این کیک را هم میتونین به عنوان هم برای استفاده کنید.به جای از دیگر هم میتوانید استفاده کنید ولی این دستور را نمی توانید یا کنید، چون اگر مغزیجات را حذف کنید، کیک بافت خشکی پیدا می‌کند. مواد لازم:(مناسب قالب گرد ۲۰ سانت) تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱۶۶ گرم شکر ۱۶۰ گرم آب ولرم ۴۶ روغن ۴۶ گرم پودر مغز دلخواه ۲۶ گرم وانیل ۲ گرم بکینگ پودر ۵ گرم طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر را با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید تا مواد کامل حجم گرفته و روشن شود.حالا آب ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.پودر را هم بریزید و در آخر آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک مواد را ترکیب کنید.مواد آماده است.در قالب مورد نظر ریخته و با لیسک روی کیک را صاف کنید. قالب را سه بار روی سطح کار بکوبید.و با درجه پخت کیک هاتون،در فر از قبل گرم شده، بپزید. : روی کیک را با چاقو یا اره کیک بری صاف کنید و کیک را دو لایه کنید. لایه اول را با کمی شیر خیس کنید و بعد را در قیف بدون ماسوره ریخته و روی سطح کیک پایپ کنید. بعد لایه دوم را بزارید و دوباره با شیر خیس کنید و پایپ کنید. من برای زیبایی بیشتر، روی کیک کمی پودر الک کردم.میتونید یه تاپر برای این مناسبت، روی کیک بزارین. ᯾❁ @fast_food ❁᯾