کتاب پرفروش است.
🔸رهبر انقلاب در دیدار از غرفه سخن با رویت کتابهایی از ایرج افشار، بیان کردند که با مرحوم افشار در خصوص این کتابها صحبت کرده بودم. ایشان از مسئولان این غرفه در خصوص تیراژ و قیمت کتابها و همینطور میزان خرید کتابها توسط مردم سوال کردند.
🔹رهبری ضمن بازدید از غرفه نشر نگاه، با دیدن رمان «نان و شراب» نوشته اینیاتسیو سیلونه، نویسنده ایتالیایی گفتند که من این #رمان را با ترجمه محمد قاضی خواندم. یکی دیگر از رمانهایی که رهبری در این غرفه دیدند و از آن تمجید کردند، رمان «شوهر آهوخانم» نوشته علیمحمد افغانی بود. کتاب «به یاد تو هرگز» از این نویسنده ایرانی هم به ایشان معرفی شد و رهبری عنوان کردند که بسیاری از کتابهای این نشر را خواندهاند.
🔸غرفه اختصاصی #فلسطین و یمن، یکی از غرفههای اصلی این دوره از نمایشگاه کتاب است. رهبری ضمن دیدار با مهمانان فلسطینی و یمنی، با آنها با زبان عربی صحبت کردند و کتابهایی که با موضوع مقاومت فلسطین بودند را تورق کردند. یکی از نکات جالب در این غرفه، توجه ایشان به رمانی تحت عنوان «تلآویو سقوط کرد» بود. این رمان به قلم نویسنده عربزبان، خانم سمیه علی هاشم، نوشته شده است. نویسنده در این کتاب سناریوی آزادی فلسطین و از بین بردن موجودیت اسرائیل را در قالب یک اثر داستانی نوشته است. نسخه عربی این کتاب در بازدید سال گذشته به رهبر انقلاب معرفی شده بود و امسال ترجمه کتاب عرضه شده است.
🔹در غرفه انتشارات شهید کاظمی، کتاب «مرد ابدی» نوشته معصومه سپهری معرفی شد و نویسنده توضیحاتی در مورد شیوه پژوهش و نگارش این کتاب ارائه کرد. این کتاب روایتی #مستند از زندگی و تلاشهای مجاهدانه شهید حسن طهرانیمقدم است.
کتاب «دیدم که جانم میرود» نوشته حمید داوودآبادی هم توسط این نویسنده معرفی شد. این اثر، خاطراتی از شهید مصطفی کاظمزاده را دربر دارد و رهبری گفتند که این کتاب را قبلا خواندند و درباره پسری است که اولش کمی سانتیمانتال است.
🔸یکی از مواردی که مدنظر رهبری بود و ضمن بازدید از غرفه #انتشارات روایت فتح درباره آن سوال کردند، میزان اقبال مردم به کتابهای دفاع مقدس بود. ایشان همچنین از تیراژ این کتابها پرسیدند. در این غرفه، کتاب «راز بیبی جان» که زندگینامه داستانی مادر شهید سید محمدحسین علمالهدی است، معرفی شد و رهبری هم گفتند این کتاب را قبلا خواندهاند.
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم| رهبر انقلاب: ما محتاج کتاب هستیم
📝 گفتگوی رهبر انقلاب با خبرنگار صداوسیما در نمایشگاه کتاب تهران:
🔸یکی دیگر از دلایل بازدید از نمایشگاه کتاب، زمینهسازی برای #ترویج_کتاب و کتابخوانی است.
🔹اعتقاد من این است که همه آحاد مردم در طبقات مختلف سنی و علمی نیازمند به کتاب هستند و هیچ چیزی نمیتواند جای کتاب را بگیرد.
🔸نباید فضای مجازی جای کتابخوانی را بگیرد و #کتاب باید همواره در سبد خرید و در مجموعه اوقات مردم جای خاص خود را داشته باشد.
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔰 #پرونده | ارتباط عمیق ملت ایران با کتاب
📝 «ما به عنوان #ملت_ایران و به عنوان یک ملت مسلمان، ارتباطمان با کتاب، بنیانی و عمیق و کهن است. در کشور ما، بخصوص بعد از انتشار #اسلام، کتابخانههای عظیم، مجموعههای علمی، مکتوبات باارزش، یک سابقهی کهن تاریخی دارد. ما ملتی هستیم که در طول قرنهای متمادی با کتاب انس داشتهایم.
