🔺هشدار درباره افزایش تعصبات مذهبی و بنیادگرایی #مسیحی در ارتش آمریکا
↙️ یک کارشناس آمریکایی گفت تعصب مذهبی و تلاش برای ترویج افراط گرایی مسیحی در ارتش آمریکا از زمان انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری این کشور یک روند فزاینده را نشان داده و اکنون یک نگرانی برای امنیت ملی محسوب میشود.
📈به گزارش پایگاه هیل، بنا به گفته این کارشناس حوزه آزادیهای مذهبی در ارتش آمریکا از زمانی که دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا رسید، افزایش شدیدی در گرویدن به مسیحیت بنیادگرایانه و تعصب مذهبی در نیروهای مسلح آمریکا مشاهده شده به نحوی که در سطح یک تهدید برای امنیت ملی رسیده است.
👤مایکی واینستاین، رئیس بنیاد موسوم به بنیاد آزادیهای مذهبی ارتش آمریکا و همینطور یک کهنهکار نیروی هوایی این کشور میگوید گروه او مشاوره قانونی به قربانیان نقض آزادی مذهبی در ارتش آمریکا ارائه میدهد و از نوامبر 2016 یعنی زمانی که ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد تاکنون درخواستهایی که در این زمینه به گروه او تحویل داده میشود، دو برابر شده است.
➕واینستاین خاطر نشان کرد: انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری این افزایش چشمگیر را در ترویج مسیحیت بنیادگرایانه و تعصب مذهبی در ارتش آمریکا سبب شده و این موضوع به سطح یک تهدید برای امنیت ملی رسیده است.
〰به گفته واینستاین ارتش آمریکا مدت زیادی است که تحت تاثیر برخی گروههای بنیادگرای مذهبی اسلامستیز مانند گروه "سلطهگران مسیحی"، "نوسازی مسیحیت" و همچنین تفکر "مسیح جنگنده" که آنها به موجب آن خواهان جنگ علیه اسلام هستند، قرار گرفته است.
🔘 واینستاین این گروهها را به عنوان گروههای بنیادگرای مسیحی رادیکال توصیف میکند که به ارتش آمریکا رخنه کرده و معتقد هستند که باید "پادشاهی خدا" روی زمین به وجود آورند.
〰 او خاطر نشان کرد که تلاشهای این بنیادگرایان مسیحی برای ترویج ایدئولوژی خود محدود به اعضای ارتش آمریکا نیست. او گفت که به عنوان مثال برخی از این اعضا یکسری تلاشهای ترویج گرایانه در افغانستان انجام داده و در همین راستا میان اعضای اقوام پشتون و دری و همچنین سربازان محلی انجیل توزیع کردهاند.
〰 او گفت چنین اقداماتی ناقض قوانین ارتش آمریکا است. به موجب قوانین ارتش ترویج اعتقادات مذهبی یا تلاش برای کشاندن پیروان مذاهب دیگر به مذهب مورد ترویج را ممنوع میکند و در عین حال این یک رفتار غیرحرفهای و نامناسب در ارتش آمریکا محسوب میشود./ایسنا/p
@FERAGHVAADYAN
🔴سکوت بهائیت در قبال #جنگطلبی #اسرائیل!
♦️یکی از نشانههای همبستگی بهائیان با #رژیم #صهیونیستی، حمایت آنان از سیاستهای جنگطلبانهی این رژیم غاصب و کودککش است. از اینرو سکوت معنادار فرقهی بهائیت، در قبال سیاستهای جنگطلبانهی اسرائیل در جنایات صبرا، شتیلا و قانا و محاصرهی طولانی مدت غزه، کشتار کودکان، زنان و سالمندان بیگناه و تخریب مساجد و مدارس و مراکز تحت نظارت سازمان ملل؛ از دیگر نشانههای این پیوند عمیق است.
