روزنه
انجمن اقتصاد اسلامي حوزه علميه برگزار مي كند: نشست علمي نقد و بررسي طرح بانك مركزي جمهوري اسلامي ب
اشکالات اساسی به طرح بانکداری اسلامی مجلس
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
حجت الاسلام میرمعزی در پاسخ به تسنیم:
اشکالات اساسی به طرح بانکداری مجلس وارد است که پاسخ دقیقی برای آن دریافت نشد.
#اشاره
حجت الاسلام حسین زاده بحرینی، طراح طرح جدید بانکداری به مناسبتهای مختلف در بحث طرح بانکداری جدید بارها این ادعا را مطرح کرده که در یک مناظرۀ 30 ساعته با منتقدان طرح، که حجت الاسلام سید حسین میرمعزی جلسه را داوری میکردند، رأی و نتیجۀ مناظرات به نفع طرح خاتمه یافته است.
از همین رو تسنیم در مصاحبۀ کوتاه تلفنی با آقای میرمعزی، به تحقیق در این باب پرداخته است.
🔹میرمعزی:
مناظرۀ 30 ساعته به دستور آیت الله اعرافی مدیر حوزه علمیه، پس از ارسال نقد نامه ای از جانب منتقدان طرح، به آیتالله اعرافی و ارسال یک نامه از جانب ایشان به رئیس مجلس آن زمان برگزار گردید که پس از این نامه، رئیس مجلس ارجاع دادند تا آقای بحرینی به قم بیایند تا جلسات برگزار شود.
بنده نیز به فرمایش آیتالله اعرافی داور بودم تا نتیجۀ جلسات را به ایشان اعلام کنم. در این جلسات دوستان منتقد و آقای حسینزاده بحرینی حضور یافتند.
صوت و فیلم تمام جلسات ضبط و بایگانی شده است و هم اکنون موجود است. *در نهایت حرف نهایی که بنده به مدیر محترم ارائه دادم، این بود که اشکالات اساسی که دوستان منتقد به طرح بانکداری مطرح میکنند، وارد است و جواب خود را در این مناظرات دریافت نکرده است*.
مشاهده مصاحبه در تسنیم؛
👇
https://tn.ai/2510353
@rozaneebefarda
🎙تریبون آزاد؛ بایدها و نبایدهای حوزه و #روحانیت در #انتخابات1400
⏱شنبه 8خرداد ساعت11
🔹حضور طلاب و روحانیون را گرامی میداریم.
🔹 45متری عمار یاسر، انتهای کوچه ششم، مدرسه علمیه آیتالله بهجت(قدس سره)
🔻همراه با انعکاس رسانهای
❌لطفا با #ماسک حاضر شوید
#روحانیت_و_انتخابات
@rozaneebefarda
اطلاعیه اسرا پیرامون #دروغ_سازی رسانههای برجامی و افشای پروژه سوءاستفاده از نام #آیتالله_جوادی_آملی
🔶توضیحات مؤسسه اسرا پیرامون حواشی اخیر:👇
✳️اطلاعیه در مورد اخبار مرتبط با آیت الله العظمی جوادی آملی
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: به اطلاع عموم مردم متدیّن و فهیم می رساند که کلیه اخبار و اطلاعات در مورد محتوای دیدارها، جلسات و سخنرانی های حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دام ظله)، از طریق پایگاه اطلاع رسانی بنیاد اسراء به آدرس news.esra.ir به آگاهی می رسد و تنها اخبار منعکس شده در کانال و سایت رسمی بنیاد اسراء مورد تایید می باشد.
🔷امید است همگان، خصوصا اصحاب رسانه، در جهت ایجاد جامعه متعالی که بر مبنای صدق، عدل و رعایت مناسبات صحیح اخلاقی و حقوقی بنا می شود، حرکت نمایند. انشاء الله
🔶حاشیه روزنه
چه کسانی مواضع سال ۹۵ ایشان را در این روزها از صفحات مجازی ایشان منتشر کردند و چه هدفی را دنبال میکنند؟
آیا برخی برجامیان پروژه #مصادره و #تخریب آیتالله جوادی از میان حلقه نزدیکان را همچنان پیش میبرند؟!
چرا رسانههای برجامی بعد از افشای این #تحریف_آشکار و #دروغ_بزرگ، عذرخواهی نمیکنند؟
رسانه رسمی جناب آقای #احمد_توکلی نیز این دروغ را منتشر کرده است و تا کنون نسبت به حذف آن اقدام نکرده! از ایشان با سابقه تدین و شعار عدالتخواهی، این بیدقتی ها اصلا پذیرفته نیست. قبلا در ماجرای تغسیل آیتالله مصباح نیز مطلبی توسط شخص آقای توکلی نقل شد که بعدا #تکذیب شد و خلاف واقع از کار درآمد!
از #برجامیان و #تسلیمطلبان انتظاری نیست اما شما دیگر چرا؟!
@rozaneebefarda
نقش جدید لاریجانی در آینده سیاسی ایران / آیا لاریجانی سودای رهبری خردهجریان اعتدال در سر دارد؟
[صفحه ۱ از ۲]
اختصاصی|| محمدامین تبریزی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️آقای علی لاریجانی در اظهارات اخیر (خود بعد از اعلان عدم احراز صلاحیتش) گفته:👇
"واقعا متاسفم. مشکلشان چیز دیگری است؛ جور کردن دلایل ردصلاحیت، عجیب است. خوشحالم از این اتفاق؛ در جهت دیگر کار خواهم کرد. کار باید در راه اعتلای ایران باشد."
🔹این سخنان نشانگر این است که او همچنان نتوانسته با نظر قاطع شورای نگهبان کنار بیاید و به نحوی دوباره تصمیم شورا را زیر سؤال برده است؛ طرح این ادعا که عدم احراز صلاحیت او بی اساس بوده و متهم کردن اعضای شورای نگهبان به جور کردن دلایل ردصلاحیت(!!)، #تهمتی است بزرگ و نابخشودنی.
جالب آنکه لاریجانی در عین طرح مدعاهای واهی (که از حیث منطق و عدم اتقان، بسیار شبیه ادبیات سیاسی برخی سران فتنه۸۸ است)، به دنبال جایگاه سازی خود در عرصه سیاسی آینده کشور است.
صدالبته جمهوری اسلامی ایران هرگز راه خدمت را به روی هیچ یک از عناصر متخصص و متعهد نمیبندد و امروز برخی از منتقدان نظام در مناصب مهم حضور دارند و کاندیداهایی که صلاحیت شان احراز نشده نیز مستثنا نیستند و میتوانند در حای دیگر خدمت کنند.
اما فراتر از این مسئله، پیشبینی روند کنشگری سیاسی آقای لاریجانی در آینده، امری مهم و قابل توجه ویژه است.
لاریجانی میدان سیاست آینده کشور را خوب شناخته و با توجه به طرح برخی اظهارات رادیکال، بعید نیست بخواهد میدان داری جریان اعتدالی و حتی غیر انقلابی را به دست گیرد.
به نظر میرسد او برنامه برنامه کوتاه مدت و بلند مدتی برای خود دارد؛
برنامه کوتاه مدت او تاثیر گذاریش بر انتخابات پیش روست. با محبوبیت نزدیک به صفر روحانی و زیاده روی هایی که او در صحنه سیاست حتی در نگاه اعتدالی ها انجام داد، فرصت مناسبی برای به دست گرفتن پرچم اعتدال به او داده است(البته اگر موفق شود). او مثل همه برجامیان تلاش خواهد کرد شبه گفتمان اعتدال آمیخته با ژست سوپرمنی که در روزهای گذشته نشان داد را در انتخابات۱۴۰۰ حتی در صورت شکست قطعی، زنده نگه دارد.
تلاش می کند پرچم مخالفان دولت انقلابی را از قبل انتخابات بالا بگیرد تا بعد از استقرار دولت جدید، همچنان قدرت رهبری و مانور داشته باشد.
به احتمال زیاد برنامه بلندمدت لاریجانی، تکیه بر کرسی سیاسی هاشمی رفسنجانی بعد از شکست سیاسی سال ۸۴ است؛ عهدار شدن نقشی است هاشمی رفسنجانی بعد از شکست سال 84 پیش برد.
این امر در شرایطی است که اصلاحطلبان نه در لایه اندیشهورزی سیاسی و نه در ساحت عملکرد، نتوانستهاند کارنامه مثبتی ارائه کنند، و عملا از اصلاح طلبی چیزی از شعار باقی نمانده است.
آنها تلاش خواهند کرد فقط و فقط در سطح رسانه ای زنده بمانند و عملیات روانی های نخ نما و قدیمی خودشان را تکرار کنند و همچنان در برزخ اصلاحطلبی یا اعتدالگرایی حیران و سرگردان خواهند بود!
اما اعتدالیها با حضور قدرتمند در مناصب مهم سیاسی کشور، هنوز ظرفیت نقش آفرینی دارند و احتمال شبکهسازی و گفتمان سازی مجدد را به کلی از دست ندادهاند؛ هرچند از حیث پایگاه اجتماعی و پشتوانه فکری/ تشکیلاتی، در فقر و فاقه شدید به سر میبرند.
تا پیش از این، یک بخش از اعتدالیها حول محور اندیشه و سیره سیاسی هاشمی رفسنجانی بودند و یک بخش دیگر که میتوان از آنان بعنوان نواعتدالیها یادکرد پیرامون لاریجانی منسجم شدهاند.
خردهجریان اعتدال بعد از کارنامه سیاه ۸ساله و شکست سیاسی اخیر، در حال بازآفرینی و پوستاندازی جدی است.
آنان شدیدا وابسته به قدرت سیاسی هستند و تمام تلاش خود را به کار بسته اند که همچنان در صحنه مدیریتی کلان کشور باقی بمانند!
بعید نیست همین رویکرد و وضعیت شکننده آنان را به سمت تئوری خطرناک #دولت_سایه سوق دهد و نواعتدالیها در ۴ سال آتی، با برخورداری از مواهب حضور در مناصب سیاسی راهبردی نظام، بخواهند تمام تلاش خود را برای نقد دولت انقلابی جدید به کار ببندند؛ امری که از سال ۸۴ تا ۸۸ تجربه شد و زمینه را برای #فتنه۸۸ فراهم کرد.
نخستین نشانه بروز دولت سایه، مخالفت هاشمی با دعوت مقام معظم رهبری برای تحویل حکم تنفیذ به رئیسجمهور منتخب بود(حسب نقل رسانههای وابسته به آقای هاشمی)
طمع خردهجریان اعتدال به حوزه مقدسه قم و نجف، دقیقا برای جبران همین خلا فکری و تشکیلاتی است تا آنان که فاقد هرگونه پایگاه اجتماعی و جایگاه خاص در میان احزاب سیاسی کشور هستند، بتوانند فرایند بازسازی و احیانا #دولت_سایه را از دل قم سامان دهند.
@rozaneebefarda
👇
نقش جدید لاریجانی در آینده سیاسی ایران / آیا لاریجانی سودای رهبری خردهجریان اعتدال در سر دارد؟
[صفحه ۲ از ۲]
در شرایطی که اصلاحطلبی به دوران #پایان_گفتمان رسیده و جز #تکرار تئوریهای تاریخ مصرف گذشته غربی، آنهم صرفا با رویکرد ترجمه و تقلید و رونویسی از دست متفکران دسته چندم غربی، چیزی از آنان نمیبینیم، خردهجریان اعتدال لنگر علمی اش را در حوزه علمیه و نهاد های شبه حوزوی انداخته تا بلکه بتواند تجربه اصلاحات عصر انقلاب صنعتی که به نوعی از دل حوزههای علمیه مسیحی شکل گرفت را بازتکرار کند.
شاید توصیه مهم #داوود_فیرحی از تئوریسینهای خردهجریان اعتدال، را در همین جهت بتوان تفسیر کرد که خطاب به روشنفکران می گوید:
" تا به فقه بی توجهید، همه نوگرایی ها متوقف است."
تحرکات سیاسی اخیر پیدا و اغلب پنهان حامیان حوزوی خردهجریان اعتدال، چه قبل و چه بعد از اعلان عدم احراز صلاحیت لاریحانی نشان داد که او همچنان جای پای محکمی در برخی کانونهای حوزوی دارد و تحرک و تکاپوی شدید آنان در ۴ سال آتی را نباید از نظر دور داشت.
غرض آنکه نخبگان و فضلای انقلابی نباید مثل بعد از سال 84، صحنه جدال علمی و تمدنی با جریان سازشکار و تحریف گر را مغرورانه رها کنند.
@rozaneebefarda
46.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند دیدنی «آن مرد بسیار» با موضوع زندگی علامه آیت اللّٰه العظمی #بهجت فومنی از زبان فرزند ایشان
🎬 #قسمت_اول
@rozaneebefarda