البته آن روزها #استنساخ کتابهای خطی دشوار بود، اما در عین حال کسانی که اهل بودند، شایسته برای استفادهی از کتاب بودند، چه مجاهدتها میکردند. خواندهایم و مکرر شنیدهایم که کسانی به یک کتاب احتیاج داشتند، دارندهی کتاب بخل میورزیده و نمیداده است؛ بعد با التماس، با زحمت، یک شب، دو شب این کتاب را امانت گرفتند، شب و روز نخوابیدند، برای اینکه این #کتاب را استنساخ کنند و یک نسخهی آن را در اختیار خودشان داشته باشند. از این قبیل فراوان است.
امروز این موانع برطرف شده است. پیشرفت علم، تولید کتاب، تکثیر کتاب، انتشار کتاب را آسان کرده. ما امروز بایستی با توجه به این سابقهی کهن، جایگاه خودمان را در نشر کتاب، در استفادهی از کتاب، بالا ببریم.» ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
#بازخوانی
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی| مبارزه چند جانبه میرزای شیرازی
📝«[#میرزای_شیرازی] عالم بزرگ تاریخ روحانیت و پرچمدار یک مبارزهی پرمغز و پرمعنا علیه مراکز فساد و کانونهای طغیان و انحراف [بود]...
آن یک سطری که میرزای شیرازی نوشت و آن روز بساط #کمپانی_انگلیسی را از ایران برچید و سلطهی استعماری را موقتاً از کشور قطع کرد، یک مبارزهی چند جانبه بود:
اولاً، مبارزه با دستگاه استبدادی سلطنت مطلقهی ناصرالدینشاهی بود...
ثانیاً، مبارزهی با #استعمار و نفوذ خارجیها در این کشور بود. در چند سال آخر عمر ناصرالدین شاه کار دربار، امتیاز دادن به این دولت و آن دولت، این کمپانی و آن کمپانی، و گرفتن پول و فروختن مملکت شده بود...
ثالثاً، مبارزهی با غربزدگانی بود که تازه شروع به ایجاد جریانهای فکری در داخل کشور کرده و روی خودشان نام «روشنفکر» گذاشته بودند؛ از قبیل #میرزا_ملکمخان و امثال او؛ که اینها نه فقط با این حرکت خیانتبار ناصرالدین شاه مبارزه نکردند، بلکه همین شخص -که او را به اصطلاح پدر روشنفکری در ایران دانستهاند- حتی خود دلال انحصارات خارجی هم بود!» ۱۳۷۰/۱۲/۱۴
➕سالروز لغو #امتیاز_تنباکو با فتوای میرزای شیرازی
@rahbari_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | هدیه رهبر انقلاب به یک خانم نویسنده
🔸 رهبر انقلاب در جریان بازدید از #نمایشگاه_کتاب تهران، تسبیح خود را به خانم معصومه سپهری نویسنده دفاع مقدس هدیه دادند.
🔹 خانم سپهری نویسنده کتابهای «نورالدین پسر ایران» و «لشکر خوبان» است که رهبر معظم انقلاب در سالهای گذشته با نگارش تقریظ از این کتابها تحسین کرده بودند.
🔸 کتاب «مرد ابدی» شامل روایتی مستند از زندگی سردار شهید حسن #طهرانی_مقدم از این نویسنده دفاع مقدس هم به تازگی روانه بازار نشر و در سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عرضه شده است.
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | ماجرای هدیه متفاوت شهید حاج قاسم سلیمانی به شهید پورجعفری و همسرش
🔸 در جریان بازدید امروز رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران و گفتوگو با ناشر کتاب «دلبافته» که به خاطرات زندگی مشترک #شهید_پورجعفری و همسرش پرداخته است.
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🖼 #اطلاع_نگاشت | رهبر انقلاب در بازدید ۳ساعته امروز از نمایشگاه کتاب، از کدام غرفهها بازدید کردند؟
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔰 #عکس | حضور و سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای در مراسم افتتاحیه اولین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، ۱۳ آبان ۱۳۶۶
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔸 #سخننگاشت | اگر حرکت میرزای شیرازی ادامه پیدا میکرد...
➕ انتشار به مناسبت سالروز لغو #امتیاز_تنباکو با فتوای میرزای شیرازی عالم و مرجع بزرگ جهان تشیع
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فيلم | رهبر انقلاب خطاب به ناشر اهل یمن: سلام بسیار بسیار بسیارِ بنده را به سیدعبدالملک الحوثی برسانید؛ من دوستدار ملت شجاع و با جرئت یمن هستم.
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | رهبری در موضوع تولید کاغذ دغدغه حفظ درختان و محیط زیست را دارند
🔸#روایت وزیر فرهنگ و ارشاد از گفتگو با حضرت آیتالله خامنهای در نمایشگاه کتاب پیرامون خودکفایی در مسألهی #کاغذ
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | واکنش رهبر انقلاب به استفاده از یک لغت انگلیسی: هر روز کتابها را شارژ میکنیم یعنی چه؟
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔰 #روایت | آیتالله خامنهای کتابهای کدام نویسنده را «خواندنی» معرفی کردند؟
🔸روایتی از حضور رهبر معظم انقلاب در انتشارات «سوره مهر» در جریان بازدید از #نمایشگاه_کتاب
📝 «حمید حسام»، نویسنده، در غرفه حضور داشت. رهبری به کتابهای ایشان هم نگاهی انداختند و گپ و گفتی با او داشتند و گفتند: اخیرا کتابی از شما را خواندم.
آقای حسام برای یافتن عنوان کتاب مورد نظر، اسم چندتایی از کتابهایش را گفت، اما رهبری اسم #کتاب یادشان نیامدند و به آقای حسام گفتند: «هر کتابی که اسم شما رویش باشد ارزش خواندن دارد و خواندنی است.»
آقای حسام کتاب «راز نگین سرخ» را معرفی کردند و رهبری نیز به #شهید_شهبازی و اینکه او را میشناختند اشاره کردند.
در پایان بازدید رهبر انقلاب از غرفه انتشارات #سوره_مهر، وقتی از ایشان خواسته شد، توصیهای داشته باشند، گفتند: «کار حوزه هنری تبیین است. حال در اینکه کدام بخش تبیین با #حوزه_هنری است، باید تامل کرد و دید کدام بخش حوزه هنری در امر تبیین وارد شود، اما باید تلاش کنید در امر #تبیین با نویسندگان خوش ذوق، خوش سلیقه و کاربلد کار کنید، البته کارهای شما خوب و متنوع است.»
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | صحبتهای دانشجوی فلسطینی که از رهبر انقلاب انگشتر گرفت
🔸مردم در کشورهای محور مقاومت با راهنماییهای آیتالله خامنهای به جرگه حمایت از فلسطین پیوستهاند
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔰 #روایت | خاطرهای ناگفته از زبان حاج قاسم دربارهی ارتباط سیدحسن نصرالله با رهبر انقلاب
⏪ راوی: حجت الاسلام والمسلمین «سیدهاشم الحیدری، از رهبران مقاومت اسلامی عراق»
🔸تقریباً ۱۰ سال قبل، خدمت آقای نصرالله بودم و از ایشان سؤال کردم که در قلب شما بعد از حضرت آقا و امام زمان چه کسی قرار دارد؟ حدوداً ۶ سال قبل از شهادت #حاج_قاسم، ایشان گفتند: حاج قاسم سلیمانی.
بعد ادامه دادند: اتفاقاً دو سه روز پیش، بعد از نماز صبح یک حالت تفکری داشتم که به ذهنم آمد انگار حضرت عزرائیل، ملک الموت آمد پیش بنده و گفت یا روح را باید بگیرم یا روح حاج قاسم را!
سید حسن گفتند: انگار بنده به حضرت عزرائیل جواب دادم که نه، روح مرا بگیر، چون حاج قاسم برای حضرت آقا و اسلام خیلی مهم است.
🔹بنده بعد از چند سال از این حادثه و این سؤال و جواب، خدمت حاج قاسم عرض کردم که بنده یک بار، سه چهار سال قبل، از آقای نصرالله این سؤال را کردم و ایشان این جواب را دادند، حاج قاسم گریه کردند، ایشان گفتند آقای سید حسن نصرالله #حجت_خدا بر ماست بعد از حضرت آقا؛ و یادم هست که ایشان گفتند وقتی آقای نصرالله میآمد خدمت حضرت آقا در تهران، و در کل دیدارها بنده هم حضور دارم، آنقدر سلام حضرت آقا و آغوش ایشان نسبت به سید حسن گرم بود که بنده ندیدم حضرت آقا با کسی غیر سید حسن چنین رفتار کند. گویا دری از درهای بهشت برای ایشان باز میکنند. بنده خیلی غبطه میخورم که آنقدر حضرت آقا، سید حسن را دوست دارند. بله، بین آنها دو رابطه #ولایی، عشقی و الهی است.
🔸رابطه بین این بزرگواران؛ آقای نصرالله، حاج قاسم، ابومهدی، شهید زاهدی، شهید حجازی، شهید عماد و کل شهدای #جبهه_مقاومت و نظام با حضرت آقا خالی از مسائل دنیوی است، فقط خدا در این رابطه وجود دارد و عشق به شهادت.
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | یادداشت رهبر انقلاب در بازدید از آرامگاه فردوسی در سال ۱۳۷۵
📝 رهبر انقلاب در حاشیه زیارت حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) و سفر به مشهد در تیر ماه سال ۷۵ به بازدید از آرامگاه فردوسی و شهر تاریخی #توس پرداختند و در دفتر یادبود مقبره حکیم ابوالقاسم #فردوسی، شاعر نامدار ایرانی یادداشتی مرقوم کردند.
ایشان در این یادداشت از فردوسی با عنوان «فردوسی بزرگ» و از توس با عنوان «شهر تاریخی و پرقصه» یاد کردهاند.
➕ به مناسبت ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت #زبان_فارسی
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | تذکر رهبر انقلاب درباره زبان فارسی در سفر با هواپیما
«الان شما در ایران سوار هواپیما میشوید و میبینید کسی که در برج مراقبت هست و یک ایرانی است، با این خلبان که او نیز یک ایرانی است، حتماً انگلیسی حرف میزند!
بنده گفتم در آن هواپیمایی که من سوار میشوم، این کار ممنوع است! چرا #فارسی حرف نمیزنند؟! آخر یک وقت هست که با یک برج بیگانه -که او مثلاً چینی است و شما فارس هستید و زبان یکدیگر را نمیدانید- از زبان مشترک انگلیسی استفاده می کنید؛ اما بنده مثلاً به مشهد که میروم، به چه مناسبت شما انگلیسی حرف میزنید؟! علتش این است که واژهها انگلیسی است و اینها فقط باید این واژهها را به یکدیگر ربط بدهند؛ خودشان را دیگر دچار زحمت نمیکنند؛ همان ربط انگلیسی را میدهند!
پس ما باید واژه بگذاریم، تا زبان در محیطهایی اینگونه منزوی نشود؛ که متأسفانه منزوی شده است. در محیط بیمارستانها خیلی اوقات همینطور است؛ در جاهای دیگر همینطور است؛ اینها جاهایی است که ما دیدهایم.» ۱۳۷۰/۱۱/۲۷
➕ به مناسبت ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت #زبان_فارسی
@rahbari_plus
🔰 #روایت |چاپ کدام کتاب مورد توجه و تشویق رهبر انقلاب قرار گرفت؟
⏪ راوی: محمدمهدی اسلامی، سرپرست انتشارات ایران
🔸یکی از کتابهای انتشارات ایران که در این دیدار مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار میگیرد؛ #کتاب «مبارزه به روایت شهید لاجوردی» است. آنچنان که حضرت آیتالله خامنهای حتی سؤالاتی درباره جلد کتاب پرسیدند. کتاب «دیپلماسی با صدای بلند» هم از دیگر آثاری بود که ایشان تورق کردند.
🔹بعد از توضیحاتی که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخصوص کارهایی ارائه کردند که برای شهدای حرم در مؤسسه ایران انجام شده، بحث مجموعهای به میان آمد که تا به امروز چهار جلد آن منتشر شده است. این مجموعه درباره آثاری هستند که اندیشمندان #مسیحی درباره اهل بیت (علیهم السلام) نوشتهاند و قرار است به یکصد جلد برسد. رهبر انقلاب درباره آن چهار جلد کتابی که در این خصوص روانه کتابفروشیها شده، اطلاعات داشتند و آنها را پیشتر دیده بودند.
حضرت آیتالله خامنهای بعد از آن که آن چهار جلد کتاب را ملاحظه فرمودند، تأکید کردند که جای این کتابها در عرصه #نشر خالی بود و مجموعه انتشارات ایران را بابت این کار تشویق کردند.
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | کتابی که رهبر برای طوبی امضا کرد...
🔸اتفاقی جالب در جریان بازدید حضرت آیتالله خامنهای از #نمایشگاه_کتاب در غرفهی نشر «امیرکبیر»
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔰 #گزارش | کتابخوانی حرفهای به سبک آیتالله خامنهای - ۲
📝 #خط_رهبری در این گزارش به #بازخوانی برخی دیدگاههای رهبر معظم انقلاب دربارهی کتاب و کتابخوانی و همچنین روایتهایی از زبان نویسندگان و اهالی کتاب و فرهنگ درباره کتابخوانی حضرت آیتالله خامنهای میپردازد.
* معرفی کتابهای خوب به جوانان، قبل از انقلاب
🔸هبر انقلاب آنقدر درکتابخوانی سرآمد بودند که در جوانی محل رجوع برای معرفی کتاب هم قرار می گرفتند.
ایشان در این باره میفرمایند:«قبلها در #دوران_مبارزات، خود من این کار [معرفی کتابهای خوب به جوانان] را میکردم؛ یعنی اصلاً کتابهایی را میخواندم، به قصد این که ببینیم به درد چه کسی میخورد، یا کجاهایش به درد چه کسانی میخورد و یادداشت میکردم. جوانانی که با من رفت و آمد داشتند - عمدتاً در #مشهد، یا در دورهای که مشهد نبودم؛ تبعید بودم - من اسم میدادم که این کتابها را بخوانید؛ این کتابها هم متنوّع بود. الان هم میشود این کار را کرد و مجموعهای را در نظر گرفت... این که هرکس به ما مراجعه کرد و گفت من چه کتابی را بخوانم، بشود یک فهرست و سیاهه خوبی به او داد. البته کار قابل بررسی ای است.» ۱۳۷۷/۱۱/۱۳
* رمانخوانی رهبر انقلاب
🔹آیت الله خامنهای درباره حوزههای فکری که مورد علاقه ایشان است، بیان کردند: «من در مقولههای سینمایی و هنرهای تجسمی و تصویری و امثال اینها ورود ندارم - یعنی یک مستمع عامی هستم - اما در مورد شعر و رمان نه، آدم عامییی نیستم؛ از این آثاری که وجود دارد، زیاد خواندهام.» ۱۳۷۰/۰۹/۰۴
«بنده همیشه اهل #رمان خواندن بودم؛ امروز هم با رمان بیارتباط نیستم و از دنیای رمان خبر دارم که چه خبر است.» ۱۳۷۸/۰۹/۲۳
«یک نویسنده معروف فرانسوى هست به نام «میشل زواکو» که کتابهاى زیادى دارد. من اغلب رمانهاى او را در آن دوره خواندم. یا نویسنده معروف فرانسوى «ویکتور هوگو» من کتاب «بینوایان» او را اوّلین بار در همان دوره #نوجوانى از کتابخانه آستان قدس گرفتم. البته همه آن را نخواندم؛ مقداریش را خواندم. یکى دو بار بعد از آن هم تمامش را خواندم.» ۱۳۷۶/۱۱/۱۴
🔸روزگاری که در مشهد، گاه افتخار حضور در محضر پرفیض آن بزرگوار را داشتیم؛ یکبار فرمودند: «من حدود هزار رُمان خواندهام». این گذشت تا پس از انقلاب اسلامی و در روزگاران ریاست جمهوری، در مصاحبت خدمت ایشان عرض کردم: قبل از انقلاب از حضرتعالی شنیدم که فرمودید هزار رُمان خواندهاید. فرمودند: «عدد یادم نیست اما هر آنچه در حوزهای که اشاره کردید نشر یافته و شایستهی خواندن بوده، چه ترجمه و چه اصل، خواندهام.» (راوی: حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی مهدویراد)
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🔰 #پرونده | «زن و بازیابی هویت حقیقی»
#معرفی_کتاب
📝 این کتاب مجموعهای ارزشمند از بیانات رهبر انقلاب است که با نظم و سیرِ موضوعی، بحث زن و خانواده را از نگاه ایشان و براساس بیانات معظم له مورد بررسی و تبیین قرار داده است.
از جمله موضوعات مطرح شده در این کتاب میتوان به این موارد اشاره کرد:
🔸اهمیّت و ضرورت پرداختن به مسألهی زن / جایگاه و اهمیّت الگوهای قرآنی-اسلامی/ حقوق و وظایف زن / زن و خانواده در اسلام و دفاع مقدس/ تعامل زنان با مردان / مسئلهی حجاب و...
🔹این کتاب به عنوان یک منبع مطالعاتی خوب در موضوع #زن و #خانواده میتواند در فعالیتهای تبیینی و فرهنگی و... مورد استفاده قرار گیرد.
#بهار_کتاب
@rahbari_plus