خانگی . مواد لازم: گوشت چرخ کرده ............... 2 کیلوگرم(گوساله ی نیمه چرب) سیر ................................ 1 بوته نمک ............................... 2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز خشک ........ 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز ....................... 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه ....................... 1 قاشق غذاخوری زیره ............................... 2 قاشق غذاخوری آویشن ............................ 1 قاشق غذاخوری . طرز تهیه: نیمی(یک کیلوگرم) از چرخ کرده را دو بار چرخ می کنیم و در گود مناسبی می ریزیم. ها را روی گوشت، رنده می کنیم. خشک، | ، فلفل ، پودر و را نیز به آن اضافه می کنیم. نصفِ دیگر گوشت را که فقط یک بار چرخ شده است به قبلی اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم کرده و ورز می دهیم. روی مواد را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک شب درون یخچال قرار می دهیم تا همه ی مواد به خوبی به خورد هم برود و گوشت کاملا شود سپس گوشت را از یخچال خارج کرده و دوباره آن را به خوبی ورز می دهیم و از گوشت، تکه هایی به بزرگی جدا کرده و هر قسمت را روی یک کیسه ی فریزر یا سلفون چندلایه، می کنیم و کیسه را کاملا به دور گوشت رول شده می پیچیم و سر و ته کیسه ی را خوب محکم می کنیم طوری که هیچ هوایی داخل آن باقی نماند. این مراحل را برای همه ی گوشت انجام می دهیم سپس سوسیس های آماده شده را داخل فریزر قرار می دهیم. به هنگام استفاده، حدود ده دقیقه قبل از استفاده، تعداد لازم از سوسیس ها را از فریزر خارج کرده و قبل از این که یخ آن کاملا باز شود، به اندازه های دلخواه، برش می زنیم و مورد استفاده قرار می دهیم. . 1: مقادیر جات وفلفل ها بسته به ذائقه مان قابل تغییر است. 2: در صورت دسترسی، می توانیم از ادویه ی مخصوص سوسیس استفاده کنیم. @shirini71