🔹اما جالب آنکه نه تنها بهائیان سیاستهای جنگطلبانهی صهیونیستها را محکوم نکرده و هیچ اعتراضی از خود نشان ندادهاند، بلکه بنابر گزارش ساواک، بهائیان ایران در جنگ 1967 م اسرائیل، مبلغ 120 میلیون تومان را جهت کمک به ارتش اسرائیل، به حیفا ارسال کردهاند.[1]
♻️اینها همه در حالیست که بهائیت با طرح شعار صلح جهانی [2]، فعالیتهای تبلیغی خود را به پیش برده و از حمایت جنگطلبان و سکوت معنادار در برابر جانیان سخنی به میان نمیآورد. از طرفی چگونه کمک مالی به رژیم خونخوار صهیونیستی، با نهی از هرگونه جنگ و جهادی توسط پیامبرخواندهی این فرقه، سازگاری دارد؟![3]
📚پینوشت:
[1]. مجلهی اخبار امری، شماره: 10، ص 601؛ جواد منصوری، تاریخ قیام پانزده خرداد به روایت اسناد، شماره: 2/96.
[2]. ر.ک: عباس افندی، خطابات، لانگنهاین آلمان غربی: لجنهی ملّی نشر آثار امری به زبانهای فارسی و عربی، 127 بدیع، ج 2، ص 150.
[3]. ر.ک: عبدالحمید اشراق خاوری، گنجینه حدود و احکام، نسخهی الکترونیکی، ص 271./p
@Mobahesegroup
@Feraghvaadyan
🔺 #شریعت_ستیزی در جریان های معنوی نوپدید
✍یکی از شاخص های جریان های معنوی نوپدید, ستیز با شرع از رهگذر اشاعه مبانی فکری ابداعی خویش و زیرسوال بردن اساس آموزه های دینی و لزوم پایبندی به شریعت است.
💢 اشاعه #تناسخ با بی اعتقادسازی نسبت به معاد و حسابرسی اخروی, یکی از موارد این ستیز است که در اغلب معنویت های نوپدید وجود دارد.
⭕️ هجمه به کتب آسمانی و اصول دینی, دیگر سلاح این نبرد است. مثلا در اکنکار, پال توییچل , بنیان گذار فرقه, بارها کتب آسمانی را مورد تمسخر و تخریب قرار داده و از آنها به عنوان خرافات یاد نموده است.
⭕️ دیگر مسئله رایج و البته مهم در ستیز با شریعت, اشاعه بی بندوباری و تسامح نسبت به مبانی #دینی است که در روندی تدریجی , پایه های ایمانی راسست می سازد.
⭕️ اساسا, شریعت , یکی از موانع پیشبرد اهداف و مبانی فکری جریان های معنوی نوپدید است, چراکه با رویکرد دنیاگرایانه و انسان محورشان در تضاد قرار دارد لذا این ستیز همواره ادامه داشته و در اغلب جریان های معنوی #نوظهور مشاهده می گردد.
✅ بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
🔴 #اختصاصی بیداری ملت/فرزندان بهاء الله! در تور اطلاعاتی کشور/ بازداشت ۴۰ بهایی در عملیات مهم سربازان گمنام امام زمان(عج)
دستگاه اطلاعاتی کشور طی یک عملیات پیچیده امنیتی موفق به شناسایی و دستگيری چهل نفر از ليدرهای آموزش ديده اغتشاشات شهری تیر و مرداد ماه کشور شدند. این افراد در شهر شيراز مشغول برگزاری ویدئو کنفرانس با خارج از مرزها بودند و پس از بازداشت معلوم گردید كه این چهل نفر همگی از مبلغان بهایی بوده و از طریق محافل بهاییت در کشور به هماهنگی و برنامه ریزی جهت هدایت اعتراضات به اغتشاش و خشونت فعالیت میکردند.
🔺اطلاعات اولیه حکایت از آن دارد که ۱۱ نفر از این افراد از "محفل ياران بهاییت" جهت ساماندهی اغتشاشات در نقاط مختلف کشور از سمت بیتالعدل _واقع در شهر حیفایِ سرزمینهای اشغالی_ ماموریت گرفته و به صورت منطقه ای، نقاط مختلف كشور را جهت هدایت و ساماندهی اغتشاشات و تامین ملزومات ایجاد خشونت، بين خود تقسيم كرده اند./p
#حیفا
@Bidariymelat
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📊تلاش #بهائیان برای استقرار نظم نوین جهانی با قرائت های غربی
📊تلاش #بهائیان برای استقرار نظم نوین جهانی با قرائت های غربی
💻 وب سایت های خبری بهایی, با ذوق زدگی, مطلبی در خصوص" برگزیده شدن طرح سه بهایی جهت تکمیل نظام سازمان ملل متحد " منتشر ساخته و از افزایش نفوذ عناصر بهایی در این سازمان, ابراز خرسندی نموده اند.
📌طرح این سه بهایی با هدف استقرار حکومتی جهانی ارائه شده که در واقع همسو با یکی از اصول ۱۲گانه بهایی می باشد.
🔻سودای حکومتی با وسعت جهانی در اصول و مبانی فکری بهایی مورد تاکید بوده و با وجود ادعای عدم دخالت در سیاست, همواره به انحا مختلف در این راستا کوشیده اند. نفوذ عناصر بهایی در نهادهای بین المللی چون سازمان ملل متحد و نهاد های حقوق بشری وابسته بدان, از آن جمله است.
🔻بی تردید, این اصول و مبانی در طرح فوق الذکر نیز لحاظ شده و همسو با ایده غربی لزوم استقرار نظم نوین جهانی, می کوشد زمینه را برای پیشبرد اهداف این #فرقه و عملی ساختن آن از رهگذر مجامعی چون سازمان ملل فراهم آورد.
🔻این در حالی است که ایده مزبور و نیز "استقرار حکومت جهانی"مورد نظر بهائیت, منطبق با دیدگاه ها و ایدئولوژی غربی بوده و انتقادات بسیاری پیرامون آن و ریشه های صهیونیستی اش مطرح شده است.
🔻این مسئله و نفوذ بیش از پیش عناصر بهایی در سازمان ملل, مبانی و اهداف نهاد مزبور را هر چه بیشتر زیر سوال می برد.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🌐 چین جواب واتیکان را داد: مذهب تا همیشه در کنترل ما باقی خواهد ماند
↙️ حکومت کمونیستی چین پاسخ واتیکان را در مورد نهاد مذهب داد.
👈 به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، درحالیکه نهاد کلیسا و حکومت چین مدتها است در مورد تعیین اسقفهای این کشور مذاکره میکنند، یک نشریه وابسته به حکومت پکن اعلام کرد: چین اجازه نخواهد داد مذهب در اختیار خارجیها قرار گیرد؛ کنترل مذاهب در چین تا ابد در اختیار حکومت این کشور باقی خواهد ماند.
گفتنی است #مسیحیت در #چین به دو صورت است. کلیسای که زیرزمینی است و پاپ را رهبر خود میداند و همچنین کلیسایی که مقامات آن و اسقفهایش از سوی دولت پکن انتخاب میشوند./p
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔹شهردار منطقه 4 تهران: زرتشتیان زمینهای زیادی برای اماکن دینی مسلمانان وقف کردهاند
👈شهردار منطقه 4 تهران در تور شهرگردی اصحاب رسانه در این منطقه به زمینهای وقفشده از سوی زرتشتیان برای اماکن دینی مسلمانان اشاره کرد.
▫️سید علیرضا حسینی در بخشی از این برنامه با حضور در مجتمع رستمباغ تهرانپارس که ویژهی زرتشتیان است گفت: هموطنان زرتشتی ما همیشه پابهپای مسلمانان در تمامی صحنهها حضور داشتهاند. حتا موارد بسیار زیادی دیده شده است که در مباحثی همچون وقف زمین برای حسینیه و مساجد نیز، زمین و هزینه در اختیار هموطنان مسلمان خود قرار داده و همیار و همپای ایشان بودهاند.
▫️وی همچنین دربارهی مجتمع مسکونی رستم باغ افزود: رستم باغ از آن بناهایی است که بیشتر رهگذران به دیدن محیط داخلی آن بسیار علاقهمند هستند. آن قسمتهای زیبایی که از بالای دیوارها پیداست نشانگر اصالت و زیبایی این مجموعه است. بیشک داخل بنا نیز زیباست. درون باغ سالنهای پذیرایی و اجرای مراسم دینی، معبد و بیش از 80 ساختمان مسکونی قرار دارد/امرداد
https://goo.gl/xByU6o
@Feraghvaadyan
🔴خبر فوری
🔴حکم پنج سال حبس تعزیری دکتر محمدعلی طاهری در دادگاه تجدیدنظر تأئید شد.
@Antihalghe
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴خبر فوری 🔴حکم پنج سال حبس تعزیری دکتر محمدعلی طاهری در دادگاه تجدیدنظر تأئید شد. @Antihalghe @Fe
💢 حکم ۵ سال حبس محمدعلی طاهری، #سرکرده #عرفان_حلقه در دادگاه تجدیدنظر عینا تایید شد.
🔻حکم ۵ سال حبس تعزیری محمدعلی طاهری،سرکرده عرفان حلقه، شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷، در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تایید و به وکیل وی ابلاغ شد.
@Feraghvaadyan
⭕️ اعتراض چندین باره به رفتارهای غیر کتاب مقدسی بین اعضای #فرقه #تبشیری
↙️ رفتارها و حرکات زننده به امر همه گیر در فرقه #مسیحیت_تبشیری تبدیل شده و هر روز بیش از پیش این فرقه را به قهقرا میبرد، سیری که بارها و بارها مورد اعتراض اعضای فرقه قرار گرفته است.
🔶 از جمله این رفتارها به غش کردن و ها و سر و صداهای عجیبی می توان اشاره کرد که از سوی برخی مهرهاهای شناخته شده جریان مسیحیت صهیونیستی به عنوان یک رسم در این فرقه جا افتاده شده است.
♦️ چنان که بر این گونه غش کردن ها و افتادنها و ایجاد اصوات گوش خراش و نامفهوم اسم پر شدن از روح را داده اند و اصوات مضحک و عجیب و غریببی که از دهانشان خارج می شود را صحبت به زبان ها مینامند که هیچ کدام بنیان کتاب مقدسی نداشته و به قول یکی از اعضای فرقه "مندرآوردی" است.
🔶 حتی یکی از الهیدانان مسیحی اذعان میکند که در کتاب مقدس و در موعظه های مسیح و رسولان هیچ اشاره ای به فریادها، غش کردنها، رعشه ها و یا جیغ ها وجود ندارد. واضح است که جیغ های بلند و رعشه ها با اصول کلام همخوانی نداشته و بنابراین باید منع شود.
♦️ چنین رفتارهایی حتی به شبکه های تبشیری هم راه پیدا کرده و در برنامه های متفاوت این شبکه ها دیده میشود که اتفاقا موجب اعتراض مخاطبین خودشان هم شده و نشان میدهد که اوضاع فرقه وحشتناک است و هر روز نسبت به قبل بیشتر به سوی نابودی حرکت میکند.
⚠️ نکته این جاست که این رفتارها و سبک سری هایی تنها محدود به برنامه های ماهواره ای نیست و حتی در کنفرانس ها و برنامه های به اصطلاح پرستشی چنین اعمالی از آنها سر میزند که اعتراض هایی در پی داشته است.
♦️شبانان و کشیشان خودخوانده فرقه برای توجیه این رفتارها حتی حاضر به تحریف کتاب مقدس نیز هستند، چنان که یکی از اعضای فرقه اعتراف کرده آنچه آنها از کتاب مقدس یاد میدهند بیشتر شبیه افسانهها است و هیچ جایی نمیتوانید این مطالب را پیدا کنید.!!!
🔶گفتنی است رواج این قبیل رفتارهای ضد کتاب مقدسی، موجب شده تا به گفته برخی اعضای فرقه تبشیری کلیساهای این فرقه نیز سلامت کلیسایی خود را از دست بدهند به حدی که در فرقه مسیحت صهیونیستی مسیحی سالم و کلیسای سالم پیدا نمی شود./رهپویان هدایت/P
@Feraghvaadyan
ارتباط #بهائیت و #فراماسونری
تعليمات بهائيت انطباق زيادى با تعليمات فراماسونرى دارد كه از جمله آنها مىتوان به جدايى دين از سياست، تسامح و تساهل، تشكيل حكومت واحد جهانى، تطابق دين با عقل جزئى، اشاره كرد.
📌 شكلگيرى و تداوم فرقه بهائيت با تلاش و برنامهريزى ايادى استعمار و كانونهاى آن شكل گرفته است؛ به دنبال اقدامات قاطع #اميركبير در اعدام #باب و سركوب خشونت و آشوبهاى مسلحانه بابيان در نقاط مختلف كشور، پيروان باب از سرنگونى قاجاريه و تسلط بر ايران سرخورده شدند.
▪️ آشنايى آنها با افكار و تحركات اعضاى محفل فرهنگى «#مانكجى هاتريا» – رئيس سازمان اطلاعاتى بريتانيا در هند و ايران و بنيانگذار واقعى اولين سازمان فراماسونرى در ايران(1)– نظير شاهزاده جلالالدين ميرزا، آخوندزاده، ميرزا ملكمخان، ميرزا حسينخان سپهسالار و…، تغييراتى در روش فكرى ايشان به وجود آورد و آنها با افكار ماسونى و ليبرالى آشنا شدند، سپس با تدوين كتاب «تاريخ جديد» كه صورت اصلاح شده «تاريخ قديم» بابيان بود واژههاى تند بر ضد شاه قاجار و برخى عوامل حكومت را حذف يا تعديل نموده و در عوض، همصدا با امثال آخوندوف، حملات پيشين خود به روحانيت را شدت بخشيدند و با استفاده از روش ملكم و آخوندزاده، دست به تأليف رسالههاى جديدى مانند مقاله سياح زدند.(2)
🔺 مانكجى، با سران بابى و از جمله با شخص ميرزا حسينعلى نورى(بهاء) ارتباط نزديك داشته است. همچنين مطابق گزارش ركنالدوله، در ۱۳۰۸ق، ملكمخان درعكا با بهاء ديدار و مذاكره داشته است.(3)
◾️از سوى ديگر، سفر برنامهريزى شده عباس افندى به اروپا و آمريكا، كه با تبليغات فراوان از سوى متنفذترين محافل سياسى و مطبوعاتى دنياى غرب همراه بود، نشانى آشكار از اين پيوند عميق و همكارى ميان سران فرقه بهائى و كانونهاى مقتدر فراماسونرى در اروپا و آمريكا است كه به عنوان نقطه عطف در تاريخ اين فرقه از آن ياد مىشود.
👁🗨در طول اين سفر كوشش مىشد تا وى به عنوان نماد پيدايش «مذهب جديد انسانى» و آرمان فراماسونرى معرفى شود. بررسى جريان اين سفر و مجامعى كه #عباس_افندى (عبدالبهاء) در آن حضور مىيافت، ثابت مىكند كه كارگردان اصلى اين نمايش «انجمن جهانى تئوسوفيستى» يكى از محافل عالى فراماسونرى غرب بود. او به ويژه در آمريكا در مجامع متعدد فراماسونرى حضور يافت و سخنرانى كرد.(4)
⚠️فراماسون ها در نقش عاملين #استعمار ظاهر شدند، اساس مليت ما را برهم زدند، افتخارات ملى را مسخره كردند و به كرّات بيگانهپرستى را جايگزين وطنپرستى ساختند.(5)
📚پینوشت:
1- به دليل فقدان تحقيقات بنيادين در اين زمينه تأسيس آن به غلط به ميرزا ملكم خان نسبت داده شده است. ر.ك: جستارهايى از تاريخ بهائىگرى در ايران، پيشين، ص ۲۲.
2- حضور بهائيت در انجمنهاى ماسونى و شبه ماسونى، على رجبى، ويژه نامه ايام، ش ۲۹.
3- ابراهيم صفايى، پنجاه نامه تاريخى دوران قاجاريه، ص ۱۲۱.
4- عبداللّه شهبازى، نظريه توطئه، صعود سلطنت پهلوى و تاريخ نگارى جديد در ايران، تهران: مؤسسه مطالعات و پژوهشهاى سياسى، ۱۳۸۳، صص ۶۹-۷۴.
5- فراموشخانه و فراماسونرى در ايران، پيشين، ج ا، ص۱۱.
جریان شناسی بهائیت.
@Feraghvaadyan
✅فقر علت تغییر مذهب در برزیل
🔸کلیسای اونجلیک میگوید درخواستهای عضویت بسیاری از قلمرو معنوی این کلیسا در برزیل دریافت کرده است. مذهب غالب در برزیل کاتولیک است. بنا بر آمار در سال ۱۹۹۱ تنها ۹ درصد از برزیلیها خود را پیرو کلیسای اونجلیک میدانستند، در سال ۲۰۱۰ این تعداد به ۲۰ درصد افزایش یافت. پیمایش مرکز آمار جغرافیایی برزیل با همکاری موسسه وارگاس گاتالیو اعلام کردند که بنا بر نتایج این پیمایش جمعیت کاتولیکهای برزیل در این بازه زمانی از ۸۳ درصد به ۶۸ درصد کاهش یافته است.
فقر از عوامل مهم تغییر فرقه مذهبی در برزیل عنوان شده است. مناطق فقیر نشین برزیل دور کشتزارهای برنج، باغهای انبه و خرما قرار دارند. در این نواحی مصرف الکل و مواد مخدربسیار بالاست و بسیاری از مردم ساکن این نواحی با دستاویزهای مذهبی از این متاطق به آ»ریکا مهاجرت میکنند. بر اساس گزارش مرکز آمار بزریل کاهش تعداد کاتولیکها و افزایش تعداد اونجلیکها نتیجه نفوذ غیر مستقیم سیاسی کلیسای اونجلیک و جذب افراد فقیر مناطق دور افتاده برزیل است🔸
@Religions
@Feraghvaadyan
✅ کنفرانس «گفتوگوهای اسلام و مسیحیت» در #نیجریه برگزار میشود
↙️ به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ابوجا و با مشارکت انجمن مسیحیان نیجریه موسوم به CAN، کنفرانس «گفتوگوهای اسلام و مسیحیت و دیدگاه ادیان الهی در ایجاد صلح و نفی خشونت» طی روز شنبه (۳ شهریورماه) در ابوجا برگزار میشود.
🌐 در این کنفرانس که جمعی از اندیشمندان #مسلمان و #مسیحی نیجریه مشارکت خواهند کرد در خصوص دیدگاه ادیان الهی خصوصا اسلام و مسیحیت پیرامون ایجاد صلح بین پیروان ادیان مختلف و پرهیز از خشونت بحث و تبادل نظر خواهد شد.
✳️ گفتنی است؛ نیجریه همواره شاهد درگیریهای مذهبی و قومی طی سالهای متمادی بوده است و هر ساله تعداد زیادی از شهروندان این کشور قربانی این خشونتها میگردند. علاوه بر آن گروه افراطی و تروریستی بوکو حرام چند سالی است به بهانه نفی آموزش غربی در این کشور با اعمال خشونت و کشتار بیرحمانه چهرهای خشن و جنگ طلب از اسلام ارائه کرده است که به اختلافات بیشتر مذهبی نیز دامن زده است./P/مهر
@Feraghvaadyan
💎 اعترافی زیبا و تامل برانگیز راجع به پیامبرِ جهانگیر و با عظمت اسلام،حضرت محمد روحی و ارواح العالمين له الفدا✨
#با_دقت_خوانده_شود
📖 کارن آرمسترانگ نویسنده مشهور (مسیحی_انگلیسی) در کتاب خود بنام "محمد (ص) پیامبری برای زمانه ی ما" میگوید:
🔆 محمد(ص) به مثابه یک شخصیت الگو درس های مهمی نه تنها برای مسلمانان بلکه برای غربی ها نیز دارد.
🔆 حیات او نوعی جهاد بود: همان طور که خواهیم دید، این کلمه به معنای مبارزه و پیکار نیست، بلکه به معنای تلاش و کوشش است.
🔆 محمد (ص) دقیقا نسیم صلحی بود که بر جزيرة العرب خسته از جنگ و جدال وزید و ما امروزه به افرادی نیاز داریم که آماده ایفای چنین نقشی باشند.
🔆 حیات او مبارزه ای خستگی ناپذیر علیه حرص و طمع، بی عدالتی و استکبار بود. او دریافت که جزيرة العرب در نقطه عطفی قرار گرفته و شیوه تفکر سنتی دیگر پاسخگو نیست، از این رو تصمیم گرفت طرحی نو دراندازد.
🔆 ما در 11 سپتامبر وارد دورانی دیگر از تاریخ شدیم و باید با همان شدت در ایجاد چشم اندازی نو و متفاوت بکوشیم.
🔆 حوادثی که در جزيرة العرب قرن نخست هجری اتفاق افتاد واقعا چیزهای زیادی درباره رویدادهای زمان حاضر و اهمیت بنیادین آنها به ما می آموزد، بسی بیش از نطق های کم مایه سیاستمداران.
🔆 محمد(ص) در صدد تحميل راست کیشی دینی به مردم نبود و البته چندان علاقه ای نیز به فلسفه و متافیزیک نداشت، بلکه می خواست ذهن و ضمیر مردم را تغییر دهد
🔆 او روح غالب زمان خود را جاهلیت می نامید. مسلمانان معمولا دوران پیش از اسلام در جزيرة العرب را عصر جاهلیت می نامند.
🔆 اما همان گونه که تحقیقات اخیر نشان می دهد، محمد(ص) اصطلاح جاهلیت را نه برای اشاره به یک دوره تاریخی، بلکه برای اشاره به ذهنیتی به کار می برد که موجب پیدایش خشونت و وحشت در قرن نخست هجری در جزيرة العرب بود.
🔆 من معتقدم که جاهلیت در غرب امروز نیز دقیقا همانند جهان اسلام به وضوح وجود دارد. محمد(ص) شخصیتی فرازمانی است، چون در دوران خود ریشه داشت.
🔆 ما تنها در صورتی می توانیم این دستاورد را درک کنیم که بفهمیم که در برابر چه چیزی ایستاد.برای اینکه بدانیم او برای نجات ما از مخمصه ای که گرفتار آنیم چه کمکی می تواند بکند، باید وارد دنیای اسف باری شویم که در حدود چهارده قرن پیش به پیامبری او تک و تنها در دامنه کوهی خارج از شهر مقدس مکه انجامید.
📗📗منبع : محمد (ص) پیامبری برای زمانه ی ما/نوشته کارن آرمسترانگ صفحه 17 _ 18
🗞 اسکن از کتاب :
🌐http://uupload.ir/files/w666_karlamestang.jpg
✅ این اعتراف و اقرار به فضائل پیامبر (ص) بار دیگر خط بطلانیست بر اندیشده ی سخیف کافران👌👌
⚜ جحودان و عاشقان جعلیات تاریخی مانند مورچگانی هستند که فقط از دم شیر بالا میروند⚜
هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ
✨او كسى است كه پيامبر خود را براى هدايت مردم فرستاد، با دينى درست و بر حق، تا او را بر همه دينها پيروز گرداند، هر چند مشركان را خوش نيايد✨
❤️ ما مسلمانان پیامبر بزرگوار و عزیزمان را تا پای جان دوست داریم ❤️
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💐💐
@Zandiq_IQ7
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✅ کنفرانس «گفتوگوهای اسلام و مسیحیت» در #نیجریه برگزار میشود
↙️ به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ابوجا و با مشارکت انجمن مسیحیان نیجریه موسوم به CAN، کنفرانس «گفتوگوهای اسلام و مسیحیت و دیدگاه ادیان الهی در ایجاد صلح و نفی خشونت» طی روز شنبه (۳ شهریورماه) در ابوجا برگزار میشود.
🌐 در این کنفرانس که جمعی از اندیشمندان #مسلمان و #مسیحی نیجریه مشارکت خواهند کرد در خصوص دیدگاه ادیان الهی خصوصا اسلام و مسیحیت پیرامون ایجاد صلح بین پیروان ادیان مختلف و پرهیز از خشونت بحث و تبادل نظر خواهد شد.
✳️ گفتنی است؛ نیجریه همواره شاهد درگیریهای مذهبی و قومی طی سالهای متمادی بوده است و هر ساله تعداد زیادی از شهروندان این کشور قربانی این خشونتها میگردند. علاوه بر آن گروه افراطی و تروریستی بوکو حرام چند سالی است به بهانه نفی آموزش غربی در این کشور با اعمال خشونت و کشتار بیرحمانه چهرهای خشن و جنگ طلب از اسلام ارائه کرده است که به اختلافات بیشتر مذهبی نیز دامن زده است./P/مهر
@Feraghvaadyan
⛔️ همایش «افراطگرایی مذهبی و راهکارهای مقابله با آن» در گرجستان برگزار میشود
✅همایش تخصصی «افراطگرایی مذهبی و راهکارهای مقابله با آن از منظر اسلام و مسیحیت ارتدکس گرجستان» (۲۷ آذرماه) با همکاری رایزنی فرهنگی ایران و آژانس دولتی امور دینی گرجستان برگزار میشود.
✅به گزارش مرکز فرهنگی قفقاز به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حمید مصطفوی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در گرجستان (۲۶ مردادماه) ضمن حضور در دفتر آژانس ادیان در تفلیس با زازا واشاکمادزه، مشاور نخست وزیر و رییس آژانس دولتی امور دینی گرجستان دیدار و در زمینه گسترش گفتوگوهای دینی بین ایران و گرجستان تبادل نظر کردند.
✅مصطفوی نیز در سخنان خود، ضمن تشکر از همکاریهای مشترک و نقش مؤثر آژانس امور دینی در تنظیم مناسبات و تقویت همزیستی مسالمتآمیز بین ادیان مختلف در گرجستان گفت: جمهوری اسلامی ایران همیشه حامی گفتوگوی ادیان بوده و در راستای نزدیک شدن پیروان ادیان الهی و ایجاد صلح و آرامش در جهان و منطقه با رهبران ادیان مختلف همکاری دارد و گفتوگو را بهترین روش برای درک متقابل میداند.
✅رایزن فرهنگی کشورمان در گرجستان، امضای تفاهمنامه همکاری و برگزاری نشستهای تخصصی در زمینه اسلام و مسیحیت ارتدوکس را گامی مهم در توسعه مناسبات دو کشور برشمرد.
✅وی با اشاره به برخی زمینهها و ریشههای پیدایش و گسترش جریانهای افراطی و تروریستی در منطقه آسیای مرکزی و قفقاز، روشنگری و آگاهی بخشی به جامعه برای چگونگی مواجهه و مقابله به این جریانها را ضروری دانست.
✅مصطفوی آمادگی این نمایندگی فرهنگی را برای برگزاری همایش تخصصی «افراطگرایی مذهبی و راهکارهای مقابله با آن از منظر اسلام و مسیحیت ارتدکس گرجستان» با مشارکت آژانس دولتی امور دینی، اداره مسلمانان و کلیسای گرجستان اعلام کرد.
✅وی همچنین پیشنویس تفاهمنامه همکاری فیمابین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و آژانس دولتی امور ادیان را به واشاکمادزه تقدیم کرد و مقرر شد پس از بررسی، متن نهایی به امضای طرفین برسد.
⛔️گفتوگوی بین دینی مهمترین راه برای افزایش آگاهی متقابل است
✅زازا واشاکمادزه در سخنانی، ضمن تبریک فرارسیدن عید قربان، از سفر خود به ایران و دیدار با ابوذر ابراهیمیترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خصوص انجام گفتوگوهای بین دینی در عرصه بینالملل برای دستیابی به صلح جهانی به نیکی یاد کرد.
✅رییس آژانس دولتی امور دینی گرجستان ضمن استقبال از پیشنهادات رایزن فرهنگی کشورمان در گرجستان، اظهار کرد: ما معتقدیم که گفتوگوی بین دینی مهمترین راه برای افزایش آگاهی متقابل و تقویت احترام متقابل است و جمهوری اسلامی ایران در زمینه گفتوگوی بین ادیان تجارب خوبی دارد.
✅وی تأکید کرد: ما آمادگی داریم ضمن بهرهگیری از این تجارب و ظرفیتهای موجود، همایش تخصصی «افراطگرایی مذهبی و راهکارهای مقابله با آن از منظر اسلام و مسیحیت ارتدکس گرجستان» را بعد از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری گرجستان – ۲۸ اکتبر سال جاری یعنی در روز ۲۷ آذرماه (مصادف با ۱۸ دسامبر) به مناسبت روز جهان عاری از خشونت و افراطگری به صورت مشترک برگزار کنیم.
✅وی در پایان سخنان خود، یادآور شد: در مراسم اختتامیه همایش، تفاهمنامه همکاری دوجانبه در راستای تحکیم روابط تاریخی و فرهنگی دو کشور با حضور آقای ابراهیمیترکمان امضاء خواهیم کرد.
بنابر اعلام این خبر، در این جلسه رامین ایگیداف، رییس اداره مسلمانان و شیخالاسلام گرجستان و محمدرضا شالباف، کارشناس سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران در تفلیس حضور داشتند./مرکز فرهنگی قفقاز
@Feraghvaadyan