⚪️کشک‌الشعیر مواد لازم: جو پوست کنده ۱۰۰ گرم آب ۱.۵ لیتر ☘طرز تهیه: جو را به همراه آب در ظرفی ریخته و با شعله ملایم بجوشانید تا ۲۰۰ میلی‌لیتر از آب باقی بماند. آنگاه آن را به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس آن را صاف نمایید. آب بدست آمده در این روش که غلیظ‌تر از ماءالشعیر می‌باشد، کشک‌الشعیر نامیده می‌شود. اگر با روغن بادام شیرین خورده شود، برای تب‌های ناشی از سوء‌مزاج گرم، تسکین عطش، سرفه خشک و یبوست مفید است. 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim