#کرم_بیسکوییت🍯🍯🍯
مواد لازم:
پودر بيسکوئيت ۲ پیمانه
شیر خشک قنادی شیرین نصف پیمانه
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم(بستگی به آبخور بیسکوییتتون بیشتر هم میتونید بریزید)
پودر قند دو قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
(قابل حذف)
سیروپ کارامل یک قاشق غذاخوری
(
#کارامل هم میتونید استفاده کنید)
طرز تهیه:
از هر مدل بیسکوییت ساده که مزه شو دوست دارین میتونین استفاده کنین.رنگ کرم کاملا بستگی به رنگ بیسکوییتتون داره،پس اگه بیسکوییت شکلاتی استفاده کنین،رنگ کرمتون تیره تر میشه.
#بیسکوییت را با دستگاه پودر پودر کنید و شیر خشک و پودر قند و پودر دارچین را بهش اضافه کنین خوب با دستگاه مخلوط کنید. آخر کار خامه صبحانه و سیروپ کارامل را بریزین،اینقد با دستگاه بزنین تا خمیری شکل شود.(برای اینکه به دستگاه آسیب نرسه، چند ثانیه بزنید و چند ثانیه صبر کنید) بستگی به نوع بیسکوییت ممکنه خامه بیشتری نیاز باشه که میتونین کم کم اضافه کنین.(من حدود ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ریختم)
غلظت کرم را برای مورد مصرفی خودتون به دلخواه میتونین انتخاب کنین.این کرم مانند
#کرم_لوتوس برای مغزی
#کاپ_کیک،مغزی
#کوکی،فیلینگ
#کیک و داخل
#دسرها و روی
#چیز_کیک استفاده میشه.
در ظرف دربسته یک هفته توی یخچال ماندگاری داره و برای مدت طولانی تر میتونین فریز کنین.
᯾❁
@fast_food ❁᯾