🔹برخى از #پدر و #مادرها در برابر کودکانشان چنان مقید شدهاند که جرات ندارند دست خالى به خانه بیایند ...
🔸بچههاى این قبیل #والدین به جاى این که هنگام ورود پدر و مادرشان، با یک سلام گرم و صمیمانه به استقبالشان بروند، چشمانشان به دست والدین است و پشت سرهم و بدون انعطاف و کوتاه آمدن، داد مىزنند؛ که چرا براى من چیزى نخریدى؟ نخریدى؟
🔺کوتاه آمدن والدین در مقابل این نوع رفتار ممکن است به زودى به داد و ستد و رشوهگیرى منجر شود و از کودک یک معاملهگر بسازد.
⏪ معاملهگرى که در ازاى کارهاى مثبت و رفتارهاى خوب خود تقاضاى #پاداش و اضافه حقوق دارد، یا در واقع رشوه مىخواهد.
#فرزندپروری
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
💫 با صاحبان عقل، علم و تجربه هر گرهای باز شدنی است، به شرط ناامید نبودن 💫
مرکز مشاوره ⭐️روشنان⭐️ با مجوز سازمان نظام روانشناسی و حضور اساتیدی متخصص و متعهد آماده ارائه خدمات به هموطنان عزیز است.
⬅️⬅️ برای دریافت بهترین و تخصصی ترین مشاورهها از کارشناسان خبره در حوزه؛ "کودک، نوجوان، خانواده، اختلالات و..." با ما همراه باشید.
📍راههای ارتباطی ما:
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
۰۲۵۳۲۹۱۶۱۷۴ - ۰۹۳۷۱۴۶۶۵۵۷
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
http://instagram.com/roshanan.moshavere
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
☑️ اعتیاد کودکان به موبایل و تلویزیون و راه های مواجهه با آن
#فضای_مجازی
#تلویزیون
#موبایل
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 راهکار ایجاد نگاه جهانی در بچهها
🔻 اقتضای نگاه تمدنی، احساس #مسئولیت نسبت به دیگران است. از کسی که میگوید من و لاغیر، نمی توان انتظار داشت احساس مسئولیت جهانی و تمدنی داشته باشد. اما چگونه باید این کار را ایجاد کرد؟
🔹یکی از راهکارها اردوهای جهادی و کمک برای جمعآوری ارزاق است. مثلاً یک بار میگوییم بچه ها پول بدهید، میخواهیم ارزاق تهیه کنیم، این کار خوبی است، اما خوبتر این است که خود بچهها ارزاق را بستهبندی کنند و خودشان را ببریم در پخش کردن ارزاق کمک کنند تا ببینند مردم در چه جاهایی زندگی میکنند! بچهها باید با واقعیاتی روبهرو شوند و حس مسئولیت پذیریشان تحریک شود.
🔸 این مهم است که توجه کنیم برای تربیت تمدنی لازم نیست این واژه را دائماً برای بچهها تکرار کنیم، بلکه اگر کسی با این اقتضائات رشد کند خود به خود جهانی فکر و جهانی عمل میکند.
🎤دکتر علی غلامی
#تربیت_تمدنی
#تربیت_نوجوان
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔻راهکارهایی برای حل حسادت فرزند اول:
👈 اوقاتی را به او اختصاص دهید. حتی زمانی خیلی کوتاه او را در آغوش بگیرید.
👈 اگر عادت داشته روی زانوی شما بنشیند باز هم این امکان را در اختیارش قرار دهید.
👈 توصیهای که به #والدین میشود، این است که قبل از تولد فرزند دوم تمام مسائل را برای بچه اول توضیح دهند و اثرات مثبت برادر و خواهر داشتن و اثرات منفی تنهایی را برایش بیان کنند.
👈 تمام حواسها و ذهنها عطف به بچه دوم نشود.
👈 او را در فعالیتهای مربوط به شیرخوار شرکت دهید تا احساس طرد شدن نکند.
👈 رفتارهای مناسب کودک را تشویق کنید؛ مثلا بگویید از این که در عوض کردن لباس کوچولو به من کمک کردی متشکرم. تو خیلی خوب کمک میکنی.
#حسادت
#تولد_فرزند_دوم
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 روش کلیدی برای ارتباط با نوجوان
🔻 وقتی فرزند شما در کودکی، از یکی از مراحل رشد وارد مرحلهی دیگری میشد؛ مثلاً از سینه خیز رفتن کم کم شروع به راه رفتن میکند، چقدر خوشحال میشدید و مهمانی میدادید؟! اما برای ورود به سن نوجوانی چنان جوسازی ایجاد میشود که #پدر و #مادر فکر میکنند از این به بعد با یک دیو دو سر روبه رو خواهند بود! مثلاً وقتی دیر وقت وارد خانه میشود، پدر با عصبانیت از #نوجوان میپرسد کجا بودی؟ وقتی از پدر می پرسیم چرا این گونه برخورد میکنی؟ میگوید من پدرم، احساس مسئولیت میکنم و مصلحت این بچه به دست من است.
🔹همه این حرفها درست. سوال این است که چرا با این ادبیات با فرزند خود صحبت میکنید؟ دلیل آن این است که ما هیچ وقت یاد نگرفتهایم احساس خود را درست بیان کنیم. اگر احساس ما نگرانی است، باید نگرانی خود را ابراز کنیم. مثلاً وقتی که بچه دیر هنگام وارد خانه میشود، مادر بگوید: مادر! نگرانت بودم! فرزند در مقابل چین این جملهای قاعدتا خواهد گفت: اینقدر سرگرم بازی بودم فراموش کردم به شما اطلاع دهم. اما چرا در برخورد قبلی فرزند چنین واکنشی نداشت؟ چون پدر دارد این پیغام را می دهد که تو محلی از اعراب نداری! آنهم به نوجوانان که در مرحله تشکیل هویت است. در صورتی که پدر میتوانست بگوید: پسرم! من اینقدر نگران شما بودم میخواستم با ماشین بیایم دنبال شما بگردم. این جمله محبت آمیزتر است یا کجا بودی؟!
🎤استاد عبدالهادی عمرانی
#تربیت_نوجوان
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
❌ در مهمانیها مراقب خلوت و بازیهای خاص کودکان باشیم.
⚠️ نباید کودکان "خصوصا دو نفره" در اتاق در بسته مشغول بازی باشند.
⛔️ #کنجکاوی خصوصا کنجکاوی جنسی از ۴ سالگی بروز کرده و لازم است مورد دقت قرار گیرد.
💯 لازم است بچهها در هنگام بازی در معرض دید #والدین یا سرکشی مستمر آنها بازی کنند.
❗️اگر با صحنهای از کنجکاویهای جنسی کودکتان مواجه شدید:
1⃣ به هیچ وجه با #عصبانیت و پرخاش برخورد نکنید و کاملا خونسرد باشید.
2⃣ با آرامش و با لحنی قاطع و محکم تذکر بدهید که این بازیها خوب نیست.
3⃣ فورا یک بازی حرکتی و پرهیجان راه بیاندازید و بچهها را به بازی مشغول کنید.
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
20.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 به تستهای روانشناسی اعتماد دارید؟!
🔻 در مورد جامعه ایرانی یک آقایی از تلویزیون اعلام میکند که ۲۵ درصد مردم ایران #افسردگی دارند و میگوید البته ۵۰ درصد است و ما عدد کمتر را اعلام کردیم! تستی که با آن مردم را سنجیدهاند در سوئد ساخته شده است. سوئد را شما در نظر بگیرید و ساعتهایی که مردم میتوانند در خانه و بیرون از خانه باشند. تستی که در سالهای ۱۹۷۰ در سوئد ساخته شده را میآوریم و با آن تشخیص میدهیم که جامعه ایرانی افسردگی دارد!!
اینکه من مشکل داشته باشم، با اینکه افسرده باشم، متفاوت است. شما میتوانید بگویید جامعه ما با مشکلات زیادی روبرو است. اما نمیتوانید بگویید افسرده است، چون علی رغم تمام مشکلاتی که اگر مقداری از آن در جوامع دیگر باشد، خودکشی میکنند، ما داریم زندگی میکنیم!
از روی تستها این را میگویند، چون بیسواد هستند. چون نمیدانند این تستها مربوط به یک جامعه، یک مردم و یک عملکردی است که با ما متفاوت است. اما در جامعه غربی علی رغم وجود بیمههای مرسوم در آنجا و شرایطی که دارند، وقتی با مشکلاتی شبیه کرونا مواجه میشوند، دیدیم که چه وحشی بازیهایی در میآورند! این روزهای کرونا، نظم جهانی را به همه ثابت کرده است! من وقتی اینها را کنار هم میبینیم، میگویم چه جامعه الهی داریم. از لحاظ اقتصادی در نهایت ناایمنی هستیم، اما به یکدیگر کمک میکنیم. آیا تست ها اینها را به ما میگویند؟!!
🎤خانم دکتر اسمعیل
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
✅ متحد بودن پدر و مادر، یکی از مهمترین مسائلی است که باید توسط #والدین رعایت شود.
🔹ممکن است شما روشهای مختلفی برای تربیت و #تنبیه کردن فرزندتان داشته باشید، اما وقت بگذارید و در مورد آنها با یکدیگر صحبت کنید، ولی هیچ گاه در مقابل فرزندتان، تلاش دیگری را کمرنگ جلوه ندهید و موقعیت همدیگر را تخریب نکنید.
🔸بهعنوان مثال، اگر در مقابل خواستهی "بیرون رفتن" بچهها، یکی از والدین، شرط "انجام تکلیف" را قرار داده "، شما هم پیرو این شرط باشید و از روی دلسوزی، اصراری برای شکستن یا به تعویق انداختن شرط، نداشته باشید.
#فرزندپروری
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
22.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 جامعه خراب است که بچهها خراب میشوند؟!
🔻 آنهایی که #اراده خود را آکبند گذاشتهاند و نمیخواهند از آن استفاده کنند میگویند #وراثت ، محیط و آموزش عوامل اصلی تربیت هستند و همه گناهان را گردن این سه عامل میگذارند. میگویند: جامعه و مدرسه و #پدر ، #مادر ما خراب بودند که ما خراب شدیم و آنهایی که خوب شدند پدر و مادر و مربی خوبی داشتند. اما کسانی که از ارادهشان خوب استفاده میکنند، سه عامل را عامل فرعی میدانند.
🔹 خداوند در آیه ۱۱ و ۱۲ سوره تحریم، ضرب المثل کفار را همسر جناب نوح و لوط و ضرب المثل ایمان را همسر فرعون معرفی میکن. یعنی در خانه دو پیغمبر، ضربالمثل کفر و در خانه فرعون ضربالمثل ایمان رشد میکند. این دو آیه بیان میکند، زور اراده از محیط بیشتر است.
⬅️ یعنی آسیه در محیط کفر است اما اراده اش بر توحید است، با ارادهاش توحیدی زندگی میکند، حتی نهی از منکر میکند و شهید میشود. یعنی در کاخ فرعون که بدترین محیط است میتوانیم موحد باشیم به شرط اینکه بخواهیم! از آن طرف در محیط توحیدی خانه جناب لوط و نوح با اراده خودشان کافر شدند. بنابراین اراده میتواند نقش وراثت، محیط و مربی را تقویت و یا خنثی کند.
🎤حجت الاسلام ماندگاری
#تربیت_انسان
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe