معرفی بازی:🏇⛹♂🤺
هدف اصلی : شناخت خود
اهداف فرعی : تقویت ابراز احساسات
نام فعالیت : صندلی احساسات
تعداد نفرات : 4 نفر و بیشتر
وسایل مورد نیاز : صندلی
شرح بازی :🤹♂🎭
دو صندلی را مقابل بچهها قرار دهید و دو نفر را انتخاب کنید که روی آنها بنشینند. بگویید که روی صندلی احساسات نشستهاید؛ سپس احساسات مختلف را در گوشی به هر کدام بگویید. هر کودک باید احساسی را که شنیده با حرکات نمایش دهد و یا نقاشی کند. تماشاگران هم باید احساس مورد نظر را از روی حرکات او حدس بزنند.
نکته :
کسانی که نمی توانند راحت نقش بازی کنند یا قبلا بازی کردهاند، میتوانند دیگری را به جای خود انتخاب کنند.
✅ ایده هایی برای صندلی احساسات: هیجان زده، کسل، خجالتی، اجتماعی، درمانده، متکی به نفس، غمگین، خوشحال، عصبانی، آرام، ترسو، شجاع، معذب، باهوش، متنفر، علاقهمند(مشتاق)، شرمنده، سربلند، ناراضی، راضی، شرور، متین.
منبع: کتاب "مهارتهای زندگی(شناخت خود)"
#بازی
#مهارت_شناخت_خود
#شناخت_احساسات
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
✅ نشانه های کودکان با اعتمادبهنفس بالا
#اعتمادبهنفس
#دکتر_مجیدهمتی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
❓❓در مورد تربیت فرزندان خود🧒👦👧 چه دغدغه هایی دارید؟
1️⃣ آیا تمام نکات برخورد با بحران هویت و اعتقادی نوجوان خود را می دانید؟👥
2⃣ با کودک لجباز، پرخاشگر و بدغذا چه باید کرد؟🤦♂️🤦♀️
3⃣ آیا انگیزه تحصیلی نوجوان شما کاهش پیدا کرده است؟📖📚📒
4⃣ از شنیدن لفظ"بیش فعال" برای فرزندتان درمانده شده اید؟😫😩
⬅️⬅️ برای دریافت بهترین و تخصصی ترین جوابها از کارشناسان خبره در حوزه کودک و نوجوان ⏮ با ما در کانال "روشنان" همراه باشید.
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
👆👆👆👆👆
مرکز مشاوره تخصصی کودک و نوجوان روشنان با مدیریت حجت الاسلام والمسلمین دکتر همتی(کارشناس پرسمان تربیتی رادیو معارف)
⁉️⁉️ آیا از کودکانمان مانند گلدان های گلمان مراقبت کنیم؟
✅ پدر و مادری که از فرزندشان بیش از حد مراقبت میکنند، در واقع به او میگویند، که محیط امن نیست و این احساس عدم امنیت در آنها اضطراب را ایجاد میکند.
اضطراب باعث ایجاد ترس در کودکان شده و جراتمندی آنان را کاهش میدهد. کاهش رفتار جراتمندانه نیز باعث کاهش اعتماد به نفس فرزندمان می شود.
پس بیایید با عدم افراط و تفریط در مراقبت از کودکانمان، افرادی جراتمند و با اعتماد به نفس پرورش دهیم.
#اعتمادبهنفس
#اضطراب
#ترس
#جراتمندی_در_کودکان
#دکتر_مجیدهمتی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
#بازی
حرکت بر روی سطوح کوچک و بزرگ با وجود شیارها و شکل های مختلف؛ سبب تقویت عضلات پا،حفظ تعادل، افزایش هماهنگی عضلات، افزایش دقت و تمرکز، افزایش حس کف پا می شود.
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🚨🚨 به کجا چنین شتابان ❌❌
در هر مساله ای اگر قرار است واکاوی درست صورت گیرد باید همهی جوانب آن مساله مورد سنجش و ارزیابی قرار گیرد.❗️❗️
🔸در حادثه دلخراشی😔 که برای این دختر نوجوان گیلانی و خانوادهاش رخ داد نیز باید موضوع را با همه ابعادش بررسی کرده و کلیه عوامل دخیل را مورد دقت قرار داد تا بتوان از آن درس گرفته و از بروز حوادث مشابه جلوگیری کرد.🤔
🔺در اتفاق رخ داده عواملی دخیل بودهاند:
• پدر و مادر
• خود نوجوان
• اطرافیان
• حاکمیت (قوانین موجود، رسانهها، فضای مجازی، مراکز حمایتی و ... )
🔸والدین اولین نقش در امر تربیت فرزندان را بر عهده دارند، پدر و مادری که نسبت به مراحل رشد فرزندش و ویژگیهای نوجوانش در هر مرحله از رشد آگاهی لازم را نداشته باشد در مواجه با مسایل نوجوان دچار سردرگمی شده و رفتارهای نادرستی از خود نشان می دهد.
🔺اگر خانوادهها بدانند بیشترین روابط دختر و پسر که میتواند به دختران آنان آسیب وارد کند در اوایل دوره نوجوانی یعنی بین 12 تا 14 سالگی ممکن است رخ دهد، و دلیل آن ایجاد تحولات بلوغ در دختران، عدم مدیریت این غریزهی جدید و ناآشنا،نداشتن تجربه کافی و همچنین کامل نشدن منطقه بازداری مغز در این مقطع سنی می باشد و این شرایط خودکنترلی را برای نوجوان سخت میکند.
⬅️⬅️ والدین با آگاهی به این نکات بهتر می توانند نوجوان خود را درک کرده و او را برای عبور از این دوره بحرانی و حساس یاری نمایند.
🔸متاسفانه ما شاهد هستیم که والدین آنقدر درگیر امر معاش و اقتصاد خانواده شدهاند که دیگر زمانی برای آموختن مباحث تربیتی و بکارگیری آن باقی نمانده است.⁉️⁉️
🔺 اگر پدر🧔👱♂️ از اهمیت نقش پدر خصوصا در دوره نوجوانی فرزند آگاهی داشته باشد و این نقش را به خوبی ایفا کند، فرزندش را از بسیاری آسیبهای روانی و اجتماعی حفظ خواهد کرد. زیرا نوجوانی زمانی است که نقش مادر در تربیت کمرنگ شده و نوجوانان بیشتر گرایش به سمت پدر داشته و اگر پدر توانایی لازم برای برقراری تعامل مثبت با نوجوان را داشته باشد بهترین تربیت رغم خواهد خورد.
🔺آگاهیهای لازم در خصوص ویژگی های دوره نوجوانی و نحوه تعامل با نوجوان از نیازهای ضروری والدین است و عدم آگاهی از این امور میتواند خسارات جبران ناپذیری را به فرزندان و خانواده وارد کند. همان طور که در جریان رومینا شاهد بودیم.
🖊🖊 حجت الاسلام والمسلمین دکتر همتی
ادامه دارد.....
#رومینا
#نوجوانان
#خانواده
#نقش_والدین
#دکتر_مجیدهمتی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓❗️❓❗️❓اندکی تامل 🤔🤔
🔴آذری جهرمی: "به فرزند خودم اجازه استفاده از شبکههای اجتماعی رو نمیدم، ولی معنا نداره من برای تمام مردم ایران این نسخه رو تجویز کنم!"
⁉️⁉️⁉️⁉️
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
مرکز مشاوره روشنان
🚨🚨 به کجا چنین شتابان ❌❌ در هر مساله ای اگر قرار است واکاوی درست صورت گیرد باید همهی جوانب آن مسال
🚨🚨 به کجا چنین شتابان❌❌
قسمت دوم:
🔹دوره نوجوانی دورهای است که تعامل والدین با فرزندانشان باید یک تعامل عرضی باشد و نه طولی. یعنی بجای امر و نهی صرف، باید از نوجوان نظر خواست و برای او ارزش و احترام قایل شد.
🔺در دوره نوجوانی، بجای استفاده از روشهای مستقیم تربیت، باید از روشهای غیر مستقیم بهره برد. در این دوره لازم است، تغافل(نادیده گرفتن خطاها) در امر تربیت بسیار باشد چون نوجوان بخاطر نداشتن دانش و تجربه لازم و ناتواناییهای جسمانی، امکان خطایش بیشتر است از این رو عذرپذیری والدین هم باید بیشتر باشد.
🔸 اگر سرزنشی از ناحیه والدین صورت میگیرد، نباید به گونهای باشد که نوجوان احساس کند همهی راهها به رویش بسته شده است و دیگر هیچ جای بازگشتی برایش نیست.
🔹براساس روایات دوره نوجوانی دورهای است که والدین باید نوجوانشان را با خود همراه کرده و این همراهی اتفاق نمی افتد مگر در سایه احترام و همدلی.
🔸دوره نوجوانی دورهی پاکی ضمیر و نرمی دل است، نوجوانها به گفته پیامبر رحمت(ص) دلهای نرمی دارند که پذیرنده حق است. بر اساس آمار 50 درصد شهدای دفاع مقدس در سنین نوجوانی بودند.
همان طور که در عصر پیامبر اسلام(ص) نیز اینگونه بود. ایشان در کلامی می فرمایند: در ابتدای بعثت، پیران با من مخالفت کردند و جوانان با من پیمان بستند.
✅ پس همراهی با نوجوان و همراهکردن او با خود و عدم دوری از او در مسائل مختلف؛ رشددهنده نوجوان است.
🖊🖊 حجت الاسلام والمسلمین دکتر همتی
#نوجوان
#رومینا
#سرزنش_نوجوان
#تعامل_والدین
#دکتر_مجیدهمتی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
✅ اگر میخواهیم فرزندانی🧒👦 با اعتمادبهنفس💪💪 بالا داشته باشیم باید آنان را توانمند کنیم زیرا اعتماد به نفس یعنی باور به توانمند بودن.
⏮ در کنار توانمندسازی باید از خطاهای شناختی❌ منجمله خطای منفینگری☹️🤨 پرهیز کند. افرادی که خطای شناختی دارند ممکن است توانمند باشند اما توانمندی شان را باور ندارند.
♦️ لذا استعدادهای فرزندانتان را شناخته و با ایجاد علاقه در آنان اعتماد به نفسشان را افزایش دهید.
#اعتمادبهنفس
#استعداد_در_کودکان
#خطاهای_شناختی
#دکتر_مجیدهمتی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
❇️ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : رَحِمَ اَللَّهُ مَنْ أَعَانَ وَلَدَهُ عَلَى بِرِّهِ قَالَ قُلْتُ كَيْفَ يُعِينُهُ عَلَى بِرِّهِ قَالَ يَقْبَلُ مَيْسُورَهُ وَ يَتَجَاوَزُ عَنْ مَعْسُورِهِ وَ لاَ يُرْهِقُهُ وَ لاَ يَخْرَقُ بِهِ
✅ حضرت فرمود: آنچه را که کودک در قوّه و قدرت داشته و انجام داده از او قبول کند، آنچه را که انجامش براى کودک طاقت فرساست از او نخواهد، او را به گناه و طغیان وادار نکند و به او دروغ نگوید و در برابر او کار خلاف مرتکب نشود.
#والدین
#فرزندپروری
#رفتار_صحیح
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
بهترین #تبریک تولد نوزاد در کلام گوهر بار امام #حسن مجتبی علیه السلام
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی؛ تخم مرغ شانسی😃
وسایل بازی: چند عدد تخم مرغ🥚🥚🥚🥚_دوعدد تاس🎲🎲 و شانهی تخم مرغ.
شرح بازی: تخممرغها را دوبهدو رنگ میکنیم (مثلا دوتا سبز دوتا آبی و..) و حالتهای مختلف چهره را روی تخممرغ ها نقاشی میکنیم(بهتر است در این کار از کودکمان کمک بگیریم😌)
دو عدد تاس داریم، اگر موجود نبود با تکههای کارتن درست میکنیم، روی ضلع های یک تاس رنگ ها🔵 و روی ضلعهای تاس دیگر حالتهای چهره😮😐🙂😖را میچسبانیم.
بازی شروع میشود😃بازیکنان نوبتی هر دو تاس را باهم میاندازند، اگر رنگ و حالت در تاسها تطابق داشت بازیکن تخم مرغ شانسی موردنظر را برنده شده است. مثلا اگر حالت خنده و سبز رو آمد تخم مرغ سبز خنده را بر میدارد. در پایان هر کسی تخممرغ بیشتری جمع کند برندهی بازی است😁
هدف: شناخت رنگها، هماهنگی چشم و دست، شناخت حالتهای مختلف چهره که یکی از راههای کنترل خشم است، افزایش دقت وتمرکز، تشویق کودکان به بازی های گروهی.
مناسب گروه سنی 4سال به بالا
#بازی_تولیدی
#افزایش_دقت_و_تمرکز
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe