17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽#کلیپ_من_غریبم
🎶 نوحه قدیمی و بسیار قشنگ و سنگین با صدای دلنشین عقاب تیز پرواز ارتش جمهوری اسلامی ایران سرتیپ خلبان
🎙#شهید_عباس_بابایی🥀
▪️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ🕯🥀
#محرم
#ماه_خون
#یادشهداکمترازشهادتنیست
@ranggarang
#روز_شمار_در_محرم
روز پنجم
1. دعوت ابن زیاد از شیث ربعی فرمانده پیادگان عمر سعد ملعون برای جنگ با امام حسین علیه السلام.
2. اعزام سپاه ابن زیاد برای جلوگیری از حرکت مردم کوفه برای یاری امام حسین علیه السلام.
3. آغاز سریه عبدالله بن اُنیس در سال ششم قمری.
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
@ranggarang
#عاشورا_
🔴زنان عاشورایی
📚قسمت دوم
👇👇
♦️ام وهب، همسر عبدالله بن حباب الکلبی
ام وهب یکی از زنان شجاع و مجاهدی بود که نام اصلی او قمر دختر عبد از بنی فمر بن قاسم و همسر عبد الله بن عمیر از طایفه بنی عُلیم بود، چون شوهرش تصمیم گرفت از کوفه به یاری حسین «علیه السلام» بیرون بیاید ام وهب نیز اصرار کرد تا او را با خود ببرد.
در روز عاشورا وقتی عبدالله بن عمیر به میدان رفت او نیز چوبی به دست گرفت و به میدان شتافت. ولی امام حسین «علیه السلام» مانع او شد و فرمود: «زنان موظف به جهاد نیستند». اما پس از شهادت شوهرش به بالین او رفت و صورت او را پاک کرد و می گفت: بهشت بر تو مبارک باد! از خدا درخواست می کنم که مرا همراه تو قرار دهد که شمر، غلامش رستم را سراغ او فرستاد. آن غلام با عمود سر او را شکافت و به شهادت رسانید. ام وهب اولین زن شهید در روز عاشورا بود.
شیخ عباس قمی به نقل از علامه مجلسی می گوید: در حدیثی دیدم که ابن وهب نصرانی بود و با مادرش به دست حسین «علیه السلام» مسلمان شد؛ در مبارزه خود بیست و چهار پیاده و دوازده سوار را کشت و اسیر شد. او را نزد عمر سعد بردند و گفت: عجب شجاعتی داری؟ سپس دستور داد سرش را بریدند و به لشکرگاه حسین «علیه السلام» انداختند. مادرش سر او را برداشت و بوسید و به لشکرگاه ابن سعد انداخت و به مردی خورد و او را کشت. سپس با تیرک چادر حمله کردو دو مرد دیگر را کشت. حسین «علیه السلام» او را فرمود: ای ام وهب، برگرد. جهاد از زنان برداشته شده. ام وهب برگشت و می گفت: «الهی نا امیدم مکن، حسین «علیه السلام» فرمود: تو را خدایت نا امید نکند ای ام وهب».
♦️ام خلف همسر مسلم بن عوسجه
ام خلف از زنان نامدار شیعه در قرن اول هجری است. وی با مسلم بن عوسجه - یار باوفای حسین «علیه السلام» - ازدواج کرد که ثمره آن فرزندی به نام خلف بود. مسلم بن عوسجه و فرزندش در روز عاشورا در رکاب مولایشان حسین «علیه السلام» به شهادت رسیدند. ام خلف از زنان مؤمنه ای بود که محبت اهل بیت «علیهم السلام» سراسر وجودش را پر کرده بود. ام خلف که با همسر و پسرش در بین راه به کاروان حسین «علیه السلام» پیوسته بود پس از شهادت شوهرش مسلم، فرزندش را به میدان جنگ فرستاد. پس از شهادت مسلم بن عوسجه، امام حسین به فرزندش خلف فرمود: اگر به میدان روی و کشته شوی، مادرت تنها و بی کس خواهد بود، تو به سرپرستی مادرت سزاوارتری تا به جنگ.
ام خلف که شاهد این سخنان بود، در برابر فرزندش ظاهر شد و خطاب به او گفت: ای پسرم! نصرت و یاری فرزند پیامبر «صلی الله علیه و آله» را بر سلامت و امان خودت ترجیح ده؛
@ranggarang
#داستان_
#داستانهای کوتاه قرآنی
قسمت یازدهم
👈 داستان حضرت محمد ص
💠 معراج رسول خدا(ص)
زمانیکه پیامبر در مکه بود در یک شب از مسجد الحرام به مسجد الاقصی در بیت المقدس رفت.
ایشان در حین سفر به همراه جبرئیل در مدینه فرود آمد و نماز گزارد و در مسجد الاقصی نیز با ارواح ابراهیم و موسی و عیسی به امامت خودش نماز گزارد و از آنجا سفر خود را شروع کرد و آسمانهای هفتگانه را یکی بعد از دیگری طی نمود و با چیزهای عجیبی روبرو شد.
زمانیکه به آسمان هفتم رسید حجابهایی از نور دید و در آنجا به اوج شهود باطنی و قرب الی ا... و مقام قاب قوسین او ادنی رسید.
خداوند او را مخاطب ساخت و دستورات مهمی را صادر فرمود.
پیامبر همان شب به مکه بازگشت.
پیمان بستن مردم یثرب با پیامبر
دعوتهای علنی پیامبر از اعراب برای پذیرش اسلام ادامه داشت تا در سال یازدهم بعثت رسول خدا در موسم حج در عقبه منی با گروهی از مردم یثرب ملاقات کرد که از خزرجیان بودند و گفتگوئیهایی بین دو طرف رد و بدل شد و آنها که مشتاق آشتی با رقیب خود یعنی قبیله اوس بودند به او ایمان آوردند و از او تقاضا کردند تا مشکلات و دشمنی بین دو قبیله به وسیله ایشان برطرف گردد آنها به یثرب رفته و مردم را به دین اسلام دعوت نمودند.
چیزی نگذشت که اسلام در یثرب شیوع یافت و در تمامی خانه ها وارد شد.
در سال دوازدهم بعثت دوازده نفر از آنان در موسم حج و در عقبه منی اولین پیمان را با رسول خدا بستند و بنا به درخواست آنها پیامبر مصعب را برای تبلیغ به سویشان فرستاد.
موسم حج سال بعد نیز فرا رسید و کاروان حج یثرب که بالغ بر پانصد نفر بودند به طرف مکه حرکت کردند.
ایشان در مکه با پیامبر ملاقات کردند و نیز در شب سیزدهم در نیمه های شب بصورت پنهانی با ایشان بیعت نمودند که دومین پیمان عقبه لقب گرفت.
صبح روز بعد مشرکین از این پیمان با خبر شدند.
#ادامه دارد ...
@ranggarang